Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)
Raspunsuri - Pagina 17
doina_1984 spune:
Buna.
Am intrat si eu sa fac prezenta - chiar daca nu am scirs, v-am citit deci sunt la curent cu "barfele" ![]()
FELICITARI VIITOAREI MAMICI!!!
Office, eu ![]()
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442
office spune:
Doina, deci vom fi la mare tu, eu, Aniast, Nastasie..si parca mai era o mamica din Constanta!?
Daca reusim si o intrevedere ar fi minunat, nu?
Ca tot nu am somn la ora asta, organizez intalniri! 

cameluska spune:
camisv, pe langa tort, facem gratere in curte iar pt copii ciupercute din oua si buburuze din rosii cu piure de cartofi pe langa. Tortul de fructe il comand de la Codrina, de la ei am avut si la nunta si la botez, noi suntem incantati de gust.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Cafeaua este gata.
Aseara Vlad a facut cunostinta cu asfaltul si si-a spart putin buza, si si-a julit nasucul. A plans putin si a trecut. Culmea este ca dupa ce a trecut peste toate gropile si denivelarile, s-a impiedicat pe teren drept...
ana_25 spune:
Buna dimineata!
Mari
nasucul julit al lui Vladut!
eveline Maia sta cuminte cand papa. Sta si o ora daca ii dau drumul la tv,la muzica. Problema e ca nu vrea sa inghita ce e solid. Doar lichidele le vrea.
Asta e ! S-o invata ea odata si cu papa,ca doar nu o s-o trimit la scoala cu seringa in ghiozdan!![]()
Minunea a tinut o zi,ca de atunci iar nu a mai vrut sa pape. Abia reusesc sa-i dau cate un iaurtel din ala mic pe zi! in rest numai lp cu cereale sau cu ce papa ii fac la pranz!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Azi am de gand sa fiu harnicuta
, nu ca nu as fi fost de dimineata, insa nu se vede ca am facut treaba (eu am calcat si asezat rufe in sifonier, am plecat pana la baie si Vlad a profitat de ocazie pentru a scoate de pe rafturi, calca cu piciorusele tot si a desface toate hainele). Vreau sa fac zacusca atat pentru a manca astazi cat sa pun si cateva borcane pentru la iarna.
camisv spune:
Buna dimineata,
Mari spor la lucru si tie si lui Vlad la "aranjat" dulapul. Si Tudor face la fel, deschide dulapul si trage hainele ... se opreste cand da de un cordon/siret/curea ceva care poate fi ros![]()
Ana ma bucur ca esti optimista si asta conteaza. Bineinteles ca va manca si Maia, ca nu am auzit copil care sa pape numai lapte
. Poti sa incerci sa-i dai lapte cu cereale, dar cu lingurita ... poate se obisnuieste si va papa apoi mancarica. Trebuie sa mai veniti in parc, sa le mai dam cate un corn/covrig si poate se indeamna unul pe altul![]()
Doina, Office vreu eu la mare ... dar cui ii pasa ce vreau eu
. La anul cica primim si mare, daca nu se razgandeste "sef" ... ca lui nu-i place, dar probabil ca vom merge "dincolo" ca drumul pana la marea noastra ne "seaca" psihic.
Cameluska, cum ii zice mai exact la tort, adica cum sa cer la Codrina ... tort cu fructe ... sau sunt mai multe feluri?
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
eveline spune:
Salutare!
Am reusit sa fac ordine in camera Biancai
...numai un balaur mai lipsea de acolo
. I-am eliberat biroul si inauntru si pe deasupra..e pregatit de facut teme
. Am strans o cutie imensa de caiete speciale din anii de gradinita+puzzle-uri+pistoale
. Am suit-o in pod, o s-o cobor peste un an jumate doi.
Saptamana viitoare montez mobilierul in baie si mut toate prosoapele acolo asa ca o sa-i mai eliberez fetei 2 sertare...pe care probabil o sa le reumplu cu haine pentru Darian. Mi-a zis cumnata-mea ca are o gramada de haine de la nepotul meu si vreo 3 cutii cu masinute ... nu le vreau??!! Wow, cum sa nu, abia astept...
Bai, ma innebuniti cu marea....vreau si euuuuuuu
. Am vorbit cu Bia mai dimineata si se juca in nisip...a zis mama ca nu stie cum sa o scoata din apa, nu vrea sa iasa. Si aseara a topait pana pe la 10 noaptea la baby land dupa care a picat lata...era prima zi de mare dupa 10 ore de mers pe drum... asa m-as mai balaci si euuuuu....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
cameluska spune:
camisv, e numai unul de fructe, mai sunt de ciocolata, branza....
Vezi ca mai au torturi expuse, si poate poti sa cumperi 1,2 felii, sau mai fac tortulete destul de mici care nu ajunge f mult ca pret si vedeti cum va place. Ultima oara (botez in oct) costa 36 ron/kg ceva mai ieftin decat la Otima Pan sau Trandafiru. Poti sa le vizitezi site-ul sa vezi modele de tort.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
oramona spune:
Neata la amiaza!
Si mandra mare a fost cu bunicii la mare si a stat 3 saptamani si tot nu s-a plictisit. Si bineinteles ca s-a indragostit de apa.
Sa aveti o zi buna.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#