Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

'Neata!
Gata, m-am lamurit in legatura cu viitoarea mamica ! Ma gandeam la cu totul altcineva!
Daca ne mai citesti viitoare mamica FELICITARI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare, deci avem mami de bb2 felicitari, e bine ca or sa creasca amandoi o data, intre mine si fratele meu e diferenta de 1 an si 5 luni...
Petru vrea numai pe jos ma rupe e spate, pretentios la mancare si noaptea ma suge de nu mai pot...dar nu ma indur sa-l intarc
in ultimele 2-3 luni am dat jos 5 kg...dar la burta tot se vede iar la sani ce sa mai zic...tot ma tin hainele degeaba am ajuns la 67kg ca tot grasa sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

mari, ms de pont, felicitari viitoare mamica de bb2 .

Pt petrecerea de mot, am alte planuri fata de cele ce vi le-am spus in urma cu 2-3 saptamani. Vom face gratare in curte, iar pt cei 4 copii prezenti niste: ciupercute din oua, buburuze din rosii si un piure de cartofi. Iar torul il voi comanda, suntem 15 oameni, deci ce fac eu acasa va fi insuficient. Trebe sa merg sa achizitionez baloane, coifuri, ghirlande, sa impodobesc casa/curtea.
Fetele din TM stiti ca va fi targ pt copii in per 8-11 sept la centrul ed afaceri, eu il astept de ceva timp, poate sunt preturi bune si achizitionam niste jucarii, hainute, sa ne pregatim de toamna/iarna.

Sa aveti o saptamana frumoasa.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
Sarcina usoara viitoarei mamici ii urez!

MAIA - bravo pentru iaurtel, la mai multe!

Saptamana asta Bia e la mare si eu cica respir....am un hop de trecut: de facut ordine in camera ei. Pe birou nu poti pune un ac, sunt o mie si una de prostii si vreau sa-l eliberez total. Si mai are o gramada de jucarii si puzzeluri pe care nu le foloseste vreau sa le duc in pod; toate caietele speciale de la gradi sa le pun intr-un alt loc (probabil tot in pod - imi vor servi mai tarziu pt Darian sa lucrez cu el acasa). E de lucru o zi intreaga la camera aia

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Salutare!
Sarcina usoara viitoarei mamici ii urez!

MAIA - bravo pentru iaurtel, la mai multe!

Saptamana asta Bia e la mare si eu cica respir....am un hop de trecut: de facut ordine in camera ei. Pe birou nu poti pune un ac, sunt o mie si una de prostii si vreau sa-l eliberez total. Si mai are o gramada de jucarii si puzzeluri pe care nu le foloseste vreau sa le duc in pod; toate caietele speciale de la gradi sa le pun intr-un alt loc (probabil tot in pod - imi vor servi mai tarziu pt Darian sa lucrez cu el acasa). E de lucru o zi intreaga la camera aia

Spor la facut ordine!
Eu am facut sambata ordine in hainutele lui Vlad, am scos ce deja era mic si le-am si dat unei mamici care chiar nu are posibilitatea de a cumpara prea multe pentru bebe al ei, iar apoi am sortat hainutele primite si am pus in ,,dulapiorul'' lui ce e de purtat acum si lunile ce vin, restul le-am pus pe unde am gasit loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Hello fetele,

Nu cred ca e secre cine este graviduta, din moment de e pe forum si are acelasi nick eu o dau in vileag, ca sa nu mai stea si alte fete sa caute cat am cautat eu :))) Este Ana Perianu. felicitari!!! Chiar ma intrebam ce mai face.

Noi am fost in vacanta la bunica, am inceput sa implementam intarcatul de noapte (nu ma lasa inima sa o intarc de tot), mai nou Miri face fitze la masa de fructe, cred ca s-a molipsit de la doua fetitze mofturoase cu care este ea prietena :))

Cea mai fericita a fost cand a facut baie in rau, nu mai puteam sa o scoatem. Am fost surprinsa sa vad ca am bagat-o si cand era apa rece, am spalat-o de mancare cu apa direct din fatntana, s-a tarat non stop prin iarba si pamant si cred ca a mancat si niste gainati :D insa nu a patit nimic. Ptiu ptiu ptiu sa nu o deochi insa micuta pare foarte rezistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cu intarziere,
La multi ani,Ana Sofia!!

Felicitari mamica draga pt bb2!!

Va multumesc pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Lora, Mari las ca se duc ele si kg. Acum alergam dupa pitici

Cameluska merci de pont-ul cu expo. Si eu vreau sa vad/cumpar niste jucarii. Comanzi si mancare pentru petrecere sau numai tortul? Tortul de unde vrei sa-l comanzi? Si eu vreau sa comand tortul, dar nu stiu de unde ... o sa mai intreb colegele care mai au copii.

Eveline o pregatesti pe Bia pentru scoala? ... se apropie!

Summer multumim pentru "secret" (cu noua graviduta). Ce frumos ai descris vacanta la bunici ... asa cum mi le amintesc si eu

Zozela ce mai fac nazdravanii tai? cred ca Maria este deja domnisoara

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CAMISV - Da, o pregatesc pe Bia, insa mai trebuie sa ma pregatesc si pe mine....ma apuca o jaleeee cand ma gandesc. Mai ieri boceam ca am inscris-o la gradi si uite acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor, merge cineva la mare in weekend?

Mergi la inceput