Prichindei nazdravani 2008 (10)!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Ma consolez cu gandul k mai dureaza putin si voi pleca si nu va mai trebui sa il suport pe el si pe taikamiu vitreg precum bondarii stupului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

... aici sunt. Bag repede un mesaj ca sa nu ma dati disparuta. Am o groaza e treaba de azi dimineata la serv.... nu stiu daca mai apuc sa mai intru azi.

Mariana cum mai e Bianca?
Alina imi pare rau ca te-ai necajit cu mama ta. Oricum nu mai conteaza... nu poti schimba nimic din pacate. Este si un lucru bun in toata povestea asta... tu nu o sa faci aceleasi greseli cu copilul tau . Sa ai spor la facut zacusca.
Doinita sanatate multa pt Teo si tati... si multa putere tie sa ai grija de ei.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Superrrr...ce pozute frumoase am vazut

Poate imi fac si eu putin timp sa mai pun vreo cateva...cu piscotica, acum mi se pare asa slabuta mititca, parca-i o furnicutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Nyny, deocamdata bine, multumim de intrebare ! Suntem in continuare pe regim si nu mai bine ca astazi am uitat sa transmit doamnei la cresa sa manance tot de regim . Am uitat din cauza ca Bianca reuseste sa ma zapaceasca de la prima ora . Stii ce n-am gasit in carte? Tips-uri si pentru saracele mame care trebuie sa faca click pozitiv la fiecare "iesire" a copilului !

Doinita, astept pozele cu nerabdare !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la si !

Astazi sunt super fresh . Am predat safeta de dus cupil la cresa. I-am spus omului ca daca ma mai urla terorista in fiecare dimineata eu ajung si Doamne fereste...nu vreau asta. Asa ca Biculina s-a trezit mai tarziu, a tras ea mici urlaturi da' cu ta'su nu-i merge...s-a linistit repede si via cresa fara alte circareli. Sa vad dupa amiaza ce o sa-mi reproseze .

Fetelor dati-mi si mie cateva idei de cadouri pentru viitorii fini (eu m-am gandit la o icoana din argint). Dar stiti voi... frumos si ieftin !

Va doresc o zi excelenta !

Mergi la inceput

Neatza...

Dragelor, haideti la .

Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

spun prezent si eu la cafea am mare nevoie k am o zi full

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'neatza!
si eu la cafea...
Eu sunt in pana de idei de mancare de regim. Teo vrea doar zeama din supa de regim, fara morcov, fara nimic; nu serveste pilaf, nu carne de pui fiarta, nu morcov fiert, ...nu branzica proaspata...nu, nu,
Mariana, pai o icoana oricum tb sa le iei...mie imi plac f. mult si cele pe lemn,...asa cadou noi i-am intrebat ce le-ar trebui...bineinteles in limite rezon si le-am luat ce-au zis, adica o lenjerie si un set de bucat. cu farfurii...ceva de genu
o zi usoara fara peripetii va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la si !

Astazi sunt super fresh . Am predat safeta de dus cupil la cresa. I-am spus omului ca daca ma mai urla terorista in fiecare dimineata eu ajung si Doamne fereste...nu vreau asta. Asa ca Biculina s-a trezit mai tarziu, a tras ea mici urlaturi da' cu ta'su nu-i merge...s-a linistit repede si via cresa fara alte circareli. Sa vad dupa amiaza ce o sa-mi reproseze .

Fetelor dati-mi si mie cateva idei de cadouri pentru viitorii fini (eu m-am gandit la o icoana din argint). Dar stiti voi... frumos si ieftin !

Va doresc o zi excelenta !

Sarumana, sarumana... gand la gand cu bucurie.

Cadou... si noi am primit de la fini o icoana de argint la care tin foarte mult... deci e o idee foarte buna.

Noi le-am luat finilor un robot de bucatarie dar asta e un cadou practic, nu ceva de suflet. Si le-am comandat www.cartipersonalizate.ro/comanda.php?id_produs=13" target="_blank"> asta pe internet. Este o poveste personalizata in care ei au fost personajele principale. Mie mi-a placut foarte mult.... si costa vreo 20 de lei.

Mergi la inceput

Salutare!

Alina, spor la munci! Cum mai e Delia cu bubitele?

Doinita,! Asa chin am si eu cu Bianca cand e vorba de regim! A mancat cu multe rugaminti supita cu orez, morcov si telina taiate marunt si felul doi pilaf in care am pus si morcov ras, i-am dat o forma rotunda in farfurie si am facut o fetisoara nostima din ardei gras (fiert bine), carnea am taiat-o marunt si am pus-o in pilaf. I-am prajit si doua feliute de paine cu seminte. Ca desert i-am facut mar la cuptor. In mar i-am pus branza proaspata si stafide. I-am mai facut si tartine cu paine prajita si branzica proaspata in care am pus putin marar, ca sa aiba alt gust. Sa nu crezi ca a mancat fara comentarii... Cand ma gandesc ca la cresa mananca tot, chiar si cere inca o portie si acasa figuri cat cuprinde...
Multumesc pentru idee !

Nyny, super ideea cu cartea si pretu' bineinteles . Da' unde vad si eu continutul?
N-am observat .

Ce-o fi facand Tatiana ?

Mergi la inceput