Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 5
MarianaPop spune:
Buna dimi pe la pranz
! Da' am un motiv bine intemeiat, nu a functionat serverul DC
.
Acasa nu am avut internet zilele astea, asa ca
pentru ca transmit urarile cu intarziere. Deci "La multi ani!" cu multa sanatate si bucurii celor ce si-au serbat ziua onomastica ieri, si in special le adresez cu mult drag Marei si Nyny 
.
Si pentru ca ieri nu am reusit sa va servesc...va invit la o cafeluta aromata 

, insotita de un platou cu gustarele
dupa care sa
cate un
cu sampanie sau
.
Offf, vin dupa un we obositor, cu mofturi de copil cu dureri de burtica, nu-s ce iaurt le-au dat la cresa...suntem la regim.
Va imbratisez cu drag, sa aveti o zi buna
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Neatza
...
Mariana multumim mult pt urari
si pt tratatie
. Nici eu n-am mai apucat sa urez (de ieri de la pranz nu merge serverul
) asa ca o fac acum. La multi ani si tie si tuturor celor ca poarta numele Maria sau derivate de aici. Pupam Bianca pe burtica sa treaca durerile.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Si nu in ultimul rand... sa uram sarbatoritei de azi:

La multi ani Alina !!!

Sa fi sanatoasa, sa realizezi tot ce iti propui in viata si sa te bucuri de cei dragi tie

.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Se vede ca sunt pe slow
!

LA MULTI ANI Alina!
Sanatate, liniste sufleteasca, fericire si multe bucurii!

Iti doresc o zi minunata
!
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Va asteapta cafele aromate si ceaiuri din fructe de padure! Poftiti de serviti
!
Nyny, multumim pentru pupicile pe burtica
!
Va doresc o zi buna si...poate astazi o sa avem mai mult chef de vorba
!
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Neatza fetelor spun si eu prezent la tratatie,vas multumesc ptr urari.
La tara a fost ok cu excpetia faptului k Delia e alergica la aerul de tara si se umple de bube
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Neatza fetelor spun si eu prezent la tratatie,vas multumesc ptr urari. La tara a fost ok cu excpetia faptului k Delia e alergica la aerul de tara si se umple de bube ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ma bucur ca in general a fost bine.
Deliutei sa-i treaca bubisoarele!Sa ai o zi excelenta si sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Sa dea DD sa realizez tot knd am ajuns ieri acasa am gasit dezastru dar reusesc eu sa trec eu peste toate astea.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Sa dea DD sa realizez tot knd am ajuns ieri acasa am gasit dezastru dar reusesc eu sa trec eu peste toate astea. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Lipsa ta de acasa poate i-au determinat pe ai tai sa aprecieze mai mult efortul pe care il depui zilnic.
Ia-le usurel pe rand si cauta sa nu te superi

!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Din contra Mariana,am gasit un mormasn de vase in bucatarie,aragazul arata jalnic,cosul plin de rufe,mizerie pe holuri,dezastru intr-un cuvant dar vb tatalui meu bun cand vom pleca definitiv ne vor aprecia .
Acum incerc sa fac curat mancare sa spal vase rufe sa fac smotru
Mai sun t dezamagita ca mama mea nu mi-a spus la multi ani decat cu cateva zile inainte si ieri nici un mesaj pe mess sau pe telefon.
nu am primity nici un cadou