Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

aaa legat de deget...elenys singura a invatat....si de ieri cand ii zic nu este voie acolo ii arat cu degetul si face si ea cu degetul ca nu e voie!!!:

fier eu nu i-am dat niciodata pana acum...iar incaltaminte nu ii voi da purtata!!!pupici

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

la multi ani Mariilor de azi

Pit e un mofturos, papa de baza e in continuare LM ...doar gusta mancarea , ma termina, sunt , incepe sa aibe din ce in ce mai multa stabilitate, se tine numai de o mana...si balesteeeee, cred ca iese nr8 la dinti
fier nu i-a dat ca nu a fost nevoie, incaltamnite a avut de l;a varul lui, dar daca nu a mers nu e deformata

la multi ani Alynta
pup si va servesc cu bun ...ce doriti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineaa!
Haideti la o cafea tarzie, vad ca merge DC-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
bebecris, multumim de cafeluta! Eu sar cafeaua, dar ofer un cappuccino pentru cine mai vrea.

T. doarme si ma bate gandul sa-l trezesc, caci altfel dupa-amiaza adoarme iar cu plans. Nici nu stiu ce sa fac, ca daca nu-l culc dimineata adoarme nemancat sau mananca f. prost, daca il culc dimineata, abia mai reusesc sa-l culc dupa-amiaza.
Copiii vostri cate reprize de somn au?

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Cami, David se trezeste pe la 9-10, adoarme pe la 13 cam o ora sau chiar doua si mai are o repriza seara pe la 6-7 cam o ora. Ieri a dormit la pranz cam o ora si l-a mai luat somnul aseara la 9, a dormit o ora, s-a trezit si adormit la 12 noaptea cu mare scandal, deh..era omu odihnit. Nu ar trebui sa-l las sa adoarma asa tarziu dar nici nu pot sa-l mai tin treaz o ora macar pana il bag la nani de noapte. Si-a facut intotdeana singur programul la somn.

I-am spus intr-o zi cand il schimbam de pampers..ce ai facut mami, pipi? si de atunci zice intruna pipi . A inceput s-mi dea pup cand ii spun, dar ce pup..asa apasat si cu zgomot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc frumos!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele!
Uram si noi la multi ani celor care si-au serbat ieri ziua onomastica! Am vrut sa intru aseara dar nu am putut.

Cami exact asa si la noi cu somnul. Acum e in perioada de tranzit de la 2 reprize de somn pe zi,la una. Daca doarme dimineata,nu mai vrea sa doarma dupa-masa,si daca nu doarme dimineata,la pranz e ff obosita maraita,plange,nu mai vrea sa manance....nu te mai intelegi cu ei....

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

Darian tot 2 reprize de somn are, una de pe la 11 la 12.30 si una de pe la 15 la 17.

De mancat mananca extraordinar de bine, si orice. Incerc sa respect programul de masa insa ieri a fost sa fie o masa in plus....mult spus masa, insa pentru el: noi astia mari am avut chef de o gustare, branza, rosii, pastrama si asa se mai agita si tipa ca pana n-a mancat si el paine cu branza si smantana si o felie de rosie nu s-a linistit.
Si de supt parca suge din ce in ce mai mult...o fi vreun puseu de crestere ca altfel nu-mi explic.

A evoluat mult, intelege o gramada de cuvinte, imi arata cand ii cer, cu degetul: catelul, pisica, pe taica-su si sora-sa, musca, ursuletul, masina, ochiul(la papusa), becul, radioul, luna etc. Spune: "bruum" la masina, apa, papa, caca, mama, tata, iba (Bia). Si imi aduce si imi da diferite obiecte la cerere. Toata ziua misuna prin casa in 4 labe, nu am o clipa de liniste.Se ridica pe unde apuca. Si bineinteles daca s-ar putea la scari sa stea toata ziua...imi sta inima-n loc.
Insa e absolut dependent de mine, trebuie sa lucram serios la treaba asta ca nu se mai poate.

BEBECRIS - imi si imaginez cum iti creste inima cand iti da pup. Mie imi intinde gura deschisa si ma baleste tot cand ii cer sa-mi dea
ANA - nici nu stiu ce sa-ti mai zic referitor la mesele Maiei. Doar sa-ti urez multa multa rabdare...

Vorbeati de incaltaminte: i-am cumparat si lui niste sandalute insa ghete si cizmulite are o gramada de la sora-sa si de la vara-sa. Nu-s deformate deloc, e o varsta la care nu prea umbla si la care cresc extrem de repede asa ca sunt foarte putin folosite. Si la cat costa ma bucur si de economia facuta.

De luni merge Bia la mare, abia astept sa mai "respir" o saptamana.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare
azi va servesc today is my birthday
multime de mesaje, telefoane...ma bucur ca am prieteni care isi amintesc de mine
am fost azi sa-mi fac amnechiura si pedichiura, diseara ma epilez...asa ca de ziua mea ca de cand am bb nu mai am timp si de mine
sper sa reusesc sa vb cu cineva sa stea cu copiii 1 ora sa iesm la o terasa
va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multi ani Mari!! multa fericire si putere,si sa te bucuri de Pit si Ema!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput