Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 18
magdalena67 spune:
Buna
scuze de lipsa, dar sunt cam singura la servici si nu am timp nici sa suflu.
Noi suntem bine, Yari a fost plecata 2 zile la mare , a venit aseara si acum asteapta sa plece cu noi. De duminica speram sa fim si noi la mare. Dupa cazare ma tot uit si eu, as incerca anul asta 2 Mai, am gasit ceva dar o sa facem diseara consiliu sa vedem ce zice familionul.
Am gasit ceva si la Eforie Sud,dar in ultimii ani numai acolo am fost, poate mai schimbam peisajul.
magdalena67 spune:
Alina, chiar daca ti s-a mai spus eu iti mai repet:daca tu nu te menajezi , nu o sa te menajeze nimeni.
alina_satena spune:
Stiu ca trebuie sa ma menajez dar nu prea am ajutor la treburi si deja ma apuca crizele de plans cand vad ca am atata treaba si nu resusecs sa o fac pe toata

magdalena67 spune:
eu te inteleg ca ai treaba, dar gandestete ca vei incepe serviciul, si atunci timpul iti va fi si mai limitat.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdalena67 Buna scuze de lipsa, dar sunt cam singura la servici si nu am timp nici sa suflu. Noi suntem bine, Yari a fost plecata 2 zile la mare , a venit aseara si acum asteapta sa plece cu noi. De duminica speram sa fim si noi la mare. Dupa cazare ma tot uit si eu, as incerca anul asta 2 Mai, am gasit ceva dar o sa facem diseara consiliu sa vedem ce zice familionul. Am gasit ceva si la Eforie Sud,dar in ultimii ani numai acolo am fost, poate mai schimbam peisajul. stoian |
Te salut, Magdalena! Bine ai revenit
!
Yarinei plimbarete!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
magdalena67 spune:
multumesc mult.
Chiar e plimareata Yari a mea, doar ce aude ca pleaca cineva, ca ea ar fi cu bagajele la usa.
doinita_g spune:
Am rezervat aici http://www.turistinfo.ro/eforie_nord/cazare-eforie_nord/vila_amanisimelisa/camere-vila_amanisimelisa-c43787.html
e 70 ron are si loc de joaca ..vedem noi sper sa fie ok
Alina, sanatate multa eu stiu un dr. bun dar e in Braila...
fug sa pun niste bagaje ca dupaamiza avem o petrecere la nepotica...si maine vrem s-o tulim mai repede![]()

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Am rezervat aici http://www.turistinfo.ro/eforie_nord/cazare-eforie_nord/vila_amanisimelisa/camere-vila_amanisimelisa-c43787.html e 70 ron are si loc de joaca ..vedem noi sper sa fie ok Alina, sanatate multa eu stiu un dr. bun dar e in Braila... fug sa pun niste bagaje ca dupaamiza avem o petrecere la nepotica...si maine vrem s-o tulim mai repede ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Ma bucur ca ai reusit sa faci rezervarea
! O pastram in baza de date
!Sa-ti traiasca nepotica si distractie placuta dupa amiaza!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

>>