Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 19
alina_satena spune:
Neata fetelor
este servita calda si foarte buna.
Va astept pe toate.
Sa aveti o zi usoara
MarianaPop spune:
Buna dimineata!
Si eu care ma gandeam ca beau si eu o cafeluta...
Nu-i bai, pregatesc eu repede si las si pentru voi
!
Ieri dupa amiaza nu prea am avut chef de nimic. Am stat la orizontala pentru ca m-a tot sacait o durere de burti. Mi-am vazut serialul de pe Euforia, am reusit sa vad si Anatomia lui Grey. Copilu' l-am pasat lui tati...
A venit din parc la fel de plina de praf ca-n zilele anterioare
.
Nici azi nu prea am chef...
. Am fost ieri la florarie si am negociat pentru lumanarile de nasit. Dupa discutii, gen mai scoate floarea aia scumpa, pune-o pe cealalta mai stufoasa si ieftina, cu frunza sau fara frunza am ajuns la suma de 200 RON
asta incluzand si un buchetel pe rotund pentru miresica. Mai ramane sa ne hotaram asupra cadoului si sa dea DD sa fie bine si sa nu apara situatii neprevazute.
Magdalena, parca spuneai ca la Eforie Sud ai tot fost, atunci mergi la 2 Mai
!
Va
si va doresc o zi linistita!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Neata fetelor este servita calda si foarte buna.Va astept pe toate. Sa aveti o zi usoara ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumesc Alina! Pana sa termin mesajul...

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena stai linistita,sper sa fie ok in legatura cu nunta si s ava iasa perfect ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumesc
! N-o sa fie o nunta in adevaratul sens al cuvantului, ei sunt deja de 2 ani cununati civil in Spania si in Ro vor face cununia religioasa. O sa fie o masa la restaurant cu cateva persoane foarte apropiate. Grija mea e sa am bani indeajuns pentru preot si altele care ne mai trebuie si noua
. Stii tu bani putini si nevoi multe...

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Am o idiotenie de lucrare de verficat de-mi vine sa
. La chefu' pe care-l am, asta-mi lipsea
. Vreau acasa...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Neatza...
Wooow, ce de cafea
. Mariana, Alina sarumana
.
Mariana spor la treburi azi. Hai ca mai avem putin si plecam acasa. Traiasca nasa mare![]()
. O sa fie bine, ai sa vezi
.
Alina
esti mai bine? Trebuia sa nu te duci la posta ieri daca te-ai simtit rau
.
Doinita cred ca a si plecat deja la mare. Hmmm
... ce bine o fi.
Magdalena
n-am fost niciodata la 2 mai, dar am auzit numai de bine. Daca ar fi sa plecam anul asta un week-end la mare, acolo as merge.
Dupa cateva nopti maraitoare in sfarsit m-am odihnit si eu... offf numai ies odata caninii aia . Aseara i-am dat o fiola de Camillia si a dormit ca un prunc
...ca nu se mai putea.
Si noi avem o nunta sambata. Mi-am modificat tinuta de nasha de asta toamna ca am slabit si era cam lejera la piept
. Nici n-am apucat sa o probez.. sper sa vina bine.
Sa aveti o zi frumoasa
.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Fetelor am o stare asa de nervozitate m-a vizitat Politia sa yi aduca fratelui meu o amenda in valoare de 500ron ptr k a jignit pe cineva,al draqu dp ce ca e fitosw mai e si prost numai rezist
nyny spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor am o stare asa de nervozitate m-a vizitat Politia sa yi aduca fratelui meu o amenda in valoare de 500ron ptr k a jignit pe cineva,al draqu dp ce ca e fitosw mai e si prost numai rezist ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, dar nu te mai stresa tu din cauza lui. A gresit... sa plateasca. Sa fie sanatos. Nu o sa-l schimbi nici tu, nici amenda... nimic si nimeni probabil. Sincer... se merita sa te enervezi tu pentru ca isi face el probleme cu mana lui?

Mamica fericita de Mara si de David