Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)
Raspunsuri - Pagina 19
clary spune:
Buna fetelor..tare dor mi-a fost de voi dar nu mai reusesc sa si scriu..doar citesc din cand in cand:)..va multumesc din suflet pentru urari:)..nu-mi vine sa cred ca a trecut un an si am ajuns sa -i iau din mot:)..Momentan fi-mea este fitoasa..ii ies dintii si refuza mancarea..noroc ca inca o alaptez.ieri i-am facut vaccinul de un an si astept reactii.pentru moment locul s-a inrosit si ii pun comprese si mi-a facut febra..sper ca astea or sa fie toate reactiile:D
Va pup si pe voi si copilasii!
clary spune:
Va rog,trimiteti-mi si mie userul si parola de la albumul cu bebelusi ca nu le mai gaesc.mersi

nicopic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea88 neata! eu am bucatarit pana acum! ciorbita de pui cu taitei de casa, si un pilaf de legume cu carnita de vita....bineinteles pentru elenys am gatit noi mancam mai mult hrana rece s-a facut o caldura in casa...am culcat-o pe elenys si am dat drumu putin la aer.... pfff si treb sa ma apuc sa fac putin curat...:) va pup pe toate ! o zi frumoasa!! https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni |
Andreea, Elenys mananca bucatele de carne intregi din ciorbita/pilaful? sau cum le prepari?
a mea "mananca" doar blenduit (piure)
ms

Nico, mami
Larisa 15/09/10
nicopic spune:
| citat din mesajul lui clary Va rog,trimiteti-mi si mie userul si parola de la albumul cu bebelusi ca nu le mai gaesc.mersi ![]() ![]() Fericita mamica de bebe-Bianca Gabriela |
clary ai pm
-ici micutei taleNico, mami
Larisa 15/09/10
andreea88 spune:
BUNA NICOPIC EU CIORBITA O FAC CA PT NOI LEGUMELE LE TOC CUBURI...SI CAND PAPA LE PISEZ CU FURCULITA ,IAR CARNITA O TAI CU CUTITUL BUCATELE MICI CA ESTE CARNE DE TARA...
OREZUL IL DAU ASA FARA SA IL PISEZ...
ELENYS DE LA 7 LUNI PAPA ASA...NU A MAI VRUT BLENDUIT...II PLACE SA MESTECE...DIN PUNCTUL ASTA DE VEDERE SUNT O FERICITA CA SINGURA A VRUT SA PAPE ASA...
VA PUP
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni
camisv spune:
ufff ... am tras o sperietura
. M-am dus sa duc pampers-ul la gunoi si am auzit copilul urland ... intru in camera si nu-l gasesc ... l-am gasit sub canapea, nu-mi dau seama cum a intrat caci canapeua este f. joasa, probabil sa-si ia vreo jucarie si nu a mai stiut sa iasa
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
VAI CAMI BINE CA NU A FOST ALCEVA MAI GRAV...SI ELENYS SE BAGA SUB PAT DUPA JUCARII:p
PUP
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni
camisv spune:
| citat din mesajul lui andreea88 VAI CAMI BINE CA NU A FOST ALCEVA MAI GRAV...SI ELENYS SE BAGA SUB PAT DUPA JUCARII:p PUP |

bine ca a plans si mi-am dat seama unde este, ca intram in panicaAna n-ai venit in parc, noi am stat pana la 20.15. A fost f. cald, dar la umbra a fost mai bine. A venit bunica sotului, ii place schimbarea la apartament?
Clary ne bucuram ca sunteti bine, chiar daca sunteti "fitoase"
Nico si eu ii blenduiam carnea, dar astazi i-am tocat-o marunt si a mancat fara probleme. Incearca, poate chiar o sa-i placa.
Andreea mi-ai dat o idee cu pilaful, eu nu i-am facut pana acum, dar maine o sa incerc.
Fetele cu marea, m-am gandit la voi ... la ce calduri sunt aici, voiam si eu putina briza.
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
clary spune:
| citat din mesajul lui office Doina, deci vom fi la mare tu, eu, Aniast, Nastasie..si parca mai era o mamica din Constanta!? Ca tot nu am somn la ora asta, organizez intalniri! ![]() ![]() ![]() |
Si eu sunt din Constanta:D..poate ne vedem. cat mai stati?
ana_25 spune:
CAMI nu am venit ca sotul s-a dus la strand cu niste prieteni,si nu am avut cu ce sa venim.
Bineinteles ca-i place batranei,doar ca niciodata nu gaseste nimic si ma "acuza" ca le-am aruncat
si ....are dreptate
am aruncat aproape tot,si am pastrat lucrurile utile si necesare.
restul,cele "f imporante" pt ea,pungi dubioase,sarmulite,ate,cuie,dopuri,capacele si alte cele le-am aruncat ![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Ca tot nu am somn la ora asta, organizez intalniri!