Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!
Raspunsuri - Pagina 20
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Sa iti dea DD atat cat iti doresti. La mine a inceput spotingul in seara asta si sunt in ziua 27 de ciclu, parca nu imi vine a crede ca eu stiti ca stateam foarte mult si asteptam dar poate organismul meu se relaxeaza si de la sarcina pierduta de la chiuretaj si metotrexat ma reglez si in noiembrie raman si eu insarcinata. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |

Sa de-a Dumnezeu si tie puiutzul mult asteptat de tine!

Poate in noiembrie intram amandoua odata la odisee!

Ca pana atunci ma refac si eu, deja ma simt refacuta
Luna asta ovulatia mea deja a fost, TB azi a inceput sa creasca, tot azi am mai facut al doilea test de ovulatie si linia de Test e si mai palida decat cea de ieri, da MeAlex
, luna trecuta sigur am ovulat tot in ziua 9-10 exact cand am si prestat de am ramas gravidutza
(sunt sigura ca in ziua 9 am ovulat pt ca nu pot uita mucusul si intepatura aia care am avuto chiar in ziua 9!Testele de ovulatie imi confirma ca ovulatia a fost.
Ca daca urma sa vina maine-poimaine, atunci linia aia de Test trebuia sa fie mai pronuntata azi, dar a fost invers, mai slaba ca ieri.
Sunt bucuroasa pt ca am invatat s-o depistez corect. Si fara teste de ovulatie.
Din curiozitate, ma voi "juca" si luna viitoare cu testele astea de ovulatie sa vad si eu cum se pozitiveaza
Azi sunt in ziua11 (fara cele 2 zile de spotting) deci de la prima sangerare eu azi sunt in ziua11.
Deja incep sa simt simptomele postovulatorii. Da, exista si asa ceva, la mine de exemplu le observ lunar. Sunt aproape ca si cele cum ai fi gravida. Sunt cauzate de progesteronul inalt probabil
Fetele, eu va pup de noapte buna
Plec la

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand-curand-curand

. Si asa
si asa
! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui Cristinuta_M Mie in sarcina imi era mereu sete, mai ales noaptea. Ma trezeam din ora in ora sa merg la baie si sa beau apa din nou. Ziua beam 3 litri si noaptea 2 litri. Si-mi era pofta de grefe. Aveam portie zilnica. Acum am inteles de ce... sucul de grefe subtiaza sangele si pofta de grefe era modul in care organismul incerca sa faca fata coagularii exagerate a sangelui... |
Dar eu cand eram insarcinata, pofteam ca nebuna dupa carnea de vita, rosii si laptele de vaca(anume cel de la tara-ca e mai gras).
Cine ma ajuta ce "minus" aveam in organism cat eram insarcinata?
Aaaa, si bananele la fel, ce le mancam ca scapata de parca eram un lup flamand
P.S. si eu eram setoasa dupa apa ca umblam cu sticla de 1,5litri dupa mine, ca aia de 0,5 era prea putin

ce amintiri placute cand eram si eu burticutzaCu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand-curand-curand

. Si asa
si asa
DenyAnd spune:
Gata, am plecat si eu la 
Nici nu am observat ca e 23 deja

. Si asa
si asa
MeAlex spune:
Mda, si eu am simptomele postovulatorii si iau teapa crezand ca-s gravida, am de toate: greturi, dureri de burta, de sani, uneori salivez mult...Eu nu am avut pofte. Stiu medici care zic ca nu exista de fapt, ci ca femeile se alinta
. Nu stiu ce sa zic.
Noapte buna, fetelor
!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Bettercy spune:
Felicitari Alina si Kovacs! Sa aveti sarcini usoare!
Deny, nu e usor sa descoperi ovulatia cu graficul tau. Mai bine foloseste teste de ovulatie. La ovulatie, cele doua linii trebuie sa aiba aceasi intensitate.
Am citita mesajele voastre despre testele de ovulatie, sunt enorm de scumpe in Romania. Fetelor, eu cumpar 50 de teste cu 5 US$. Poate ar trebui sa incep o afacere cu teste de ovulatie.
Ma gandeam sa traduc si o carte despre ovulatie care mie mi se pare extrem de buna, dar stiu risc sa nu vand prea multe. Daca o cumpara o persoana, o scaneaza si o pune pe internet.![]()
La mine temperaturile se tin sus cat de cat, dar nu e un grafic organizat. Sperante mici luna asta.
http://www.fertilityfriend.com/home/36843c/
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui Bettercy Deny, nu e usor sa descoperi ovulatia cu graficul tau. Mai bine foloseste teste de ovulatie. La ovulatie, cele doua linii trebuie sa aiba aceasi intensitate. |
Tocmai de asta si zic ca deja a fost ovulatia la mine, ca la mine cele doua linii nu au avut aceeasi intenstitate, linia de Test se face tot mai slaba pe zi ce tot trece, si cand le-am facut(testele)deja trecuse ovulatia-asa cred eu. De aia linia de Teste se face si mai slab vizibila. O sa vedem zilele urmatoare cat va arata TB.

Buna dimineata fetele

. Si asa
si asa
kovacsc spune:
am simtit din cand in cand niste crampe usoare, in rest nimic. Cu o zi inainte sa fac testul am avut o greata destul de puternica de la aftershave, dupa aceea nimic.
kovacsc spune:
eu am luat branca ursului tinctura, dimineata la pranz si seara cate o lingurita in doua guri de apa. In ultima zi de menstruatie incepeam sa iau, cam 14 zile. Am inceput in luna iunie si la fel am facut si in luna iulie. La mine a avut efect din a doua luna deja. Caci in iulie deja am ramas. Eu am citit ca se ia doar 14 zile din ultima zi de menstra, pentru ca dupa aceea este ovulatia si daca iei branca peste sarcina nu este bine.
Eu am luat tinctura cu sfintenie si cu incredere.
Mult succes
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui Bettercy Felicitari Alina si Kovacs! Sa aveti sarcini usoare! ![]() Deny, nu e usor sa descoperi ovulatia cu graficul tau. Mai bine foloseste teste de ovulatie. La ovulatie, cele doua linii trebuie sa aiba aceasi intensitate. Am citita mesajele voastre despre testele de ovulatie, sunt enorm de scumpe in Romania. Fetelor, eu cumpar 50 de teste cu 5 US$. Poate ar trebui sa incep o afacere cu teste de ovulatie. La mine temperaturile se tin sus cat de cat, dar nu e un grafic organizat. Sperante mici luna asta. http://www.fertilityfriend.com/home/36843c/ |
Trimite-ne si noua teste asa ieftine, noi cumparam pune la curier si le impartim.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
La mine deja s-a instalat ciclosul astazi am 28 de zile nu imi pare rau ca s-a reglat dar sper ca luna viitoare sa nu vina mai repede ca atunci ma deranjeaza in concediu, nu ca as putea face bebe dar totusi sa imi dea pace, oricum o sa fim pe drum prin tara inca nu stim nici noi pe unde o sa plecam sa vizitam tara si ne oprim acolo unde ne place.
O zi buna fetelor.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.