Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Pai, sa fie si Kovacsc la titlu !
Da, Deny, am retinut ca ai avut hepatita A, ca am tot vorbit in ultimul timp si am tinut minte intamplator. Am citit acum ca sindromul antifosfolipidic da probleme care tin de domeniul reumatologiei (chestii serioase, nu reumatism, pur si simplu). Nu cred ca e cazul sa te duci la reumatolog. Asteapta sa ai toate rezultatele si mai vedem dupa aia.
Poti lua Cardiomagnil pentru ca e aspirina in doza mica si nu iti face rau. Daca se dovedeste ca ai ceva probleme cu trombofilia, e bine sa iei aspirina ca pregatire.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc

Dupa luni de asteptari si dezamagiri mi am facut un test de sarcina luni si cand am vazut 2 liniute am fost foarte fericita.Abia astept sa merg la doctor pe 23 august. La mine branca ursului si a facut efectul dupa 2 luni.

Felicitari, sa ai o sarcina usoara si la termen.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ia' sa vad cum arata noua mea semnatura?

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand-curand-curand .

Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Perfect, Deny, sa fie asa cum vrei tu!!!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Daaaaa si KOVACSC!
scuze de uituca sunt eu
Eu in nebunia mea cu sindromul asta m-am cam zapacit

Kovacsc
Alina_loca

Burticutele eu deja am furat cate 2 de molipsire de la voi sa nu va suparati ca vreau doi bebei!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
Pai Deny, ziceai ca ai avut hepatita A, nu B sau C...e cu totul altceva. Cu siguranta ai avut A. Doctora aia e tampita, stiu ca nu am niciun drept sau calificare sa spun asta, dar pur si simplu si-a dat cu parerea...nici macar despre prietena ei nu poate sa stie ea ca a pierdut sarcina din cauza inhalarii de vopsea...
Nu conteaza cate infectii ai avut (nici macar nu-s cine stie ce), conteaza ca ultimele erau OK. Cum ziceam si in alt post, femeile care muncesc fizic cara chestii, nu? Femeile de la tara, de exemplu, muncesc, cara galeti, sapa, ridica saci si totusi fac copii...Are dreptate Alina, ar trebui sa mergi la o clinica specializata, serioasa.

MeAlex scumpa, tu chiar ti-i minte si ce hepatita am avut?
Da, am avut de tip A, cu ficatul. Ca si acuma la cat de mare sunt, mama ma atentiona ca nu am voie sa mananc de aia, sau de ailalta, ca am ficatul afectat si trebuie sa am grija de mine. Mai pe scurt sunt la dieta toata viata mea.
De aia si nu suportam laptele. Dar iaca cat am fost gravida, nu ma saturam de lapte. Acuma iar nu o mai beau

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->Sindrom antifosfolipidic II . mai fac investigatii: imunolog&reumatolog pt un diagnostic complect. Orice sfat/indrumare este binevenit . Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Si eu cat am fost insarcinata am baut foarte mult lapte si de atunci nu imi mai trebuie si atunci nu am mai putut manca rosii ca mi se parea acre dar nici acum nu le mai pot manca, asa ca fetelor sa stiti ca chiar si o sarcina de 8 saptamani iti poate schimba dieta pe mai tarziu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Daaaaa si KOVACSC!
scuze de uituca sunt eu
Eu in nebunia mea cu sindromul asta m-am cam zapacit

Kovacsc
Alina_loca

Burticutele eu deja am furat cate 2 de molipsire de la voi sa nu va suparati ca vreau doi bebei!!!

Sa iti dea DD atat cat iti doresti.
La mine a inceput spotingul in seara asta si sunt in ziua 27 de ciclu, parca nu imi vine a crede ca eu stiti ca stateam foarte mult si asteptam dar poate organismul meu se relaxeaza si de la sarcina pierduta de la chiuretaj si metotrexat ma reglez si in noiembrie raman si eu insarcinata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
Da, Deny, am retinut ca ai avut hepatita A, ca am tot vorbit in ultimul timp si am tinut minte intamplator. Am citit acum ca sindromul antifosfolipidic da probleme care tin de domeniul reumatologiei (chestii serioase, nu reumatism, pur si simplu). Nu cred ca e cazul sa te duci la reumatolog. Asteapta sa ai toate rezultatele si mai vedem dupa aia.
Poti lua Cardiomagnil pentru ca e aspirina in doza mica si nu iti face rau. Daca se dovedeste ca ai ceva probleme cu trombofilia, e bine sa iei aspirina ca pregatire.

Mergi la inceput

Fetelor eu intru la nani ca sunt rupta de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Mie in sarcina imi era mereu sete, mai ales noaptea. Ma trezeam din ora in ora sa merg la baie si sa beau apa din nou. Ziua beam 3 litri si noaptea 2 litri.
Si-mi era pofta de grefe. Aveam portie zilnica.

Acum am inteles de ce... sucul de grefe subtiaza sangele si pofta de grefe era modul in care organismul incerca sa faca fata coagularii exagerate a sangelui...

30 de ani, sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, posibila trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi

Mergi la inceput