INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 12
angelica28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irip Sa inteleg ca IA facuta cu dna Bucur a fost reusita. Mai facusei alte IA inainte? Ce probleme aveati? Mie mi-au spus ca nu s-a demonstrat stiintific ca ramanerea in pozitie culcata ar fi de folos si ca spermatozoizii au fost plasati direct in uter, neavand cum sa se scurga..Acum nu mai stiu ce sa mai zic... |
EU merg la dr Albu ,da mai facusem 2 inseminari(una cu Bogdan Marinescu ,si cealalta cu dr Moise )dar cu vreo 2 ani in urma ,nereusite ,au fost facute fara stimulare hormonala,apoi anul trecut in vara am ramas natural ,dar am pierdut si sarcina aceasta.........cit despre pozitia culcat nu stiu ce sa iti spun ,la primele 2 nu ma lasat decit 2 min pe masa ,si au fost nereusite ,eu cred ca conteaza si asta.............nu stiu parerea mea.......!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
dankutza spune:
| citat din mesajul lui missy40 Mai am cateva zile sa aflu daca sunt sau nu...Parca vad iar o linie... Am citit discutiile cu fetele noi de pe aici si mai ales cand tu ai zis ca nu ti-a iesit cu CSD, parca nici eu nu mai cred ca o sa obtin sarcina cu CSD. Nu stiu daca ästia", vorba ta, s-or fii dus unde trebuie... |
Nu mi-a iesit mie cu CSD, dar tie o sa-ti iasa. Spermatozoizii sotului meu sunt miopi.
Si eu m-am ingrasat si mai tare de la hormonii astia nenorociti. Mananc de zici ca vine razboiul si raman nemancata. Of!
dankutza spune:
| citat din mesajul lui Andra_C Ei au mai putina rabdare decat noi, si sotul meu a zis ca daca nu iese acum de la a treia, a patra maxim, nu mai incercam si ramaneam cu un singur copil. |
Noi nu ne-am fixat un target.
Poate ar fi bine.
Adevarul e ca nu m-am asteptat sa ratez o IA si un CSD. M-a luat prin surprindere. Dar o sa continui. Nu stiu cat, dar o sa continui. Ma gandesc sa maxim 6 IA. Iau in calcul, faza ca doar o IA din 5-6 reusesc. De abia "am consumat" una.
dankutza spune:
| citat din mesajul lui irip Iertati-mi nestiinta, dar ce inseamna IA cu CSD? |
inseminare artificiala cu contact sexual dirijat
BelissimaEva spune:
Irip,
Inseamna Inseminare artificiala cu Contact sexual dirijat!
Dupa Inseminare sunteti sfatuiti sa faceti cat mai mult
pentru mai multe sanse de reusita !
Dar daca la Dancutza au fost miopi (zice ea), la noi ce s-a intamplat de nu am reusit?
De abia astept sa aflu parerea Cezarei..
irip spune:
inseminare artificiala cu contact sexual dirijat
[/quote]
Multumesc pentru raspuns. Habar nu aveam ce inseamna, desi am trecut si eu prin asta. 
Dupa parerea mea, contactul sexual dirijat este apa de ploaie. Prietenei mele, i-a recomandat doctorul sa aiba CSD, desi incearca de cativa ani sa conceapa un bebe, sotul are OATS severa si ea o trompa infundata. Asa ca Dumneazeu cu mila...
Andra_C spune:
Se pot face 6 IA daca se merge pe stimulare, dar daca se merge pe ciclu normal se pot face oricate?
alexa78 spune:
| citat din mesajul lui Andra_C Se pot face 6 IA daca se merge pe stimulare, dar daca se merge pe ciclu normal se pot face oricate? |
Se pot face mai multe IA si cu stimulare si fara. Dar daca dupa 6 IA nu este nici una reusita, sansele sunt f. mici si atunci se recomanda FIV.
Fiecare cuplu decide cate face. Dar daca se face cu stimulare este necesara cate o pauza din cand in cand, sa mai lasam organismul sa-si revina dupa atatea stimulari.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt