Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!
Raspunsuri - Pagina 7
xdidi spune:
magdalena sarcina usora in continuare si bebe la termen
miha eu am tinut o saptaman si nu s-au pus kg pana acum si am mancat inclusiv nutela cu unt si paine, defapt pt nutela am renunta la cura si pt dulceturile mamei![]()
dana ai pm
lorena_86 spune:
si sunt putine laboratoare aici
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
magdalena, multumim ca mai treci pe la noi
asa e, multe gravidute au disparut, nu mai stim nimic de ele
speram ca sunt bine dar nu au timp
ne bucuram ca esti bine si tu si bebe si mie una chiar imi dai sperante
faci tratament, nu?
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
dreambaby spune:
Eu chiar ma simt mai ciudat in ultimele zile. Luni si marti am avut o usoara stare de voma, ieri la serv m-am certat cu seful si tot drumul spre casa simteam ceva ciudat in stomac, de parca se strangea ceva acolo si nu se relaxa deloc. Mi s-a parut tare ciudata senzatia aia cu stomacul, nu am mai patit niciodata asa ceva. Iar greata eu nu am nici daca mananc ce nu imi place sau prea mult, asa ca si asta mi s-a parut ciudat. Mersi 
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Dreambaby, e cu dus si intors, eu zic ca pot sa apara la cateva zile de la implantarea embrionului. Eu am simtit la ambele sarcini la aproximativ o saptamana de la ovulatie, aveam: greata, dureri de burta si ce m-a pus pe ganduri: o somnolenta groaznica, atipica, simteam ca daca nu ma ridicam de la birou, as fi adormit pe tastatura. Xdidi, dieta ta de 8 saptamani e impartita in 4 etape de cate 2 saptamanim cumva? Stiu pe cineva care a slabit f mult cu dieta asta. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
lorena_86 spune:
cami, vezi ca eu luna asta fac hsg fara secretie
si stii ca am avut si eu candida
dar dr a zis ca nu e nici o problema
si gaby a zis la fel
eu chiar i-am zis ca am avut in urma cu ceva timp candida si nu am tratat-o si el a zis ca nu e nici un pericol
fetelor....si mi-a mai zis ca numaratoarea incepe de la prima sangerare ci nu de la ziua cu fluxul mai abundent
deci eu acum as fi in z 4 deja
si nu e singurul care mi-a zis asa, si alti dr din bucuresti tot la fel au zis
plus ca eu ziceam ca am ovulatia devreme si asta pt ca daca am vreo 4-5 zile de spoting si eu abia atunci incep sa numar de asta ziceam ca am ovulatia devreme pt ca nu numaram cum trebuie
la primele sarcini asa numaram, de la prima pata si am prestat pana in z 13 si tot am ramas
acum fiecare cu parerile lui...
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Multumesc mult, Xdidi!
Lorena, asa e, e jale peste tot...acum o saptamana mi-a zis un medic ca trebuie sa numar de cand incepe sa curga normal...in fine, chiar ca fiecare cu parerea lui, pana la urma nu mai conteaa decat sa prestam cand trebuie...
Sarcina usoara Magdalena
!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dana0000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xdidi magdalena sarcina usora in continuare si bebe la termen miha eu am tinut o saptaman si nu s-au pus kg pana acum si am mancat inclusiv nutela cu unt si paine, defapt pt nutela am renunta la cura si pt dulceturile mamei dana ai pm mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Multumesc pt regim
,dar prea multe oua pt mine...nu-mi prea plac
Sa vin din concediu si iau o decizie.
J.D. spune:
vreau si eu dieta XDidi te rog!
Eu nu am reusit sa dau toate kg/ele jos dupa nastere si acum in concediu eram ca balena esuata la tarmul marii negre. mi s/a facut rau ieri cand mi/a trimit maica/mea pozele.
Finn Constantine 15.10.2009
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Anca crede-ma ca chiar daca se poate plati in rate atunci cans nu ai servici si mai ai si alte rate pe deasupra fiecare banut e cantarit. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
asa este

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
xdidi spune:
dana te inteleg nici eu nu sunt fan oua, chiar nu manacm decat fff rar, dar daca le papi fierte sau omleta fara ulei sunt altceva, crede-ma...satioase, digerabile si pe mine m-au facut sa ma simt usoara si m-am mai si dezumflat, eu parca sunt umflata cu pompa de hormonii astia, dar asta e...am si zile cand imi dispare burta aporape de tot si zile cand zici ca merg la morfologia de 22 de saptamani![]()
dupa mini dieta mea sunt mai umana.