LMA Raducu si Berti- Delfinasi in sarbatoare (169)
Raspunsuri - Pagina 19
aelita spune:
RODICA eu nu am informatia completa despre ce s-a deciz cu munca,acum e prima oara cand aud ca te afecteaza pe tine.e sigura chestia?eu credeam ca vor face pt cei care nu au cotizat niciodata,nu au avutcarte de munca -pt ca asta ar insemna ac au fost inscrisi pe undeva candva...ca nu ii afecteaza adica si pe cei ca tine care au un an de pauza..binemeritata dealtfel!!
vezi ce poti sa faci,eu tot sper...Din urma nu tepoate angaja?de la 1 aug?ca mi se pare mie ca poti plati din urma daca vrei,nu stiu daca iti ia si in considerare,poate ajungi la seguirdad social sa intrebi.
bai,eu nu stiam nimic de chestia asta,dar tot vreau sa cred ca ai o iesire cumva...eu credeam ca e pt noii veniti cumva ceva...
aduna toate hartiile,mergi la seguridad si intreaba.
mergi cu seful sa te dea de alta,si vezi ce va zice la seguridad,daca intr-adevar zice acolo ca nu s epoate ca esti romanca...
tu ai toata informatia ???
m-ai lasat masca!
racusor2010 spune:
hop si eu pe aici, mai am 2 pagini de citit, dar poate se trezeste puiul de zmeu
e iar cu febra 
nu inteleg ce e cu febra asta, nu mai are nasucul infundat, doar febra. pediatra ieri mi-a zis ca e combinat raceala cu vaccin. si mi-a si dat afara 
un pic aseara la masa, i-am dat borcanase si cred ca de la febra, nu prea avea pofta de mancare. dar a dat afara tot cand era la masa, deci nu a ajuns in stomacel 

si azi la fructele de dimineata la fel, nu prea avea chef sa manance, eu i-am dat totusi, si la fel , a scos tot afara in 2 minute 

dar in rest nu da afara ce mananca, nu are diaree, nu e moale, nu e deshidratat, doar febra asta nenorocita 

e a treia zi cu febra dupa amiaza
Gabita nu te invinovati mami, esti minunata pentru puiul tau! dar cum zicea si Andreea, trebuie sa repetati zilnic si o sa invete.
Andrei imi arata cu degetul lucrurile de prin casa si eu ii zic "aragaz, dulap, scaun, aragaz, masa, etc." si apoi il intreb unde e dulapul? sau in carte , am carte cu tot felul de desene, sub care scrie numele obiectului, si eu ii arat si ii repet intr-una, apooi il intreb unde e x lucru si se gandeste putin si imi arata. dar asta face de putin timp. ai rabdare , nu o sa vezi rezultate de pe o zi pe alta , cu rabdare si multa dragoste o sa vezi progrese 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
aelita spune:
DENISA-
| Citat: |
| Crispro si eu moooor de nervi cand vin unii altii si intreaba asa superior : dar nu merg copiii inca ca au 1 an si o luna,ca ai lor au mers de la 10 luni.Si vin sa le dea pufuleti,le spun ca eu nu le dau inca ,si replica: aaa pai de aia nu merg ca sunt mai slabuti,saracii nu prea mananca de astea consistente |
auzi,de-aia nu merg ,ca nu mananca de-astea consistente,adica pufuletii sa stiti de-acum incolo ca sunt cheia fericirii si a mersului pe bicicleta !!!!
RACUSOR,iar cu febraa???
