Prichindei nazdravani 2008 (10)!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

M-am saturat sa platesc eu oalele lui sparte,de fiecare data vina cade pe umerii mei k eu sunt sora cea mare si trebuia sa am grija de el
Sa dea DD s atrec cu bine peste toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Alina, tu ca si sora mai mare pot sa-i acorzi doar suport moral (da' nu e cazul aici). Daca el a facut-o cu buna stiinta el s-o traga. Nu stiu dc te consumi tu pentru prostiile lui .

Nyny, multumesc ! Tu bine ca ai ce modifica, ca din mare mic se poate face dar din mic.... Am vorbit cu o doamna de la un magazin sa-mi aduca o rochita cu un model sa-mi permita sa o port si zi cu zi . Am convins-o sa o cumpar in n'shpe rate .
Eu una imi bag picioarele cu modificarile, modificarilor si cu schimbatul schimbarilor . Mi s-a facut ochii floare, de azi dimineata numai corecturi fac . Da' vorba ta mai avem putin si plecam acasa .

si va las cate o apa tonica cu lamaie, chiar acum savurez una .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut! Acuma m-am prins si eu ca ati schimbat denumirea, de-aia nu va mai gaseam eu. Da care-i faza de a trebuit schimbat numele? Si unde-s fetele mai vechi, ca nu mai dau de nici una. Or fi ocupate.....
Ce mai faceti foste randunici?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Salut! Acuma m-am prins si eu ca ati schimbat denumirea, de-aia nu va mai gaseam eu. Da care-i faza de a trebuit schimbat numele? Si unde-s fetele mai vechi, ca nu mai dau de nici una. Or fi ocupate.....
Ce mai faceti foste randunici?

Raluca, mami de Diana si Andrei

Buna Kitzy, bine ai venit in casuta noastra noua ! Randunelele din motive personale au decis sa-si ia zborul. S-au mutat pe un forum privat si ferit de orice privire indiscreta. Noi, cele venite mai tarziu am hotarat sa ne mutam in casuta noua pentru ca nu am vrut sa continuam ceva care nu era al nostru, mai ales ca una dintre ele a hotarat sa stearga din listuta toate randunelele care au parasit DC-ul (lucru care ne-a deranjat foarte tare).
Daca doresti sa ne cunosti esti bine venita ori de cate ori doresti lucrul acesta .
Iti doresc numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Of, imi pare rau sa aud asta.....Eu oricum nu intram des mai ales de cand is si cu al doilea, am cam pierdut firul povestilor, dar o sa mai intru din cand in cand pe la voi, ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Of, imi pare rau sa aud asta.....Eu oricum nu intram des mai ales de cand is si cu al doilea, am cam pierdut firul povestilor, dar o sa mai intru din cand in cand pe la voi, ok?

Raluca, mami de Diana si Andrei

Te asteptam cu drag ori de cate ori ai timp sa conversezi cu noi !
puiutilor dragi!

Mergi la inceput

Neatza fetelor este calda,chiar fierbinte va astept pe toate.
Va doresc o zi usoara si o saptamana asemenea

Mergi la inceput

Buna dimineata pe la pranz si de la noi.

Alina, multumesc pentru cafea ! Ce liniste-i in casuta . Unde sunteti fetelor ?
Eu sunt acasa cu Bianca, a facut febra aseara si urmeaza sa mergem dupa amiaza la "doctoreasa" . Sunt cam zombi ca am tot supravegheat-o sa nu faca temperatura mai mare. Mai mult ca sigur are rosu in gat, nu-i curge nasul si nici nu tuseste. Doamne ajuta sa scapam usor! Sambata am facut o miscare gresita si mi s-a intepenit spatele si a dat peste mine si o . Am trecut pe regim. Cam atat despre noi...

Va doresc o saptamana fara evenimente!

Mergi la inceput

si eu trebuie sa merg k Delia la doctor sa ne de atrimjiterea la pneumolog,apoi sa mergem s afacem analizele ptr gradinita sa mergem sa yi luam hainedar habar n-am ce haine sa yi iaude rechizite am scapat k y le ia socrelas acum sa vedem ce va fi
Va ofer o ciorba de perisoare acruita cu bors un capuccinoi si o apa tonica cu lamaie.
Mariana insanatosire grabnica amanduriora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dragelor!
Am avut un we plin...de valuri si soare...a fost super, copil super, mega fericit...macar pt. asta si s-a meritat ne-am balacit la maxim...
Am tras o fuga si la kiabi...ca nu m-a raddat inimai-am luat cate ceva...apoi duminca seara am fost inv. la ziua unui unchi la vreo 90 km de Galati, vila, curte imensa...asa ca am stat pana pe la 22...copil adormit in masina, s-a mai trezit azi la 8...
Azi a fost cu mine la serv...a fost ok...acu doarme!
Dupa amiaza...avem ceva mai trist, a murit tatal finei mele si tb. sa ajungem, sa vad ce fac cu pitica!
Cam asta-i pe scurt...ce-am facut noi
Am citit doar ultima pag.si...
vreau s-o salut pe Kitzy ...si eu tot din cauza ca am intrat f. rar m-am ratacit de stol,...noua casuta e f. primitoare
Mariana...sanatate multa Biancai
Tatiana...te-ai intors?
Nyny, n-am citit...ati mai avut vreo aventura gen 'ciresarii'?
Alina sa de-a DD sa fie bine cu Delia la pneum.
la mamici si puiuti

Mergi la inceput