Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Ceau fetele,

Ghiocela, ce bine ca ati fost in vacanta. Unde ati stat la Navodari? cum v-ati descurcat cu masa?

Lora, ce mai face Adelina? Cum se intelege cu tati?

Eveline, cate stie Darian, bravo lui

Ana, cum mai papa Maia? Eu ma gandesc mereu la voi si la ce mama eroina esti, ca rezisti la astfel de mofturi. Oricum sunt ai nostri si ii iubim asa cum sunt (astazi mi-a facut T. mofturi la mancare)

Fetele, voi ce metode aveti de adormit copiii? Ii puneti in pat si ei adorm, ii leganati, le dati suzeta sau jucarie preferata? Eu il adorm tot mai greu pe Tudor ziua, el nu vrea suzeta, tzitzi numai noaptea, de leganat eu nu vreau, de obicei stau langa el in pat si-i citesc sau ii cant, dar sunt zile cand dureaza si o jumatate de ora. Daca il las in patut se ridica in picioare si nu se mai culca in veci

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cami, multumim de intrebare, Ade e bine, ii prieste statul cu tati acasa, se plimba toata ziua ca - vorba lui taica-su - crede fata ca e-n masina casa ei. Acum o cam deranjeaza dintii si e nervoasa rau, dar speram ca trece repede perioada asta.

De adormit Ade adoarme tinandu-ma de gat, tragandu-ma de par, de urechi, cuibarindu-se in brate etc.etc. si cu suzeta. Si, la fel ca Tudorul tau, daca o asez in patut se ridica in secunda 2 si-i sare somnul, asa ca doarme in patul mare. Seara, insa, dupa ce adoarme, o pot agata si de lustra, o pot aseza si-n patut, ca doarme tun. Exceptand noaptea trecuta, cand n-am dormit 2 ore, cred...

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua!
Cami, David adoarme daca stau langa el sau la san dar de cele mai multe ori ziua adoarme in carut afara. In patut a adormit ziua de cateva ori, s-a jucat pana l-a luat somnul .
La noi sta sa sparga dintisorii 5 si 6, tot cate doi ii ies de la inceput. Marait a fost mai mult noaptea, se trezea si la jumatate de ora. Azinoapte a dormit mai bine, s-a trezit doar de trei ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buan fetele!
Cami Cred ca am plans de cand am nascut,cat nu am plans toata viata mea. Am plans si plang in fiecare zi cand o vad cum face. Nu cred ca ma poate intelege decat mamicile care sunt in situatia mea,desi nu cred ca mai e vreun copil ca Maia. Imi pierdusem si ultima speranta ,cand azi s-a intamplat minunea si a papat cateva lingurite. Credeti-ma ca am plans de bucurie!

Ghiocela ce bine ca v-at distrat!multumim de tratatie!

Maia adoarme doar carata in brate asa s-a invatat de mica.....daca o pun in patut urla 3 ore si tot nu adoarme

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fetele!!!

venim si noi cu noutati....am inceput sa facem cativa pasi singurele fara sa ne tinem....ieri ne-a dat 2 dinti.....in total avem 7 ...4 sus si 3 jos...

doina tu unde mergi bebe in parc??? noi in fiecare seara dupa ora 6-7 suntem in tara piticilor unde sunt leagane 0-3 ani...pe acolo ne plimbam...am vrut sa iti trimit azi sms..dar m-am gandit sa nu te deranjez...

elenys doarme ziua pe picioare in 5 min adoarme bineinteles cu suzeta...si seara deobicei isi papa lapticul cere suzeta si se culca fara sa o legan...

va pup o seara linistita!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

ana, tin puminii sa se repete minunea, Maia curaj ca se poate si altfel decat cu seringa.

Ioana adoarme in patul mare iar apoi o mut in patut. Nu foloseste suzeta doar degetul mare cateodata, adormitul ei dureaza cam jumate de ora cand nu e fff obosita si cam 10 min altfel, dar trebe sa fie cineva cu ea in pat. Cand nu are somnul ffff adanc si e mutata in patut, se trezeste instant.

Fetelor, Ioanei i-au dau 3 dintisori dar de vreo 1 luna si ceva, si tot micuti sunt, adica putin se vad colturile. O fi normal sa dureze atata cresterea lor?

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Cafeaua este gata, va astept.
LA MULTI ANI, ANA SOFIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

LA MULTI ANI, ZOZELA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

LA MULTI ANI!!!

Andreea, si noi am fost ieri in Parcul Tabacariei dupa 7 , azi nu cred ca ajungem, dar alta data cand esti pe acolo da un sms ca nu ma deranjezi

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

cameluska, lui M in 2 luni i-au crescut complet dintii de jos, dar nu cred ca este o regula.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

Mergi la inceput