**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Simina, mereu ma cosmetizez singura. Mai mergeam pentru tratament cosmetic si pensat, dar nu am ajuns de mult. La pedichiura am fost o singura data, inainte de a naste, si nu mi-a placut ce a iesit. Asa ca dupa cateva zile, m-am chinuit singura sa o refac. La epilat e simplu, eu o fac cu crema sau cu lama, asa ca scap repede, dar o fac des.

De aperitive ... ar merge niste salate facute aunci pe loc: cu ton, ceapa si porumb, pastai cu sos de maioneza sau sos de mustar, salata cu sunca sau piept de pui, orez fiert, mazare, porumb, ceva ardei rosu ptr coloratura. Sau foietaj cu cabanos, cascaval. Daca vrei doar cumparat, nu prea stiu ce ai putea lua in afara de mezeluri, branzeturi, pepene galben cu prosciuto (numai am auzit, nu am incercat niciodata).
Petrecere frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simina, eu zic sa nu faci cartofi prajiti, e multa migala pt atatea persoane si nu are rost sa stea cineva sa-si petreaca timpul la bucatarie. Daca tu chiar vrei garnitura mergi pe piure ca nu trebuie sa piarda nimeni prea mult timp cu el si il puteti servi si cald. Ma gandesc ca tot ce pregatiti (mai putin gratarul) e bine sa fie gata inainte sa vina invitatii ca atunci sa nu mai aveti prea multa treaba in bucatarie. Tu vrei sa cumperi aperitivul sau sa-l faci?

Revin, ca am muuulta treaba la birou

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sunt fleasca de suparare,imi vine sa urlu si nu stiu pe cine sa bat..a fost sotul de dimineata sa vada starea masinii si pana pe 2 septembrie nu va fi gata.Spuneti si voi ce pot sa fac? Sa mor daca nu innebunesc

simina pai ai baiat mare daca deja ati scapat de problema maselutelor.Noi tot la 16 dintosi am ramas,dar nu e bai ca are timp.As fi vrut eu sa am masina acasa,dar se pare ca nu sunt deloc seriosi
getik trebuie sa stabilileasca la munca care e progarmul si ce are de fapt de facut si cand si ce bani are de luathi hi,nici nu credeam ca o sa se dea ceva pana la urma,bine ca nu asta conta ci faptul ca s-a putut face o fapta buna
lali stii ca sterg pamponatele de praf la ora asta nu?Capul sus fata ca bebelina e ok si esti aproape la termen,nu mai fi stresata ca o sa fie bine.Baga tare si i-ati soata de-o aripa sambata,pune-i geanta in spate si fuguta la spital
alynta ar fi frumos,dar tine-mi pumnii ca sa iau masina totusi ca altfel iar stau si pazesc casa
andreea ti-ai mutat salonul de frumusete acasa?
simina aperitiv: salam uscat,sunca preasata,cascaval,masline verzi si negre,castravete...hai fetele mai ziceti si voi ca am ramas in pana

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Si eu tot acasa ma cosmetizez singura.Nu-mi place sa imi umble cineva la picioare ca ma gadil al naibii de repede si s-ar putea sa ma dea in judecata ca nu mai are toti dintii in gura..si nu cu rea intentie,dar din reflex gadilicesc.la maini toata lumea ma ia cu unghii patrate si eu le detest.Epilarea se face cu epilatorul in zonele cu risc de durere major,si cu benzi epilatoare in rest..iese super.Pansatul tot in grija mea cade si eu imi dau forma cum vreau.parul e mai nasol ca nu pot decat sa mi-l ajustez din foarfeca,dar coloratura ramane pe mana lu' sora-mea.

andreea suna bine salatele aleauite ca uitasem de ele

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

sa stiti ca eu la invitati le fac mereu cartofi la cuptor (in tava de la aragaz pun hartie de copt si apoi cartofii taiati mai mare pe care i-am tavalit in putin ulei si boia dulce). ies o minune si daca mai pun si niste bucatele/fasii de piept de pui intre ei... .
la aperitiv mai fac oua umplute (ca papa copiii), rulouri din sunca de praga cu salata de piept de pui la mijloc, creier pane, bilute/chiftelute de cartofi sau carne de pui, rosii umplute cu vinete, ardei gras umplut cu amestec de branza sau o pasta de conopida cu maioneza... chestii din astea .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bai sunteti mega enervante.....m-a palit o foame citindu-va....va dau in judecataaaaa
ma duc sa balotez......ca oi visa la noapte urat

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

am uitat sa mai adaug: crochete de peste, pe o scobitoare pun o bucatica de cascaval+o feliuta de rosie/castreavete+o bucatica de cascaval+o maslina in capat sau maslina+cascaval+o rosie cherry sau alte combinatii haioase, icre pe paine prajita... mai vreti? mai am cateva...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

am uitat sa mai adaug: crochete de peste, pe o scobitoare pun o bucatica de cascaval+o feliuta de rosie/castreavete+o bucatica de cascaval+o maslina in capat sau maslina+cascaval+o rosie cherry sau alte combinatii haioase, icre pe paine prajita... mai vreti? mai am cateva...

NOUTATI IN ALBUM

taciiiiiiiiiii

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

socrii mei vor mereu sa surprinda invitatii cu ceva inedit, de aia culeg tot felul de retete de aperitive (si nu numai) si le fac pofta la musafiri ...
evident ca eu nu le retin, asa ca va spun doar ce-mi amintesc acum ca am mancat sau am facut...

NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

mady ce de bunatatii chiar mi sa facut foame dar astept sa vina cez sa pap cu el, mai mult el decat eu.

azi am pus conserve pentru iarna : porumb fiert la borcan, rosii mici cu busuioc si usturoi, compot de capsuni din ultima recolta pe anu asta(capsuni plantate anu asta acu au rod), si am reusit sa dau rosiile la masina sa fierb maine bulionu.

ema ai fost super tare

cris suntem in romania si aici se lucreaza cu viteza lumini STINSE asa ca, incearca sa te calmezi ca oricum masina nu o poti lua oricat te-ai enerva. miru ce face?

simina in principiu vin asta in caz ca pana luni nu isi da cez demisia dar luni dimineata stiu sigur, daca faci tu aperitivu poti sa pui niste triunghiuri din:cascaval ungi cu putin unt apoi pui sunca presata , iara unt, cascaval, unt sunca presata pana il faci din 6 starturi 3 cascaval, 3 sunca presata scuze dar nu prea ma pricep sa descriu mancarurile care le fac, dar le fac

sa va spun ca ary a inceput sa vorbeasca este papal=papagal, ma striga numai deta=geta, imita tot, este haioasa rau, cand vrea ceva si o intreb spune 'daa' ff haios, o intreb ary ai facut pipi se uita in jos la pantaloni si zice "caca da" stie tot in seara asta am duso la beie sa o spal pe dinti si m-ia aratat pasta si periuta ei de dnti, am facut porumf fiert si i-am dat sa pape si ea dupa ce a mancat vreo 3-4 guri "mamica caca" si il arunca la gunoi

gata ma duc sa ma bag in pat ca imi este frig rau cu toate ca sunt cam 26 de grade in casa.
la toata lumea fara exceptii

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput