Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 7
alina_satena spune:
Ma consolez cu gandul k mai dureaza putin si voi pleca si nu va mai trebui sa il suport pe el si pe taikamiu vitreg precum bondarii stupului.
nyny spune:
... aici sunt. Bag repede un mesaj ca sa nu ma dati disparuta. Am o groaza e treaba de azi dimineata la serv.... nu stiu daca mai apuc sa mai intru azi.
Mariana
cum mai e Bianca?
Alina imi pare rau ca te-ai necajit cu mama ta. Oricum nu mai conteaza... nu poti schimba nimic din pacate. Este si un lucru bun in toata povestea asta... tu nu o sa faci aceleasi greseli cu copilul tau 
. Sa ai spor la facut zacusca
.
Doinita sanatate multa pt Teo si tati... si multa putere tie sa ai grija de ei
.
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Superrrr...ce pozute frumoase am vazut
Poate imi fac si eu putin timp sa mai pun vreo cateva...cu piscotica, acum mi se pare asa slabuta mititca, parca-i o furnicutza!
MarianaPop spune:
Nyny, deocamdata bine, multumim de intrebare
! Suntem in continuare pe regim si nu mai bine ca astazi am uitat sa transmit doamnei la cresa sa manance tot de regim
. Am uitat din cauza ca Bianca reuseste sa ma zapaceasca de la prima ora
. Stii ce n-am gasit in carte? Tips-uri si pentru saracele mame care trebuie sa faca click pozitiv la fiecare "iesire" a copilului
!
Doinita, astept pozele cu nerabdare
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la 

si 

!
Astazi sunt super fresh
. Am predat safeta de dus cupil la cresa. I-am spus omului ca daca ma mai urla terorista in fiecare dimineata eu ajung
si Doamne fereste...nu vreau asta. Asa ca Biculina s-a trezit mai tarziu, a tras ea mici urlaturi da' cu ta'su nu-i merge...s-a linistit repede si via cresa fara alte circareli. Sa vad dupa amiaza ce o sa-mi reproseze
.
Fetelor dati-mi si mie cateva idei de cadouri pentru viitorii fini (eu m-am gandit la o icoana din argint)
. Dar stiti voi... frumos si ieftin
!
Va doresc o zi excelenta
!
Mariana, mamica de
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Neatza...
Dragelor, haideti la 

.
Sa aveti o zi frumoasa
.
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
'neatza!
si eu la cafea...
Eu sunt in pana de idei de mancare de regim
. Teo vrea doar zeama din supa de regim, fara morcov, fara nimic; nu serveste pilaf, nu carne de pui fiarta, nu morcov fiert, ...nu branzica proaspata...nu, nu, 
Mariana, pai o icoana oricum tb sa le iei...mie imi plac f. mult si cele pe lemn,...asa cadou noi i-am intrebat ce le-ar trebui...bineinteles in limite rezon
si le-am luat ce-au zis, adica o lenjerie si un set de bucat. cu farfurii...ceva de genu![]()
o zi usoara fara peripetii va doresc!
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MarianaPop Buna dimineata fetelor !Poftiti la ![]() ![]() si ![]() ![]() ! Astazi sunt super fresh . Am predat safeta de dus cupil la cresa. I-am spus omului ca daca ma mai urla terorista in fiecare dimineata eu ajung si Doamne fereste...nu vreau asta. Asa ca Biculina s-a trezit mai tarziu, a tras ea mici urlaturi da' cu ta'su nu-i merge...s-a linistit repede si via cresa fara alte circareli. Sa vad dupa amiaza ce o sa-mi reproseze .Fetelor dati-mi si mie cateva idei de cadouri pentru viitorii fini (eu m-am gandit la o icoana din argint) . Dar stiti voi... frumos si ieftin Va doresc o zi excelenta !Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
Sarumana, sarumana... gand la gand cu bucurie.
Cadou... si noi am primit de la fini o icoana de argint la care tin foarte mult... deci e o idee foarte buna.
Noi le-am luat finilor un robot de bucatarie dar asta e un cadou practic, nu ceva de suflet. Si le-am comandat www.cartipersonalizate.ro/comanda.php?id_produs=13" target="_blank"> asta pe internet. Este o poveste personalizata in care ei au fost personajele principale
. Mie mi-a placut foarte mult.... si costa vreo 20 de leiMamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Salutare!
Alina, spor la munci! Cum mai e Delia cu bubitele?
Doinita,
! Asa chin am si eu cu Bianca cand e vorba de regim
! A mancat cu multe rugaminti supita cu orez, morcov si telina taiate marunt si felul doi pilaf in care am pus si morcov ras, i-am dat o forma rotunda in farfurie si am facut o fetisoara nostima din ardei gras (fiert bine), carnea am taiat-o marunt si am pus-o in pilaf. I-am prajit si doua feliute de paine cu seminte. Ca desert i-am facut mar la cuptor. In mar i-am pus branza proaspata si stafide. I-am mai facut si tartine cu paine prajita si branzica proaspata in care am pus putin marar, ca sa aiba alt gust. Sa nu crezi ca a mancat fara comentarii...
Cand ma gandesc ca la cresa mananca tot, chiar si cere inca o portie
si acasa figuri cat cuprinde...
Multumesc pentru idee
!
Nyny, super ideea cu cartea si pretu' bineinteles
. Da' unde vad si eu continutul?
N-am observat ![]()
.
Ce-o fi facand Tatiana
?
Mariana, mamica de