Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)
Raspunsuri - Pagina 20
moshulik spune:
Salutare, Barlog!
Gata vacanta. Ne-am intors luni seara, am citit din urma, dar printre bagaje, spalat, mancarici pentru bebici nu am avut timp sa scriu.
Legat de subiectele abordate:
varsta: 11 luni si o zi
nr de dinti: 2 dintisori sus.
greutate: 8830 grame( asta in urma cu doua saptamani, insa mie mi se pare ca nu a mai luat in greutate prea mult de atunci, iar de cand ne-am intors din vacanta, nu m-am invrednicit sa o cantaresc).
inaltime: 76 cm
mancat: inca nu avem probleme cu refuzatul mancarii. Exceptie: cartof, peste.
Inca gatim fara sare si zahar.
Stat in fund: no problemo
Ridicat in picioare: joaca de copii.
Siiiiii... in prima zi de vacanta in etrangere m-a surprins tati stand in picioare fara sprijin in valiza
.
De atunci am tot facut exercitii pe plaja ( insa se tot prindea ca vreau sa ii dau drumul la maini si fie punea manutzele jos, fiese agata puternic de mainile lui mami.
Toata faleza era a noastra ( stergeam de praf toate reclamele luminate, caruciorul mergea singur impins de tati, iar maria tinuta de o manuta de mami impunea directia de mers( sinuoasa si cu multe intoarceri).
Marea era atractia favorita ( pleca ca o broasca testoasa in 4 labe sau taras de langa prosop spre apa - de parca depusese ouale in nisip si acum pleca din nou in larg
).
Cuvinte si onomatopee spunem o gramada, cantam, dansam, studiem cu atentie orice in jur, nu ne scapa nimik-nimikutza.
Maria face pa-pa cu mana, nu rata insa cu degetul ( daca o intreeb unde e un anumit lucru sau o persoana se uita in directia respectiva).
Daca o rog sa iubeasca - lasa capul moale pe perosna respectiva si o baleste cu guritza deschisa.
Reprize de somn: inca mai avem 2 ( dimineata si dupa amiaza tarziu.
Cam atat am tinut minet dintre subiectele abordate. Revin si cu restul temelor ( acum m-a lasat neuronu'
Hai ca m-am lungit destul. 
fetele si bebicii si urez si eu LA MULTI ANI! tuturor celor care si-au sarbatorit zilele de nastere sau onomastica in intervalul in care am lipsit.
Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Iulie 2011
Poze Mare Iulie
oramona spune:
Buna dimineata!!!
MAIU, la multi ani , sa cresti mare si frumos si alaturi de surioara ta sa fii lumina ochilor parintilor tai !!!!!
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
LoraG76 spune:
'Neata!
La multi ani, Maiu
, sa fii sanatos si fericit si iubit si norocos!
office, sa-ti traiasca baiatul!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
camisv spune:
La multi ani, Maiu (Mihai)! sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic, sa ai parte numai de bucurii in viata
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)