Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna fetelor..tare dor mi-a fost de voi dar nu mai reusesc sa si scriu..doar citesc din cand in cand:)..va multumesc din suflet pentru urari:)..nu-mi vine sa cred ca a trecut un an si am ajuns sa -i iau din mot:)..Momentan fi-mea este fitoasa..ii ies dintii si refuza mancarea..noroc ca inca o alaptez.ieri i-am facut vaccinul de un an si astept reactii.pentru moment locul s-a inrosit si ii pun comprese si mi-a facut febra..sper ca astea or sa fie toate reactiile:D
Va pup si pe voi si copilasii!

Mergi la inceput

Va rog,trimiteti-mi si mie userul si parola de la albumul cu bebelusi ca nu le mai gaesc.mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

neata!
eu am bucatarit pana acum! ciorbita de pui cu taitei de casa, si un pilaf de legume cu carnita de vita....bineinteles pentru elenys am gatit noi mancam mai mult hrana rece
s-a facut o caldura in casa...am culcat-o pe elenys si am dat drumu putin la aer....
pfff si treb sa ma apuc sa fac putin curat...:)
va pup pe toate !
o zi frumoasa!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni

Andreea, Elenys mananca bucatele de carne intregi din ciorbita/pilaful? sau cum le prepari?

a mea "mananca" doar blenduit (piure)

ms

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Va rog,trimiteti-mi si mie userul si parola de la albumul cu bebelusi ca nu le mai gaesc.mersi

Fericita mamica de bebe-Bianca Gabriela

clary ai pm
-ici micutei tale

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

BUNA NICOPIC EU CIORBITA O FAC CA PT NOI LEGUMELE LE TOC CUBURI...SI CAND PAPA LE PISEZ CU FURCULITA ,IAR CARNITA O TAI CU CUTITUL BUCATELE MICI CA ESTE CARNE DE TARA...
OREZUL IL DAU ASA FARA SA IL PISEZ...
ELENYS DE LA 7 LUNI PAPA ASA...NU A MAI VRUT BLENDUIT...II PLACE SA MESTECE...DIN PUNCTUL ASTA DE VEDERE SUNT O FERICITA CA SINGURA A VRUT SA PAPE ASA...
VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

ufff ... am tras o sperietura. M-am dus sa duc pampers-ul la gunoi si am auzit copilul urland ... intru in camera si nu-l gasesc ... l-am gasit sub canapea, nu-mi dau seama cum a intrat caci canapeua este f. joasa, probabil sa-si ia vreo jucarie si nu a mai stiut sa iasa

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

VAI CAMI BINE CA NU A FOST ALCEVA MAI GRAV...SI ELENYS SE BAGA SUB PAT DUPA JUCARII:p
PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

VAI CAMI BINE CA NU A FOST ALCEVA MAI GRAV...SI ELENYS SE BAGA SUB PAT DUPA JUCARII:p
PUP

bine ca a plans si mi-am dat seama unde este, ca intram in panica

Ana n-ai venit in parc, noi am stat pana la 20.15. A fost f. cald, dar la umbra a fost mai bine. A venit bunica sotului, ii place schimbarea la apartament?

Clary ne bucuram ca sunteti bine, chiar daca sunteti "fitoase"

Nico si eu ii blenduiam carnea, dar astazi i-am tocat-o marunt si a mancat fara probleme. Incearca, poate chiar o sa-i placa.

Andreea mi-ai dat o idee cu pilaful, eu nu i-am facut pana acum, dar maine o sa incerc.

Fetele cu marea, m-am gandit la voi ... la ce calduri sunt aici, voiam si eu putina briza.

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Doina, deci vom fi la mare tu, eu, Aniast, Nastasie..si parca mai era o mamica din Constanta!? Daca reusim si o intrevedere ar fi minunat, nu? Ca tot nu am somn la ora asta, organizez intalniri!

Si eu sunt din Constanta:D..poate ne vedem. cat mai stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CAMI nu am venit ca sotul s-a dus la strand cu niste prieteni,si nu am avut cu ce sa venim.
Bineinteles ca-i place batranei,doar ca niciodata nu gaseste nimic si ma "acuza" ca le-am aruncat si ....are dreptate am aruncat aproape tot,si am pastrat lucrurile utile si necesare. restul,cele "f imporante" pt ea,pungi dubioase,sarmulite,ate,cuie,dopuri,capacele si alte cele le-am aruncat

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput