Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)
Raspunsuri - Pagina 10
ancamak spune:
draga Mari, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi

Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
camisv spune:
La multi ani, Mari! sa fii sanatoasa si sa ai putere si iubire sa poti sa-ti cresti copiii asa cum vrei!
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
ghiocela13 spune:
Hello ladies!
Ieri a fost ziua fetitei noaste pt ca se numeste si Maria, drept pt care va servim cu galuste cu prune delicioase pregatite de taticul nostru cu veleitati de mare bucatar
Si pt ca tot ieri am implinit si 10 luni, am primit cadou un dinte, adica un dinte si jumatate sus, primii...uraaaaa
Si Irina are programul de mese dereglat de cateva zile, dar am renuntat sa-mi mai fac sange rau ca altfel m-as da cu capul de pereti
Se ridica singura in picioare fara sa se mai tina de nimic si vrea sa paseasca dar cade in nas de fiecare data, saracuta![]()
Noi am fost 1 saptamana la mare la Navodari
. Recomand cu incredere aceasta statiune tuturor celor care merg la mare cu copii.
La multi ani Mari paun, sa-ti dea Dumnezeu putere sa ai grija de familia ta.
La multe lunite Gummy Bear, sa te faci mare si frumoasa ca mamica ta

Pupaturi si imbratisari pt toata lumea!
Ghiocela - mami de
Irina Maria (15.10.2010)
oramona spune:
LA MULTI ANI , MARI !!! sa te bucurii toata viata de marile tale realizari.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
bebecris26 spune:
La multi ani Mari! Sa-ti dea Dumnezeu multa fericire si o viata cat mai frumoasa alaturi de cei dragi 

Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
Sa fac un rezumat:
LA MULTI ANI, MARI!!!

Sa iti dea D-zeu multa putere si sanatate
GHIOCELA, chiar e frumos la Navodari, am fost pe acolo anii trecuti si mi-a placut si mie, desi nu am fost la plaja ci doar in plimbare...
Incaltaminte: eu i-am cumparat lui Vlad o singura pereche de sandale pentru vara asta, va trebui sa ii cumpar altele ca i-au ramas mici, dar am multe perechi de pantofi si ghetute primite pe care am de gand sa i le incalt deoarece sunt bune, nici macar talpa nu e roasa, deformate nici pe atat nu par a fi...plus ca sunt dintr-un material destul de bun(unele chiar de piele) si inca nu imi permit sa fac investitii mari pentru doar 2-3 luni (bancile, bata-le soarta)
Cu mancarea azi ne laudam, a mancat al meu copil ceva mai bine. Cred ca mofturile lui au fost din cauza celui de-al 6-lea dintisor ce a spart de ieri gingia. Si tot astazi, a gasit al meu copil sticla de la otet ce o pusesem eu la gramada cu alte peturi, dop nu mai avea, iar el, baiat destept, a pus sticla la gura si a scurs picaturile ce mai erau pe acolo, apoi radea la mine si plescaia din buze, iar mie mi se acrise si maduva spinarii cand l-am vazut![]()
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
In sfarsit am avut o noapte cu o singura trezire si in care Vlad a dormit doar in patutul lui
![]()
Azi merg la soacra-mea sa incepem croiala/coaserea unei rochii de seara, ca pe 3 septembrie trebuie sa merg la o nunta si nu am cu ce ma imbraca![]()
LoraG76 spune:
'Neata!
Mari, La multi ani pentru ziua de ieri, sa fii sanatoasa si fericita!

ghiocela, ma bucur sa te mai "vad"! Delicioase galustile cu prune, mi-ai facut pofta. Pana la urma tre' sa ma apuc si eu de facut, ca asa nu se mai poate...mi-a mai facut pofta cineva ieri.
La multi ani Irinei pt. Maria!
Mariuk, as vrea si eu o soacra cu asemenea veleitati.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)