Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Ana Sofia!!!(74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Eu dau cafea, sa vad cine doreste ca daca ar fi ca ziua de ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Mari, eu servesc cafea, chiar acum o beau si e delicioasa.
Mai aveti putin si face Vladutul un anisor. Ce emotii , eu cred ca o sa plang toata ziua cand va implini David anisorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

mai merge un cappuccino?
Azi-noapte cand T. s-a trezit n-am mai incercat tzitzi, ci i-am oferit apa ... a baut si s-a culcat linistit. De stiam ca-i asa usor nu ma mai chinuiam nopti la rand.
Office, Mari ... se apropie aniversarea pustilor ... ce pregatiri faceti? Eu i-am luat astazi niste baloane, sa incepem din timp cu organizarea

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

buna ziua si de la noi!

am savurat o cafeluta tare, tare buna!
o zi minunata va doresc

PS: o barfa, o reteta de prajitura sau catalogul cu diete de slabit( mi-e tare dor de astfel de discutii)

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camisv

mai merge un cappuccino?
Azi-noapte cand T. s-a trezit n-am mai incercat tzitzi, ci i-am oferit apa ... a baut si s-a culcat linistit. De stiam ca-i asa usor nu ma mai chinuiam nopti la rand.
Office, Mari ... se apropie aniversarea pustilor ... ce pregatiri faceti? Eu i-am luat astazi niste baloane, sa incepem din timp cu organizarea

Noi de ziua lui Vlad vom face un tortulet si vom lua ceva de baut si rontait pentru eventualii musafiri. Petrecerea de mot va avea loc pe la mijlocul lui septembrie, deoarece il asteptam pe nasul sa vina din voiaj, sa fie mama soacra libera ca la ea acasa va fi cheful.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

buna ziua si de la noi!

am savurat o cafeluta tare, tare buna!
o zi minunata va doresc

PS: o barfa, o reteta de prajitura sau catalogul cu diete de slabit( mi-e tare dor de astfel de discutii)

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Barfa: cica ar fi o mamicuta de sept-oct 2010 ce are un nou bebe in burtica...nu vii pe la noi sa ne spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
Barfa: cica ar fi o mamicuta de sept-oct 2010 ce are un nou bebe in burtica...nu vii pe la noi sa ne spui?

Wow!!!!! pai sa fie sanatoasa si sa duca sarcina la termen cu bb2 sanatos si el! Deja m-a apucat nostalgia dupa bebe mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Oaaauuuuuuuuuu, bebe mic? asteptam sa ne confirmi, FELICITARI !!!!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Pai si nu ne spune si noua nimeni cine e viitoare mamica de bb 2? Sa o felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Cami, nu am organizat inca nimic. Probabil vom sarbatori in familie acum si la petrecerea de mot (care nu stiu cand va fi) sa adunam mai multi participanti!

Mergi la inceput