Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)
Raspunsuri - Pagina 14
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Eu dau cafea, sa vad cine doreste
ca daca ar fi ca ziua de ieri...
bebecris26 spune:
Buna dimineata!
Mari, eu servesc cafea, chiar acum o beau si e delicioasa. 
Mai aveti putin si face Vladutul un anisor. Ce emotii
, eu cred ca o sa plang toata ziua cand va implini David anisorul 
camisv spune:
mai merge un cappuccino?
Azi-noapte cand T. s-a trezit n-am mai incercat tzitzi, ci i-am oferit apa ... a baut si s-a culcat linistit. De stiam ca-i asa usor nu ma mai chinuiam nopti la rand
.
Office, Mari ... se apropie aniversarea pustilor ... ce pregatiri faceti? Eu i-am luat astazi niste baloane
, sa incepem din timp cu organizarea
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
ancamak spune:
buna ziua si de la noi!
am savurat o cafeluta tare, tare buna!
o zi minunata va doresc
PS: o barfa, o reteta de prajitura sau catalogul cu diete de slabit( mi-e tare dor de astfel de discutii
)
Mami Anca cu
Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camisv mai merge un cappuccino? Azi-noapte cand T. s-a trezit n-am mai incercat tzitzi, ci i-am oferit apa ... a baut si s-a culcat linistit. De stiam ca-i asa usor nu ma mai chinuiam nopti la rand ![]() Office, Mari ... se apropie aniversarea pustilor ... ce pregatiri faceti? Eu i-am luat astazi niste baloane ![]() Camelia, mami de Tudor (10/9/10) |
Noi de ziua lui Vlad vom face un tortulet si vom lua ceva de baut si rontait pentru eventualii musafiri
Mari-Mariuk spune:
| citat din mesajul lui ancamak buna ziua si de la noi! am savurat o cafeluta tare, tare buna! o zi minunata va doresc ![]() PS: o barfa, o reteta de prajitura sau catalogul cu diete de slabit( mi-e tare dor de astfel de discutii Mami Anca cu Andrei IonutPoze Andrei-Ionut |
Barfa: cica ar fi o mamicuta de sept-oct 2010 ce are un nou bebe in burtica...nu vii pe la noi sa ne spui?
camisv spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Barfa: cica ar fi o mamicuta de sept-oct 2010 ce are un nou bebe in burtica...nu vii pe la noi sa ne spui? |
Wow!!!!! pai sa fie sanatoasa si sa duca sarcina la termen cu bb2 sanatos si el! Deja m-a apucat nostalgia dupa bebe mic
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
oramona spune:
Oaaauuuuuuuuuu, bebe mic? asteptam sa ne confirmi, FELICITARI !!!!
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
office spune:
Cami, nu am organizat inca nimic. Probabil vom sarbatori in familie acum si la petrecerea de mot (care nu stiu cand va fi) sa adunam mai multi participanti!![]()