LMA Raducu si Berti- Delfinasi in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, da chiar ca multa incredere a avut sotul tau sa iti dea masinuta lui de suflet. Vasi al meu si acum daca trebuie sa ii iau masina lui (se intampla maxim de 2 ori pe an) e stresat sa nu fac ceva.

Copilul doarme, azi a dormit doar o ora, de la 11 juma la 12 juma (timp in care am facut papa pt noi, am mancat, am spalat vasele si gata), in rest tot cu mine, eu tot cu el. Nu am apucat nici sa respir. Acum ii fac mancare pe maine- conopida la cuptor, cu branza, ou (galbenus fiert) si smantana, iar deasupra am pus un ou intreg batut, cu o lingura de smantana. Astept sa se faca, gust si eu, ii pun pe maine la frigider lui, si merg in pat, ca ma dor picioarele de cat am umblat azi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Fetele din cta, unde le-ati pus cercei in urechi bebelinelor?
Am sunat la regina maria, isis, euromaterna, medstar si inca unii si nu fac. Cei de la isis mi-au zis ca doar daca e copilul nasxut la ei

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

In Tomis Nord, zona Tic Tac este o bijuterie unde fac gauri cu pistolul cu cercei sterili
care se tin in urechi o luna. Noi acolo am facut a durat 5 sec. la fiecare ureche, a
plans la intepatura doar si atat.

Pe cismelei acolo langa posta? Veronica parca se numea

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Cred ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA,unde esti?ti-am scris la FB ca sa te linistesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA,unde esti?ti-am scris la FB ca sa te linistesti !

am vazut, esti o scumpa si o draga, daca nu ti-am mai spus! am si raspuns acolo, ca sa nu monopolizez DC

eh, noi am fost iar la Feria de Motril, deja m-a plictisit. daca eu nu ma dau pe nimic ca ametesc, pai m-a luat durerea de picioare sa ma tot plimb. pe Isa am apropiat-o de ponei dar nu i-a bagat in seama, baloanele au incantat-o, dar doar cu unul am ajuns acasa, restul le-a spart (majoritatea cu dintii!). a urcat-o tati pe un carusel, totusi. n-a fost din cale-afara de incantata, dar nici n-a plans. o sa descarc maine pozele de azi si ieri, acum is moarta de somn! o jumate e ora am cantat, am numarat, am zis Tatal nostru si am dansat cu Isa in brate, care nu se oprea din plans. acuma chiar toti vecinii au auzit-o, pana in capatul strazii . i-a stins tati chibrituri, s-a linistit 5 minute, mi-a adormit intre picioare, cand m-am miscat ca am amortit a luat-o de la capat inca o jumate de ora! cu chiu cu vai s-a linistit, am lasat-o in pat langa tati, mi-e si groaza s-o mai iau de-acolo, dar si s-o las mi-e frica, Florin nu stie s-o fereasca, sau poate cadea intre pat si patut. ma duc sa-mi incerc norocul ca-mi pica pleoapele pana-n barba!

noapte buna, delfinariu

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata delfinariu...iar am tras chiulul

Btz multa rabdare mami si ai sa vezi ca va fi totul bine cu Paul

Corina imi pare sincer rau pt tatal tau...ma rog sa fie totul bine si sa depasiti acest moment greu

Rody offf ce situatie nasoala...sper din suflet sa fie totul bine

Racusor -ici lui Andrei

Alice hahaha ce m/ai amuzat cu bmw si burta mare

Urez si eu LMA :

Adina Stefania

Sebastian si Felix

Cristian Alexandru

Raducu

Albert Simion

Radu Stefan

Eric Nicholas

Anastasia

Otilia Ioana

Am vazut multe poze frumoase

Eu aseara m/am trezit la ora 3...am auzit ca bate la usa si dupa ce a batut de vreo 3 ori m/am dus sa vad cine e in miez de noapte...era sotul meu drag si iubit care s/a gandit sa ne faca o surpriza...s/a trezit si Antonia si cand l/a vazut prima data s/a ascuns in bratele mele...dar dupa nici 10 min s/a dus la el si cu greu am reusit s/o mai iau...nu mai vroia la mine...nu ma asteptam sa il accepte asa usor dupa 2 luni

Mergi la inceput