si Miguel mi se pare mai in urma decat erau fratii lui,si na,cand mai ai frati mai mari zici ca invata mai repede,dar fiecare are ritmul lui.ei deja mergeau la varsta lui,pana intr-un an,si faceau diverse...daca era primul copil nici nu ma prindeam
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
Nu, nu am pe nimeni in lista. Am cont dar nu stiu cum sa dau de voi. Am intrebat mai devreme, dar nimeni nu m-a lamurit... Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
rodyka spune:
racusor, si eu ii arat Isei prin casa, pe-afara, prin carti, dar ea nu are astampar sa ma urmareasca. cel mult se uita fermecata la gura mea, sau da paginile mai departe incantata, daca insist sau repet imi arunca si cartile si tot
. nici nu ma stresez prea tare, in curand va trebui s-o ia de la zero, sa le invete in spaniola 
aelita, pai eu is in situatia celor care solicita munca! la seguridad social am cotizat pana la 1 ian 2011, lunar. nu ma pot angaja cu data retroactiva ptr ca, fiind regim special, lunar se depun la INEM zilele prestate de fiecare muncitor, cred ca li se returneaza ceva angajatorilor pe chestia asta cand fac Declaratia de venituri anuala, plus ca platesc si ei ceva ptr fiecare muncitor angajat. eu am facut ce mi-a stat mie in putere. nu gasesc acum documentul original (mi l-a gasit sotul ieri), se spune clar ca la data de 11 august sa fie in situatia de munca sau in cautare de munca, nu pana la data de 11 sa fi fost in situatia respectiva. bine, Sp are 2 sapt la dispozitie sa puna la punct detalii, sa vedem ce va fi. la fel de bine ma gandesc ca daca ma angajeaza ai mei unde am lucrat acum, cat de repede, nu-mi vor rezilia contractul
. si eu initial am stat linistita, ca nu mai pot veni alti romani cu contracte de acum inainte, nu eu care am umblat un an pe drumuri Spania-Ro-Spania cu contracte si aprobari si vize acum 8 ani! totul s-a desfasurat rapid, nu prea s-au inghesuit sa informeze lumea despre asta!!
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
aelita spune:
BUMBLEBEE asa aveam si eu impresia in Ro,dar din dreapta,ca acolo nu aveam carnet.dar la fel,pt mine dealurile si curbele erau ceva gen trambulinespre hau
eu suntla fel ca tine,plang,ma enervez ,dar nu stiu cum ma suporta sotul,ca nu zice mai nimic si eu tot ma enervez,dar eu de fapt ma enervez pe mine,si dau pe el..ca el are un calm si mereu zice sa merg fara frica pt ca nu mi se intampla nimic,eu nu ca poate ma lovesc,el zice ca nu conteaza ca sunt asigurata si mie nu mi se intampla nimic la cum merg prin oras incet ca doar se stramba ceva la masini si da-le incolo de fiare,sa vin cu masina botzita pe toate partile dar eu sa vin fericita ca am colindat !! auzii!!! Eu daca lovesc masina morrrrrrr ca nu stiu nici sa fac hartiile aleaaa! si tu zici sa vin fericita???
mereu zice ca n-are ce sa ti se intample ! tu mergi fara frica !
deci el saracul imi da incredere,are rabdare sa mearga in dreapta si sa ma invete si sa il intreb eu toate rahaturile si sa dau vina tot pe el cand gresesc !!!!
nu sunt echilibrata, cand am eu o buba...o frica..acolo.. zici ca sunt dusa cu capul,vorbesc numai tampenii,noroc ca recunosc !! ii spun la final,bai dar tu nu ma vezi cat aberez??de frica fac asa! si el cica stie,ma lasa in pace..
CRISTINA SERBAN hahhhaa deci sa ma vad sexi mare si tare si sa ma urc in masina zici![]()
![]()
![]()
auzi?dar nu ma vad eu sexi cu autobuzul?hahahaaa
i-am zis barbatului ca ma vede in semptembrie cu 3 copii in autobuz ducandu-i la gradinita daca nu ma vad capabila sa conduc,si cica sunt cu capul.rade:cine te primeste cu 3 copii in autobuz?![]()
![]()
auzi,daca mai dau si muzica in masina...la mine sa nu se auda musca,sa ma concentrez ![]()
![]()
![]()
cand mergeam cu Sofia si gravida,ii ziceam:taci ca conduce mami si stii ca trebuie sa se concentreze ![]()
Era mititica,pana pe 3 luni plangea la semafoare ca ii placea doar in mers,si eu incepeam sa ii cant ca nebuna ,lumea de pe trotuare nu ma auzea,nu vedea nici copil,doar ma vedea balmajind singura![]()
RODICA dar ai incercat la seguridad social sa vezi ce se intampla?sa te duci cu tupeu cu seful,sa te dea de alta,vezi ce fac.daca te dau ce fac,considera apoi greseala sau ce?pana la urma daca ei "gresesc" si te angajaeaza,sunteti acoperiti si tu si seful,adica ilegal nu se numeste oricum...
