Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!
Raspunsuri - Pagina 18
lauricea2002 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_loca
Felicitari, sarcina sanatoasa si bebe la termen tot sanatos. Ce simtome ai acum? Am avut si eu azi un test pozitiv, obtinut tot cu naturiste printre care si bu. ![]() ******************************************************* Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...http://www.fertilityfriend.com/home/34a766 |
Alina loca, felicitari si tie!

Fetelor, ati deschis calea. Sa curga bebeii de-acum!
lorena_86 spune:
deny, stai tu calma
ce e modificat acolo eu cred ca e din cauza ca ai pierdut sarcina si organismul este afectat
acum si o hemograma daca ti-ai face ar iesi totul aiurea
analizele nu se fac imediat ce ai pierdut o sarcina, trebuie sa lasi corpul sa-si revina dupa o pierdere
repeta analiza peste o luna si ai sa vezi ca e negativa
asta e parerea mea
anticorpii astia apar in diverse suferinte ale organismului
dar ce iti zic eu acum nu excude si un sindrom anti-fosfolipidic dar sunt mai multe sanse sa sie cum am zis eu mai sus
mie mi-au iesit pozitivi doar pt ca eram la cm asa ca....eu zic sa te calmezi
totusi sa-ti analizele de trombofilie la synevo profilul de trombofilie ereditara ca ala o sa te lamureasca
costa in jur de 700 ron dar macar stii ceva sigur
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kovacsc Dupa luni de asteptari si dezamagiri mi am facut un test de sarcina luni si cand am vazut 2 liniute am fost foarte fericita.Abia astept sa merg la doctor pe 23 august. La mine branca ursului si a facut efectul dupa 2 luni. |
Felicitari!
Iti doresc sarcina la termen cu bebel sanatos!
Fac galerie si pt tine

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->Sindrom antifosfolipidic II
. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui madabout2003 Buna dimineata fetelor! Am intrat sa va mai dau vesti, suntem bine, bb creste frumos si noi il asteptam cu drag! E tot ce pot sa va doresc din tot sufletul si voua! M'ati ajutat tare mult in perioada cand asteptam testul pozitiv si tare as vrea sa va vad pe toate la odisee! Mii de pupici de molipsire! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+![]() |
Multi pupici si mai trimite si alte gravidute in vizita pe la noi ca sa fim motivate ca de aici au plecat si ele.Ma bucur ca esti bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Kovacsc, felicitari!!! Si eu astept secretul fetelor: cand sa incep sa iau branca, de la inceputul menstruatiei trebuie?
Deny, clar nu ai sindromul antifosfolipidic, s-ar putea sa aiba dreptate Alina, cum ziceam, si eu am avut anticoagulantul lupic pozitiv dupa ce am pierdut sarcina si cand aveam inflamatii/infectii in corp...Asa ca problema nu e asa nasoala, cele negative sunt clar negative, nu au treaba cu starea ta post pierdere sarcina. E bine sa le faci si pe celelalte pe care ti le-am scris, mai intra pe trombofilie si citeste pe prima pagina ce probleme au fetele...astea mi se par cele mai frecvente.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Pai Deny, ziceai ca ai avut hepatita A, nu B sau C...e cu totul altceva. Cu siguranta ai avut A. Doctora aia e tampita, stiu ca nu am niciun drept sau calificare sa spun asta, dar pur si simplu si-a dat cu parerea...nici macar despre prietena ei nu poate sa stie ea ca a pierdut sarcina din cauza inhalarii de vopsea... Nu conteaza cate infectii ai avut (nici macar nu-s cine stie ce), conteaza ca ultimele erau OK. Cum ziceam si in alt post, femeile care muncesc fizic cara chestii, nu? Femeile de la tara, de exemplu, muncesc, cara galeti, sapa, ridica saci si totusi fac copii...Are dreptate Alina, ar trebui sa mergi la o clinica specializata, serioasa. |
MeAlex scumpa

, tu chiar ti-i minte si ce hepatita am avut?Da, am avut de tip A, cu ficatul. Ca si acuma la cat de mare sunt, mama ma atentiona ca nu am voie sa mananc de aia, sau de ailalta, ca am ficatul afectat si trebuie sa am grija de mine. Mai pe scurt sunt la dieta toata viata mea.
De aia si nu suportam laptele

Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui alina_loca Buna fetelor. Am intrat sa va dau o veste buna. Azi dimineata am facut un test cand am ajuns la munca(deci nu cu prima urina)si a iesit pozitiv , nici macar acum nu-mi vine sa cred, ma uit mereu la test.... si mai mi-am luat unul sa-l fac maine dimineata cu prima urina sa fiu sigura.La testul de azi linia de test era roz, nu la fel de intensa ca cea de control. Acum mi-e teama, nu stiu ce sa fac, nu stiu ce sa iau sa se fixeze bine acolo, oare sa iau utrogestam? Si in plus nu am analize de trombofilie facute, de genele alea, nu stiu nimik si mi-e cam teama, voi ce spuneti sa fac? In plus azi mi-a scazut temperatura bazala de la 37 la 36,8, cat de semnificativa este aceasta scadere, poate fi vreo problema? As vrea sa sun la laborator sa fac niste analize printre care si Beta, dar nu stiu daca se pot face sambata dimineata ca in timpul sapt nu pot. Fetelor sunt fericita de nu mai pot, nu-mi vine a crede dar mi-e si teama. HELP ME!!! ******************************************************* Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...http://www.fertilityfriend.com/home/34a766 |
Alina felicitari, ce mult ma bucur pentru tine, aveai cam aceleasi probleme ca si mine cu chisturile si dereglarile nu?Sunt asa fericita, sa ai grija de tine, de bebel si sa ai o sarcina pana la termen.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
DenyAnd spune:
Lorena, Alina, MeALex, va pup din nou si va multumesc pt incurajarile voastre

Eu nici prin cap nu mi-a trecut ca sa fie marit antifosfolipidul ala din cauza ca abia-abia am pierdut sarcina.
Ufff, ce usurata ma simt![]()
![]()
Chiar acuma imi sterg sindromul ala de pe lista mea![]()
Sa stiti, ca eu nu ma voi opri aici cu investigatiile, si chiar am sa dau si la celelalte analize, cum zici si tu MeAlex, despre trombofilie, si altele.
Pana cand acuma o sa stau linistita o luna ca sa se mai refaca corpul meu dupa sarcina pierduta, si nu mai fac nimica, si dupa ce voi aduna banii, voi incepe din nou sa asaltez laboratoarele![]()
P.S. sa mai iau cardiomagnilul cela sau nu?

DenyAnd spune:
URAAAA!!! 
In sfarsit avem o gravidutza la titlu!!!

Hai fetele, cat mai multe! cat mai multe acolo sus!!! Hai, cine urmeaza?!!
YLARIIIIIII!!! Unde esti? Hai ca tu urmezi!
![]()

Tin pumnii sa fie bebe

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

cu un
sanatos...