Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)
Raspunsuri - Pagina 13
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Va astept la cafeluta/cafea/cafea dubla/cafea tripla, cu sau fara lapte/zahar ![]()
Ieri al meu copil a dormit in total vreo jumatate de ora, in conditiile in care s-a trezit la 6 jumatate (ca si astazi) si am crezut ca va dormi bine noaptea, dar de unde???
la 2 jumatate era fresh si avea chef de joaca/vorba, apoi cand mi se parea ca a adormit si inchideam ochii revenea la scartait/ridicat si plecat de langa mine
...asa ca sunt zombie rau de tot. Plus ca nu a vrut sa manance toata ziua, cu chin i-am bagat in gurita 2 lingurite de mar cu biscuite si vreo 3 de supa(el care ar fi mancat supa/ciorbita) in cateva minute). abia seara a mancat vreo suta grame de iaurt. in rest...tzatza
...nu mai pot, sunt sleita de putere, el urla cand nu il las sa stea atarnat de mine...o sa cedez mai mult ca sigur, si cred ca il voi duce curand la soacra-mea si o sa il las acolo vreo saptamana sa aplicam intarcarea...as fi vrut sa fie cat mai tarziu, dar nu mai pot, pic de slaba ce sunt si de oboseala...
camisv spune:
Mari 
sa-ti treaca! Ii ies dintii? Si Tudor de cateva nopti este tot o maraiala, iar astazi dupa somnul de dimineata a fost f. marait. El nu prea mai vrea tzitzi, asa ca mie noaptea imi e si mai greu ca trebuie sa-l linistesc altfel
. Sper sa fie de la dinti si sa-i treaca.
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
mari_paun spune:
Mari
suntem in aceaasi echipa
Petru nu vrea sa manance decat LM, dr a zis sa rezist sa ma hranesc, sa ma hidratez...insa eu sunt obosita si stresata, ma enervez repede si Ema e prima care ma face sa clachez
, nu cred ca mai rezist mult sa-l alpatez daca ma suge din 2 in 2 ore noaptea
mancarea solida se da cu forta la noi
petru adoarme la san , ori daca e obosit si hranit adoarme si singurel in patut...noaptea insa ma ridic din pat il pun la san apoi in patut...de cateva ori / noapte , adica din 2 in 2 ore
ma doare mijlocul, dimineata sunt ametita si am lovest de tot prin casa...
sper sa trecem repede peste faza asta ca nu mai pot
LA MULTI ANI SOFIA SI ZOZELA

ancamak spune:
Noi ne bucuram de o mare, mare pofta de mancare. Atat ieri cat si azi mi-a papat circa 250g de carnita( vita si pui) cu legume
. Seara mananca 150g de iaurt sau 200g de branzica Covalact.
Mai nou adoarme la san leganat pe genunchi.
A reusit sa faca 3 pasi singurel

.
Am devenit fan Anatomia lui Grey si cat doarme el eu asa ma relaxez
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Mi-e mai bine, Vlad e la restrictie cu papa la san si astfel a mancat fructele de dimineata(la 9) abia la 12 a papat la san si apoi am dormit impreuna o ora
iar la 2 jumatate a mancat o portie maricica de ciorbita, o bucatica de pepene si jumatate de covrig (o bucata o are si acum in mana, ca a adormit cu ea-in carut, unde l-am si lasat sa doarma-). Asa ca mi-a trecut din starea de nervi si oboseala...
ancamak spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Anca, cate kg are mancaciosul tau ??? ![]() |
pana in 10,500kg.
Mami Anca cu
Andrei IonutPoze Andrei-Ionut
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Cafeaua e servita.
Am avut o noapte mai buna, parca sunt mai odihnita azi.
Va doresc o zi frumoasa. 
camisv spune:
Mari, copiii nostri sunt vorbiti? si noi am dormit mai bine azi-noapte
, dar n-a mai vrut sa se culce de dimineata, asa ca astazi va dormi doar un somn. Sa vedem cum este asa, cu un singur somn in timpul zilei!
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)