INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 13
missy40 spune:
Fetelor, iar am o liniuta...![]()
Sunt cu atat mai dezamagita, caci nu prea mai am vreme multa de incercat...Pentru Alexandra mi-au trebuit 4 ani, acum mai am cateva luni la dispozitie si poate cu un AMH mai mic decat il am acum.
La fel ca si voi, spun ca merg mai departe, dar......
FIV nu pot face, inseminare nici atat, iar prin CSD s-a vazut...
Luna viitoare fac iarasi acelasi tratament- Ova-mit, Viviflor, 10000 Pregnyl si CSD. Ar fii a patra luna de incercari, dupa ce am ratat 2CSD si o inseminare.
In oct. ma operez, poate rezolv ceva, desi dr. Moise de la topicul Polisano mi-a dat sanse extrem de mici la drilligul ovarian.Altceva nu pot face...
Doamne, tare greu este...
Oare de ce D-zeu nu mai vrea sau am facut ceva in alta viata, ca sa nu merit sa mai am copii?
xdidi spune:
salutare fetelor,
eu sunt in a doua luna de stimulare cu csd, in z10 am avut folicul de 23mm, in z11 ijectie ovtirell si de azi utrogestan , adik perioada de asteptare...
missy nici eu nu cred ca voi ramane , defapt sunt sigura, mai ales ca am sanse fff mici, dar tu nu te-ai lasat batuta nici cand ai facut fetita si nici acum, nu te gandii ca Dumnezeu te pedepseste, gandeste-te ca te apara...zicea o fata tot pe forum ca atunci cand Dumnezeu zice nu , are un da mai mare pt tine...nu fi dezamagita si nu te mai stresa, chiar daca mai ai cateva luni, bucurate de ce ai si asteapta fiecare luna cu sufletul deschis, ceva bun pt tine va fi ...chiar daca nu va fi un copil acum sau chiar deloc, vei primi ceva in schimb pt suferinta ta...peste cativa ani si nu foarte multi iti vei umple casa si sufletul de bebeii poate nu ai vostri, ci ai copiilor vostri......trebuie sa vezi partea plina a paharului, promit ca luna asta incerc sa fiu optimista si pt tine, cu toate ca amdoua avem cam tot pe acolo rezerva ovariana
te imbratisez si te rog sa lupti si pt noi.
va puuup pe toate fetelor

claris spune:
Fetelor multumesc frumos pt sfaturi,am notat ...deacum sa vedem ce va fi,va voi anunta, iar daca reusesc neaparat vreau sa fiu pusa pe prima pagina ![]()
Numai bine tuturor !
Andra_C spune:
Missy, imi pare tare rau! Nici nu stiu ce sa-ti zic, dar daca s-a intamplat o data minunea, poate se intampla si a doua oara! Cu Dzeu inainte! 

Andra_C spune:
Fetelor, care dintre voi a facut IA si asteapta sa treaca timpul de 14 zile pana la test? A mai ramas cineva?
BelissimaEva spune:
Missy, imi pare nespus de rau dar daca vei avea incredere in Bunul Dumnezeu si nu iti vei pierde speranta, minunea va apare la tine 

angelica28 spune:
mISSY IMI PARE TARE RAU ..............................STIU DEZAMAGIREA ESTE MARE ,SI DUREROASA ,DAR SPERANTA VA RAMINE MEREU .............!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
missy40 spune:
Dragele mele
, va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.
E ceva ce ma apasa si ma acapereaza si nu pot sa ma detasez usor...din cauza ca nu prea mai am timp biologic. Asta ma "omoara"...
Dragele mele, sunteti mult mai tinere ca mine in acesta privinta si vreau sa va spun sa nu abandonati.
Nici eu nu vreau sa renunt, dar problema mea este varsta, pe care n-o mai pot da inapoi...La Alexandra aveam 28 ani...
Didi, mi-au dat lacrimile...Poate bunul D-zeu ne va da la toate copilasi, poate ne va vedea suferinta...
Azi am vazut vreo 2 tigancuse gravide...M-au apucat toate alea...Ele nu mai au trompe, ovulatii aiurea, AMH-uri mici,foliculi nesparti, etc....