Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)
Raspunsuri - Pagina 12
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doina_1984 Buna dimineatza! LA MULTI ANI!!! Andreea, si noi am fost ieri in Parcul Tabacariei dupa 7 Mami lui Matei Mihai 26.10.2010https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442 |
Vreau si eu la C-ta in parcul Tabacariei

doina_1984 spune:
Te asteptam 
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442
Iunia82 spune:
Buna,
N-am mai intrat de mult...am mai urmarit discutiile pe FB.
As vrea sa raspund la intrebarea cu adormitul copilululi si sa-mi laud si eu puiul care adoarme singur si ziua si noaptea, cu conditia ca atunci cand vad semnele oboselii sa o pun in patut si sa ii dau ursuletul si paturica ei cu care adoarme in fiecare zi. Uneori se intinde singura dupa paturica, care este pe spatarul unui scaun langa tarc si plange. Atunci ii dau paturica se aseaza cu capul pe ea si se foieste pana adoarme.
Inainte de culcare, seara, incerc sa nu o mai stimulez, sting luminile, las doar o lumina slaba si f important !! o culc la aceeasi ora (in jur de 10).
Nu stau langa tarc decat putin, o magai un pic si ii zic noapte buna si cam atat, apoi o las singura.
Toate sunt reflexe conditionate care se invata prin repetitie, asa cum e si cu facutul la olita.
Noi avem o alta poblemuta, pe care nu stiu cum sa o abordez: suptul degetului mare, off...face asta mai des cand e obosita sau ii este foame. Astept cateva pareri.
O zi buna!
Mari-Mariuk spune:
IUNIA, felicitari Laviniei pentru felul in care adoarme!
Vlad adoarme singur in patut doar daca e obosit, e liniste, si nu sunt eu in camera...altfel urla si vrea adormit la tzatza...
camisv spune:
La multi ani, Ana Sofia! sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa
![]()
Multumesc pentru raspunsuri referitoare la somn. Din pacate (sau din fericire ... ca inca nu stiu ce sa zic) Tudor nu are jucarie preferata, nu are paturica, nu are suzeta, nu suge degetul, deci exclus sa se linisteasca singur, iar singur in patutul lui inseamna catarat, zguduit, tras de tot ce este in jur (de ex carusel) in nici un caz somn. O sa mai lucrez la capitolul asta, de aceea am si intrebat.
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
eveline spune:
Salutare!
Darian adoarme leganat intr-o pozitie anume. Adica eu stau in sezut, pe marginea patului/fotoliului si el sta culcat pe genunchii mei (cu capul pe un genunchi si cu picioarele pe altul), si eu "bat" incet din picioare...cu alte cuvinte il zgaltai, dar finut de tot...asta e, habar n-am cand o adormi si el ca omu'. A...si-i cant "Domn Domn sa-naltam" - obligatoriu. Si eu sunt de parere ca lucrul asta se invata, incet incet dar inca nu am rabdarea necesara sa ma apuc sa-l invat. Noaptea il pun sa doarma cu mine in pat, ziua in carut...patul lui e bibelou deocamdata![]()
ANA - bravo Maiei, la mai multe "lingurite" ca sa zic asa!
. Chiar vroiam sa te intreb, poate ai mai mentionat dar stii ca eu is obosita permanent si nu mai retin
: tu cand ii dai Maiei sa pape, cum ii dai? Adica ea ce face in timpul asta? Unde vreau sa ajung: Darian cand mananca, rareori si doar cand e hamesit se uita in ochii mei si mananca...insa in 80% din cazuri trebuie sa aiba 1001 jucarii in jurul sau pe scaunelul de masa, pe care le analizeaza, le da jos, eu iar i le dau; le baga-n gura pe langa mancare; cu o mana tin lingurita sa-i dau in gura cu alta flutur avionul...etc... Mai execut si cate-un dans....intelegi tu. Adica prosteala maxima. Intr-adevar, mananca altfel Darian decat Maia dar si spectacolul e in floare...abia pe la 1 an jumate 2 sper sa-l vad stand la masa cuminte...macar la un fel
.
De cele mai multe ori nici nu cred ca el constientizeaza ca mananca...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
alynta27 spune:
Salutare!
De pe 15 aug Maria e detinatoarea primului dintuc! 
La multi ani, Ana Sofia!
La multi ani, Zozela!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eveline spune:
Felicitari Maria pentru dintzuc!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
oramona spune:
La multi ani, Ana Sofia!
sa cresti mare , sanatoasa, frumoasa si ascultatoare.
Incep tot mai tare emotiile, fiindca acusi toti bebelusii vor implini un an.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
ghiocela13 spune:
Hello girls!
Intrucat mi-a luat mama tensiunea si am 10 cu 8, va invit la inca o tura de cafe
Lora mersi! E placut sa vezi ca nu te-a uitat lumea
. Dar am o senzatie vaga ca si matale stai doar nitelus mai bine decat mine la capitolul prezenta pe aici
Apropos, am slabit 6kg si in vacanta de la mare am pus 3 la loc
Tu cum mai stai?
Camisv, am stat in Navodari la complexul Coral Beach. Am avut la dispozitie bucatarie superutilata (in sensul ca la 5 dimineata m-am invartit o jumatate de ora in jurul aragazului fara sa reusesc sa-i dau drumul in timp ce copilul urla de foame. si mai sunt si inginer pe deasupra
de regula ma prind repede la chestii cu butoane dar aici n-a fost chip) oricum inalta tehnologie a fost egala cu zero pt ca fetita noastra n-a apreciat si a refuzat cu indarjire sa manance
. Noroc ca-si facea plinul cu nisip si apa de mare ca altfel...ar fi ramas cu burta goala. Grupul era format din 5 cupluri, fiecare cu cate un copil mic pana in 2 ani (inclusiv un baietel de 1 luna
), deci aveam de ales la fiecare masa din cate 4 maniuri, dar Irinuca avea fermoar la gura. Am avut si vreo 10-15 borcanele cu diverse la noi, dar zac in frigider si acuma. In fine, deci ne-am descurcat bine cu masa!![]()
Ana, sa nu fii suparata ca n-ai ajuns anul asta la mare pt ca in schimb ti-ai facut casa. Deci tot ai o realizare, si inca una importanta!
aaaaaaaaaaa sa va zic o faza supertare: cum stateam eu asa pe sezlong si pazeam Copilul sa nu bea toata apa din galetusa si sa nu se mureze de tot, mai priveam si catre mal ca erau o multume de mamici si tatici cu copii prin apa si pe mal. si de-odata mi se pare ca o zaresc pe colega noastra Aniast. Ma duc la ea si intr-adevar ea era!
Auzi tu, sa recunosc o persoana pe care n-am vazut-o in viata mea, care nu sta in acelasi oras cu mine si cu care am vazut doar vreo 2-3 poze. nici nu stiu cum am putut sa fac chestia asta. si ce mai pui ca sunt si ochelarista, am cu minus, adica nu vad bine la disstanta
La multi ani ZOZELA!

Pupaturi la toata lumea!
Ghiocela - mami de
Irina Maria (15.10.2010)