INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 11
Andra_C spune:
Ei au mai putina rabdare decat noi, si sotul meu a zis ca daca nu iese acum de la a treia, a patra maxim, nu mai incercam si ramaneam cu un singur copil.
Orice decizie iei eu te sustin, sa-mi dai vesti!
La colega mea a prins din a patra incercare, mai am o prietena care a facut mai multe si tot pe cale naturala a ramas (intre timp infiase si un baietel, sunt 9 luni intre ei) deci tine f mult de cel de sus!
Tin pumnii sa se prinda de la prima incercare!
Andra_C spune:
A, mai amo intrebare la tine: vreodata la cele 3 inseminari ai avut dureri de burta in z4-5 de la IA? Nu am putut deloc sa dorm azinoapte...
irip spune:
Da, am avut dureri de burta la toate cele 3 IA. Daca nu suporti durerea, poti lua no-spa
.
missy40 spune:
Dankutza
, ce mai faci?
Mai am cateva zile sa aflu daca sunt sau nu...Parca vad iar o linie...
Am citit discutiile cu fetele noi de pe aici si mai ales cand tu ai zis ca nu ti-a iesit cu CSD, parca nici eu nu mai cred ca o sa obtin sarcina cu CSD. Nu stiu daca ästia", vorba ta, s-or fii dus unde trebuie...
D-zeu stie...
A inceput sa ma streseze...Datorita hormonilor (E+P) luati in lunile astea m-am ingrasat si mai mult, nu stiu daca o sa mai slabesc curand, nu-mi place cum sunt, dar nu ma pot duce la sala, asa cum aveam de gand pentru a slabi( trebuie sa dau jos 15 kg, pe care le-am luat in 2 ani, datorita lasatului de fumat de 2 ori si hormonilor), pana nu stiu ce fac cu tratamentele mele pt. sarcina.
De stresata ce sunt am inceput sa ma uit la copii mici pe strada, la gemeni, in special, ma uit la Jon&kate+8 si la toate emisiunile ce implica nasteri si bebelusi...Cred ca m-am dus cu capu"![]()
Ar trebui sa acord mai multa atentie si celor 2 copii pe care ii am...
Ma bate gandul sa fac FIV, dar sotul meu exclude total ideea, imi tot spune ca daca o vrea D-zeu sa ne dea copil, ni-l da si fara FIV...
Asta cam asa e...Numai daca vrea D-zeu...
Pupici la toate fetele !

lauricea2002 spune:
Salutari, dragele mele! Bine ati venit, noi aspirante!
pentru toate.
Uff, greu a mai fost de data aceasta sa trec peste inseminarea nereusita! Imi dadeau lacrimile numai gandindu-ma ce-ar fi fost daca...
Astazi mi-am facut programare la Cezara, pe 29 aug. Eva, daca nu ma insel, nu este si ziua programarii tale?
BelissimaEva spune:
Fetelor am si eu o intrebare cam natanga dupa parerea mea..
Ce alte variante mai sunt in afara de IA cu CSD?
...
dana_r spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irip Andra, nu o mai fac pe a patra. Ne-am programat la o consultatie pentru a discuta despre FIV. Spermograma sotului nu este tocmai buna. Oligoastenospermie moderata. Ni s-au dat sanse si natural, dar nu mai am rabdare. Nimeni nu imi poate garanta ca voi ramane natural. Au trecut doar apoape 2 ani de cand am decis ca ne dorim un bebe si nu s-a intamplat. Asa ca ce sa mai pierd vremea..Eu as mai fi incercat o IA, dar sotul meu crede ca este pierdere de bani. |
irip
poate te ajuta cu ceva: sotul meu a avut in oct 2010 oligoastenozoospermie, cand i-a vazut spermograma, dr a zis ca IA ne paste. a facut totusi un tratament de trei luni, cu Profertil, sa nu zicem ca nu am incercat si alte variante. la spermograma din aprilie 2011 normospermie. mai la limita inferioara, nu gen echipa de fotbal, dar analize bune. asa ca ne-a dat dr termen pana in toamna altfel IA. noua ni l-a recomandat urologul, si l-am adus din Austria. e cam o suta si cev ade euro tratam pe trei luni. sunt vitamine si chesii de-astea in el.
sper sa-ti fie de folos.

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
BelissimaEva spune:
Lauriiiiiiiii ,
Bine ai revenit, draga mea! 
Iti inteleg perfect durerea dar TREBUIE sa mergem mai departe si sa nu ne lasam invinse.. si mai ales sa stam unite aici, surori de suferinta 
Spune-mi, te rog, la ce ora ai programarea pe 29 august? eu am la 16:40 dar mi-ar place la nebunieee sa te intalnesc acolo 
irip spune:
dana_r, prima spermograma a sotului meu, la Medsana facuta, indica oligoastenospermie moderata.A doua, facuta la Medlife, a indicat normospermie. I-am dat si eu ce am citit pe net. Endocrinologul si urologul ne-au spus ca, in principiu, asa vor ramane valorile si nu ne-au recomandat nimic. De fapt, urologul i-a prescris antibiotic si vitamina e, desi nu avea nicio infectie. A zis ca ar fi mai bine sa elimine insa orice cauza infectioasa. I-am intrebat despre medicamentele despre care citisem pe net si ne-au zis ca daca vrem puteam sa le luam, dar ei nu ni le-au prescris. Doamna endocrinolog mi-a zis: Draga ai un barbat sanatos, mergi acasa si linisteste-te ca eu am vazut sarcini si cu spermograme mai proaste. Va dati seama ca am zburat de fericire, dar de atunci a mai trecut un an si nu s-a intamplat nimic. Acum am cumparat spermotrend, asa de la mine putere. Inghite saracu'.
Va dati seama ce bulversata sunt cand citesc despre sarcini obtinute natural cu 150.000 spermatozoizi. Lui nici nu i-am mai zis ca sigur vom mai astepta 10 ani sa se intample natural.
Iertati-mi nestiinta, dar ce inseamna IA cu CSD?