Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 6
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Din contra Mariana,am gasit un mormasn de vase in bucatarie,aragazul arata jalnic,cosul plin de rufe,mizerie pe holuri,dezastru intr-un cuvant dar vb tatalui meu bun cand vom pleca definitiv ne vor aprecia . Acum incerc sa fac curat mancare sa spal vase rufe sa fac smotru Mai sun t dezamagita ca mama mea nu mi-a spus la multi ani decat cu cateva zile inainte si ieri nici un mesaj pe mess sau pe telefon. nu am primity nici un cadou ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina,
. Stiu sentimentul pe care il ai cand cei dragi de langa tine te dezamagesc. Eu am primit de la omu' si socrela, dar ce folos ca nu le-am primit cu placerea de altadata
.Am primit si telefoane de felicitari dar printre ele a fost unul de la un neam prin alianta, care mi-a stricat buna dispozitie...ce sa mai comentez...las timpul sa vindece.

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Imi pare foarte rau Mariana
dar de la mama mea nu ma asteptam m-a sunat la tara sa imi zik anumite luycruri dar ieri nu m-a sunat sa imi zik la multi ani,adik ptr lucruri fara importanta ma poti suna dar ca sa yi spui copilului tau la multi ani nu poti i'm speachless

doinita_g spune:
Iata-ma si pe mine!
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare, urez si eu Alinei LA MULTI ANI!
sanatate, fericire si noroc maxim

Mariana, Mara, Nyny LA MULTI ANI!!!

si de asemenea, sanatate, fericire, noroc si toate dorintele sa se indeplineasca!
Eu sunt varza...pentru ca de joi dimineata Teo a vomitat, am fost la spital de vreo 2 ori, si ieri pt. ca era f. moale, m-am speriat ingrozitor, nu am vazut-o asa niciodata
abia de reusea sa-si tina ochii deschisi. Nu stiu de unde, cica are o gastroenterita ac. si-i maraita, pe regim, nu vrea nimic...
Deci cam asta-i situatia la noi
Nu am mai citit din urma, dar sper sa fiti sanatoase si puiutii la fel!
si o zi usoara va doresc!
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Iata-ma si pe mine! Cu intarziere si cu scuzele de rigoare, urez si eu Alinei LA MULTI ANI! sanatate, fericire si noroc maxim![]() ![]() Mariana, Mara, Nyny LA MULTI ANI!!! ![]() ![]() si de asemenea, sanatate, fericire, noroc si toate dorintele sa se indeplineasca!Eu sunt varza...pentru ca de joi dimineata Teo a vomitat, am fost la spital de vreo 2 ori, si ieri pt. ca era f. moale, m-am speriat ingrozitor, nu am vazut-o asa niciodata abia de reusea sa-si tina ochii deschisi. Nu stiu de unde, cica are o gastroenterita ac. si-i maraita, pe regim, nu vrea nimic...Deci cam asta-i situatia la noi ![]() Nu am mai citit din urma, dar sper sa fiti sanatoase si puiutii la fel! ![]() si o zi usoara va doresc!Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Insanatosire grabnica Teodorei
! Si noi am tras-o in we cu deranjament la burtica, suntem la regim. A mancat la cresa un iaurtel care nu i-a picat tocmai bine la stomac
.Multumesc deasemenea si pentru urari

! Sa dea DD sa fie bine pentru toata lumea!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Doinita iti multumesc ptr urari,sanatate multa lui Teo
Eu am terminat ciorba de perisoare am pus niste vinete la copt sa fac niste zacusca,cu ardei capia ceapa gogosar
Va las un fresh de fructe,un capuccino si fug k mai am de calcat
doinita_g spune:
Va multumesc pt incurajari
Si colac peste pupaza...si omu'-i ramolit: si-a luxat piciorul, si are si el dureri mari la stomac...nu are legatura cu Teo
Adica, DD s-a gandit sa ma lese pe mine intreaga...sa-i oblojesc pe restul!
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Va multumesc pt incurajari ![]() Si colac peste pupaza...si omu'-i ramolit: si-a luxat piciorul, si are si el dureri mari la stomac...nu are legatura cu Teo ![]() Adica, DD s-a gandit sa ma lese pe mine intreaga...sa-i oblojesc pe restul! ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Offf Doamne! Sanatate multa si omului! Oricum, mama e intotdeauna cea mai strong din familie si are intotdeauna putere sa aiba grija si de ceilalti
!Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Doamne ajuta Doinita sa fii tu puternica sa poti trece peste toate cu bine.
Eu va las k am pus niste ardei capia si gras si gogosari la copt s afac niste zacusca,mai am niste rufe de intins sa calc mai am o groaza de treaba si NU am nici un ajutor al meu frate sta si se uita

MarianaPop spune:
Alina, multumesc pentru fresh
!
Nyny, pe unde esti mami?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Doamne ajuta Doinita sa fii tu puternica sa poti trece peste toate cu bine. Eu va las k am pus niste ardei capia si gras si gogosari la copt s afac niste zacusca,mai am niste rufe de intins sa calc mai am o groaza de treaba si NU am nici un ajutor al meu frate sta si se uita ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Pune-l la depilat! Cand o sa ceara de mancare asa sa faci si tu...sa te uiti...la el
!Mariana, mamica de

>>