Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

merci mult Xdidi!!!

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, nu va agitati...ce conteza in ce zi e ovulatia? Conteaza ca este si atat...medicului ii spuneti exact cum ati calculat.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna fetelor!
eu va citesc mereu, dar nu am niciun fel de noutate
apropo de z1 si spotting, mie dr. imi spunea cand trebuia sa fac analize de z3 ca z1 este ziua cu prima picatura de sange ( e drept ca eu nu am spotting)
xdidi, daca nu te deranjeaza as vreau si eu dieta ta, am de dat si eu jos niste kg( si nu sunt putine)
fetele cu z1
multi tuturor si o zi minunata sa aveti

ylari hai cu vestile bune sunt mai mult ca sigura ca o sa ai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor asa tare ma doare burta si nu am chef de nimic

acum mi-am dat seama ca in sibiu s-a construit o fabrica de medicamente si sigur angajaza si farmacisti

offfff ce nasol e cand ai mainile legate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele cele care stiti recomandati-mi un concediu sau un traseu frumos in Romania ca maine -poimaine plecam in concediu si nu stim unde.Caut pe net dar nu suntem hotarati la nimic.Sotul vrea Ungaria si eu vreau doar cateva zile prin tara sa vizitez ca stam prost cu banii.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetelor cu Z1 declarata oficial chiar speram sa fie de data asta pt voi ...
Lasa ca mai incercam data viitoare, speranta moare ultima!

Ai dreptate MeAlex, conteaza ca este ovulatia si sa stii cand vine(fiecare are metoda ei de depistare a ei).

Si apropos de ovulatie, va rog ajutati-ma, lamuriti-ma cele care aveti experienta cu testele de ovulatie si chiar ati ramas gravide prinzand ovulatia (dupa teste de Ov).

Eu adeneaori (la ora 17:25) mi-am facut primul test de ovulatie in viata mea.
Dupa TB, si mucus, si simptome, am declarat azi ziua ovulatiei, dar dupa testul de ovulatie - nu , si uite asa ca eu m-am .
Linia de Test e mai slaba decat cea de Control, abia se vede-e pala. Dupa prospect: e negativ. Dar asta ce inseamna daca totusi se vede linia T pala. Ca maine va fi si mai vizibila? Sau deja a fost ovulatia?
Eu mai am inca 2 teste si am sa le fac si pe alea maine si poimaine.
Dar pana atunci... ma lamuriti?
Mentionez ca m-am abtinut sa ma duc la wc mai mult de 2 ore tocmai ca sa fac acest test de ovulatie. Si stiu ca se face intre orele 10-20 cand hormonul este mai mult.
Am folosit Barza (are in ea 3 de ovulatie si una de sarcina).

Parerea mea e(cu toate ca sunt la primul test) e ca linia Test e pala pt ca ovulatia deja a avut loc.
Daca urma sa aiba in urmatoarele 24-48 ore, atunci era mai puternica decat de cea Control.
Am dreptate?
Sper ca nu v-am zapacit mai mult.

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Deny, nici nu ai baut prea mult aapa in ultimele 2 ore? Daca e palida, e test negativ si asa apare in restul zilelor. Fac teste de ceva timp si cand e pozitiv se vede la fel sau mai pronuntata decat cealalta liniuta, iar in rest e mai palida...iese mai palida pentru ca in mod normal exista acel hormon in corp, testul devine pozitiv cand are loc saltul de hormon care declanseaza si ovulatia.
Daca mucusul si simptomele iti zic ca ai ovulat, eu zic ca asa e...nu am experienta pe testele de ovulatie Barza, nu stiu cat de bune sunt. Eu folosesc numai teste Minut (cutie cu 5 teste ovulatie + 1 test sarcina care costa 15 lei) sau Oview.
Vezi ce iese si pe grafic in zilele urmatoare.
Completare: mie imi iese pozitiv cu o zi inainte si in ziua ovulatiei.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

MeAlex multumesc pt raspuns
Azi chiar nu prea am baut apa, mancasem la 12 bine si un ceai dulce. Atat. Dupa aia nimic.
Daca azi linia e mai palida, inseamna ca in testele de maine si poimaine vor fi si mai pronuntate, sau macar vor semana cu cea de control?

Cum e linia de test dupa ovulatie?

Eu oricum fac si maine si poimaine sa vad cum va fi linia aia(T) pt ca e important pt mine sa stiu daca ovulatia a avut loc deja sau nu?

Pt ca daca la mine ovulatia deja a avut loc, se pare ca in cazul meu testele de ovulatie nu merg in concordanta cu TB+mucus+simptomele ovulatiei. (pt ca azi trebuia sa iasa pozitiv deja).
O sa mai vad maine si poimaine ce rezultat voi obtine la test si apoi voi face o concluzie finala.
Si pt confirmare totala voi astepta sa-mi vina si rusii, sa vad la cate zile DPO vor veni ca sa vad cand a fost sigur ovulatia.

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Completare: mie imi iese pozitiv cu o zi inainte si in ziua ovulatiei.

Deja mi-am notat in carnetel cuvintele tale, ca sa fac comparatie.

Daca eu cred ca azi am ovulat, de ce nu s-a pozitivat testul meu de ovulatie?

O sa am rabdarica sa treaca zilele si o sa vad de ce

Thanks my dear

Ma duc sa rascolesc netul sa vad ce info mai gasesc despre ele

Mergi la inceput

Cate zile are ciclul tau? Teoretic, se zice ca ovulatia are loc cu 10-14 zile inainte de menstruatia urmatoare. Se face referirea la faza de dupa ovulatie pentru ca (tot teoretic) ea este fixa, spre deosebire de partea de pana la ovulatie care variaza de cele mai multe ori.

pentru

Mergi la inceput