Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

gata fetelor....oficial a inceput cm-ul

deci luna asta hsg

dr asta mi-a zis ca atunci cand apare prima pata sau secretia isi schimba culoarea endometrul deja e in proces de eliminare si incepe propriu-zis luna urmatoare de ciclu

acum sincer nu mai stiu
macar am invatat semnele si stiu cand oculez

mi-a zis ca imediat ce se opreste sa merg la hsg

dar asa frica imi e dar in acelasi timp am sperante mari

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

lorena ne luam de mana si la mine e petrecere mare , e normal acum...deci la mine zic eu ca e z1 azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

vin si eu la raport z 1 , o sa incep stimularea cu ovamit luna asta, sa vedem ce noroc voi avea , si merg inainte cu branca ursului si mladite de zmeur, ca vad ca m-am mai reglat, de la un cm de 43 zile am ajuns la un record de 32 zile .

vreau si eu dieta xdidi , sa vad despre ce este vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

apropo de diete, eu am primit una de la un nutritionist este cea de 8 saptamani, am tinut prima saptamana si apoi am intrerupt-o ca a venit pe la mine mama (si mi-a facut bunatati)si a poi a inceput si postul, dupa post ma reapuc de ea...am dar 2,1 kg intr-o saptaman , kg care s-au mentinut si de atunci am mai slabit un kg fara sa fac nimic...sper sa revin la kg de dinainte de menopauza...am luat vreo 15kg in 3 luni si de atunci ma chinui sa le dau jos...sper sa mearga dieta colega mea de munca a dat 25 kg in 8 saptamani de la dieta, bine erau kg dupa sarcina care stim ca au alt statut si se duc mai usor...

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Vreau si eu acea dieta .Poti sa mi-o trimiti pe pm daca vrei si poti desigur?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

si eu vreau daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gata am facut cumparaturi, am papat si acum iar la voi.
xdidi cat ai slabit intr-o saptamana?Si acum cat timp in urma?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Xdidi am citit acum ca ai slabit 2,1 kg intr-o saptamana.Scuza-ma cu insistentele dar chiar vreau sa slabesc ca arat foarte rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

miha iti trimit imediat un pm
si tie dana
lorena te inteleg perfect sotu nu stie cum sa ma convinga sa dau la medicina sau farmacie, anu trecut eram convinsa sa dau pana am facut eco si mie adescoperit asa zisul hidrosalpinx si a trebuit sa ma operez , anu asta nu stiu ce ama vut , dar ma apuc pt la anu sa invat...eu ce sa zic am avut "norocul" saintru la taxa la prima facultate, eu sunt generatia cu dosare si asa am si facut-o...acum pot alege orice ,iar farmacia este o chestie tare bune si plus ca dau si admintere...
dar tu doar chimie ai? la bucuresti sunt mai multe, dar am timp un an sa invat

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

si mie Xdidiiiii

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:

apropo de diete, eu am primit una de la un nutritionist este cea de 8 saptamani, am tinut prima saptamana si apoi am intrerupt-o ca a venit pe la mine mama (si mi-a facut bunatati)si a poi a inceput si postul, dupa post ma reapuc de ea...am dar 2,1 kg intr-o saptaman , kg care s-au mentinut si de atunci am mai slabit un kg fara sa fac nimic...sper sa revin la kg de dinainte de menopauza...am luat vreo 15kg in 3 luni si de atunci ma chinui sa le dau jos...sper sa mearga dieta colega mea de munca a dat 25 kg in 8 saptamani de la dieta, bine erau kg dupa sarcina care stim ca au alt statut si se duc mai usor...

Vreau si eu acea dieta .Poti sa mi-o trimiti pe pm daca vrei si poti desigur?

si eu vreau dieta xdidi

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

magdalena am prins si eu pupici de molipsire

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86
fetelor....si mi-a mai zis ca numaratoarea incepe de la prima sangerare ci nu de la ziua cu fluxul mai abundent
deci eu acum as fi in z 4 deja

si nu e singurul care mi-a zis asa, si alti dr din bucuresti tot la fel au zis

plus ca eu ziceam ca am ovulatia devreme si asta pt ca daca am vreo 4-5 zile de spoting si eu abia atunci incep sa numar de asta ziceam ca am ovulatia devreme pt ca nu numaram cum trebuie
la primele sarcini asa numaram, de la prima pata si am prestat pana in z 13 si tot am ramas

acum fiecare cu parerile lui...

Chiar ma dau cu capul de pereti de numa'!
in trecut eu numaram zilele exact asa(luat in albastru), si apoi doctora si eco zice ca se numara de la ziua cand curge mai mult rosu!
Si daca numar asa, imi vine ovulatia mai devreme, dar daca cum a zis Lorena, mai tarziu, ufff o incurcatura in toata legea!
Logic e asa cum zici tu Lorena, ca ai spotting de ceva zile.
Nici nu mai stiu cum sa mai numar eu zilele astea, dar ma uit dupa TB si simptome si atunci prind ovulatia.
Daca ar fi sa numar si zilele cu spotting, as fi in Z12, dar fara spotting in Z10.
Pe care carare ma aflu?

Mergi la inceput