Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele!!!
si noi suntem din cta
am citit tot din urma...week asta am avut o nunta si a trebuit sa imi recuperez orele de somn pierdute...
elenys de 2 zile face fitze la mancare cred ca de la dinti sa fie...vrea numai lapte...
merge singurica din ce in ce mai multi pasi...ieri am fost la cumparaturi ca in week mergem la un mot la bucuresti...
ieri i-am cumparat lui elenys scaun de masina am renuntat la scoica...i-am luat de la chicco scaun de 0-18 kg...e foarte incantata ca poate sa se uite pe geam si sta in fundulet...mi-a placut scaunul asta fiindca se lasa si pe spate...
va pup
o zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
sunt la cafeaua nr 2 ,m-am apucat de fumat tigara electronica ,sper ca pe cele normale sa nu mai pun buza ever
Bai sunteti tare harnice , eu abia am facut o mazare

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Cami la www.cofetariasava.ro/index.htm" target="_blank"> Sava au praji super si fac torturi ff bune. Eu am avut la nunta tort de la ei si toti au fost incantati,a fost delicios! Inainte sa comanzi iti da si sa gusti sa vezi care iti place. Noi numai de acolo luam.
Mi se pare ca la Codrina a ramnas doar renumele,caci gustul.....noua nu ne mai plac produsele lor.
Cred ca maine venim in parc

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Ana, Cameluska multumesc de raspunsuri si idei. M-am uitat pe site-uri si mi-au placut torturile. Vrem "masinuta" pentru Tudor, caci ii plac f.mult si asa ar fi si el interesat de tort

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna ziua!

Azi am aflat ca voi cununa pe 1 octombrie.Deja am intrat in febra cautarilor dupa tinuta

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Cafeluta va asteapta!
O zi minunata!

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ANCA, multumim de cafea. Eu am nevoie, chiar daca am dormit muuult mai bine (o singura trezire am avut) mi-e soooomn...cred ca mi-ar trebui 24 ore dormite non-stop pentru a-mi reveni cu adevarat dupa un an de nopti nedormite cum trebuie
Eu azi am proba la rochia de seara, vreau sa fac curatenie generala in hol si in baie(sa vad cat de generala va fi) si probabil voi face o tocanita de cartofi mai spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

buna dimineata
Beaucu voi mai devreme , ca domnisoara D se joaca singurica in camera ei . Eu nu prea o las singura ca ma simt vinovata dar ma gandesc ca asa invata copii una alta ; de exemplu i-am luat in sfarsit etajul intermediar de la patut jos (e mai jos ca la cele normale ) ma gandesc , poate s-o ridica si a mea in picioare , ...ideea e sa si stea in patut
have a funy day

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata ... ca noaptea nu a fost prea buna la noi. S-a trezit copilul meu, cred ca de cald si mai mult de o ora a stat treaz si a marait, de fapt nici nu era treaz ci cu ochii inchisi se jelea si se foia.
Dau si eu un cappuccino pentru cine nu bea cafea ... chiar daca-i f. buna cafeaua Ancai.
Eu mi-am propus sa lenevesc astazi ... poate dau cu aspiratorul ... spre disperarea/fericirea lui Tudor (pentru el aspiratorul este ceva intre agonie si extaz ... ii este frica de el, dar il si fascineaza). La ce calduri se anunta (deja este cald afara, noi abia am venit de la plimbare) nici ca am chef de ceva

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata!
eu am bucatarit pana acum! ciorbita de pui cu taitei de casa, si un pilaf de legume cu carnita de vita....bineinteles pentru elenys am gatit noi mancam mai mult hrana rece
s-a facut o caldura in casa...am culcat-o pe elenys si am dat drumu putin la aer....
pfff si treb sa ma apuc sa fac putin curat...:)
va pup pe toate !
o zi frumoasa!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni

Mergi la inceput