Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Xdidi, vreau si eu dieta, nu e cea pe care o stiam eu. Multumesc!
Lorena, sunt din acelasi club cu tine, banuiesc ca ai facut chimie? Si eu la fel, apoi am lucrat in domeniu economic. De fapt, ca sa va cruciti: am facut postliceala de asistenti de farmacie, apoi inginerie chimica in limba franceza si dupa aia un master in finante pentru ca lucram in domeniu...si acum nu am job :).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

miha iti trimit imediat un pm
si tie dana
lorena te inteleg perfect sotu nu stie cum sa ma convinga sa dau la medicina sau farmacie, anu trecut eram convinsa sa dau pana am facut eco si mie adescoperit asa zisul hidrosalpinx si a trebuit sa ma operez , anu asta nu stiu ce ama vut , dar ma apuc pt la anu sa invat...eu ce sa zic am avut "norocul" saintru la taxa la prima facultate, eu sunt generatia cu dosare si asa am si facut-o...acum pot alege orice ,iar farmacia este o chestie tare bune si plus ca dau si admintere...
dar tu doar chimie ai? la bucuresti sunt mai multe, dar am timp un an sa invat

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Pare interesanta dieta ta dar stii cam cat se slabestein 8 saptamani? Si daca ma apuc si tin 2-3 saptamani ca eu daca plec in concediu sigur nu mai pot tine.
Auziti dar de dieta cu supa de varza ce ati auzit e buna?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

vai anca, se poate ca se plateste in doua transe, cred
pe semestru sau cum o fi

oricum, cum a zis si miha, imi e imposibil pt ca nu am job, avem rate la banca + cheltuielile noastre = inca o data salariu sotului, din luna in luna ramanem cu datorii ...... etc

imi doresc enorm sa fac facultatea asta din mai multe motive:
1. ma consider o ratata si asta ar vindeca totul, mi-ar ridica mult moralul si respectul de sine, as avea o ocupatie decenta, foarte bine platita etc
2. cu facultatea pe care o am si peste 5 si peste 10 ani la fel de ratata o sa fiu....poate si mai rau pt ca in sibiu nu am ce face cu ea
3. imi place mult domeniul

nu mai stiu cine a intrebat de admitere....da, doar chimia organica si ce ma incanta e ca sunt doar 5 ani de studiu nu 6 cum stiam

am inteles ca salariile farmacistilor sunt foarte mari, pleaca de la 2500 si se indrepata spre vreo 4000

dar asta e.....
poate imi gasesc si eu un job bun care sa-mi permita sa o fac

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

alex, nu am facut chimie dar am invatat bine chimia ca am avut admitere la facultate si din chimie

eu am terminat facultatea de biologie la sectia biologie experimentala, de laborator si acum master in biologie aplicata
plus ca ma facut multa chimie si biochimie in primul an

si eu tot fara job sunt
dar tu in bucuresti cum de nu iti gasesti
asa rau stau lucrurile si acolo?

ce tara de rahat avem

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello gagici
revin si eu dupa o perioada lunnnga de absenta si vin cu vesti bune
am ajuns cu bine in saptamana 10+4 de sarcina totul ok avem 2,9 cm la ultima ecografie speram sa fie bn de data asta si credem cu tarie ca asa va fi pe 25 am eco pt dublul test dpn 6.03.2012
ne luptam cu greturile dureri de cap moleseala chef de nimic si tot tacamul dar nu ne plangem merge si asa
am intrat mai mult ca am citit printre randuri ca fetele care au ramas gravidute nu au mai intrat sa dea vesti despre ele si m-am simtit cu musca pe caciula asa ca..iata-ma
va trimit multe pupicuri de molipsire si va astept la odiseea de martie-aprilie sa am cu cine palavragi ca acum cam bate vantul
multi multi pupici si nu va pierdeti speranta
si eu am luptat mult si iata-ma aici

MADA +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, f prost. Caut de vreo 6 luni, nu gasesc posturi potrivite si daca ma duc pe chestii mai simple, ma considera supracalificata...Nu gasesti posturi in laboratoare de analize?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Xdidi vreau mai multe detalii despre dieta, eu ma duc in oras fetelor si revin mai tarziu.
La dieta ma intereseaza daca a tinut cineva si daca nu te ingrasi inapoi dupa 2-3 saptamani.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

hello gagici
revin si eu dupa o perioada lunnnga de absenta si vin cu vesti bune
am ajuns cu bine in saptamana 10+4 de sarcina totul ok avem 2,9 cm la ultima ecografie speram sa fie bn de data asta si credem cu tarie ca asa va fi pe 25 am eco pt dublul test dpn 6.03.2012
ne luptam cu greturile dureri de cap moleseala chef de nimic si tot tacamul dar nu ne plangem merge si asa
am intrat mai mult ca am citit printre randuri ca fetele care au ramas gravidute nu au mai intrat sa dea vesti despre ele si m-am simtit cu musca pe caciula asa ca..iata-ma
va trimit multe pupicuri de molipsire si va astept la odiseea de martie-aprilie sa am cu cine palavragi ca acum cam bate vantul
multi multi pupici si nu va pierdeti speranta
si eu am luptat mult si iata-ma aici

MADA +10

si sarcina incontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

eu n-am facut nimic legat de chimie, am facut geografie turism, liceu economic tot pe turism si cand a fost sa angajez in turism salarii de mizerie si munca de retardati...apoi am gasit o portita in domeniul mass-media si m-am angajat pe tehnic, am invatat niste programe si mi-e placut...salariul este mediu national , n-am dc sa ma plang...dar pe viitor. plus ca mi-am facut planul sa stau aici 3 luni si apoi sa raman gravi si s-au facut 3 ani de cand sunt angajata si bebe
sper sa ma mobilizez si sa fac ceva cu viata mea cat mai am timp!

Mergi la inceput

nu gasesc alex

s-au facut restructurari
ultimul post liber a fost in 2007
eu una mi-am cam pierdut speranta

in bucuresti era altceva cand locuiam acolo, dar acum e jale

Mergi la inceput