ei au dat anuntul asta si pe asta se bazeaza seful sau a si incercat si nu a putut??ca nu inteleg tot.sunt pe dinafara total.scuze ca te intreb atatea,eu tot mai sper sa se rezolve cumva,nu stiu cum..
ma mai gandesc,ei au adt ordonanta asta,ce-o fi..dar poate e diferit cand cineva in situatia ta cu barbat care munceste aici,copii de intretinut,doi minori,scoala aici,etc...trebuie sa fie o iesire cumva !
Alice_Elena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lauri_ca
In Tomis Nord, zona Tic Tac este o bijuterie unde fac gauri cu pistolul cu cercei sterili care se tin in urechi o luna. Noi acolo am facut a durat 5 sec. la fiecare ureche, a plans la intepatura doar si atat. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Pe cismelei acolo langa posta? Veronica parca se numea
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
18+
rodyka spune:
aelita, esti asa de dulce! 
"anuntul" l-a dat CE la solicitarea Spaniei, seful meu habar n-avea, l-a pus sotul in tema azi. dar a zis ca ma va da de alta, ilegalitatea ar fi ca eu n-am mai muncit acolo din 8 martie 2010 si nici acum nu pot merge, decat dupa ce vine mama, peste vreo 2 sapt... deci ei sa faca hartoage, ca eu de treaba tot nu ma pot apuca
. acuma stau linistita, ce-o fi o fi, nu cred ca intere statul spaniol sau pe CE ce fac eu cu copiii (apropo, conditia pentru a primi alocatie ptr copil -250 euro/an- este ca veniturile pe familie sa nu depaseasca 12.000 euro/an, adica o mie pe luna sa intre in casa cel mult).
tu fete, scuzati

edit: dimineata cand am fost la INEM sa cer si eu hartiuta de luare in evidenta (demanda de empleo), asteptam sa ma ia la intrebari si sa ma refuze...dar tipa s-a uitat pe actele mele, m-a intrebat daca e prima data ca solicit asta (nu), mi-a gasit datele la ei(adresa, tel), m-a intrebat cand am lucrat ultima data (8 martie at), a frunzarit niste hartii subliniate si incercuite, i-a zambit la Isa care era molesita de febra si mi-a spus sa revin in 11 nov sa reinnoiesc hartiuta. poate ei au mai multe informatii decat s-au dat publicitatii, nu stiu. dar n-a zis nici un moment nimic de rau 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
aelita spune:
RODICA e semn bun adca cei de la INEM nu ti-au zis nimic,nu??
lasa sa iti faca deja contractul,nu conteaza,probabil iti vei plati tu asigurarea cat o fi pe luna,ai intrebat cat e?
daca cei de la SS te dau de alta si iti iau banii,atunci e ok,nu te afecteaza pe tine,sau nu e inca in vigoare,sau nu stiu ce o fi,dar ceva mie nu imi suna in regula...
daca reuseste sa te angajeze,la SS,atunci nu mai au ce sa iti faca!
Alice_Elena spune:
Eu am avut noroc cu marius ca e rabdator cand conduc si are incredere in mine. Asa multa incredere ca timp de un an am condus masina lui de suflet (un bmw m3). Mi-era o frica sa ma urc in ea, mi se parea prea puternca (342 cp), da sa ma fi vazut apoi gravida cu mara ce curse faceam prin oras si cum se uita lumea la mine cand coboram cu ditamai burtoiu din masina :))
Rodi, sper sa se rezolve problema.
Am descoperit si eu o gradinita langa blocul nostru, fac cred 1 minut pe jos. E particulara, am vazut poze pare curat, frumos. Trebuie sa ma duc sa vad sa vorbesc. Dar la anu ca pe la 3 ani o duc la gradi
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
18+