**Buburuze de 2009 in actiune(20)**
Raspunsuri - Pagina 17
getik1 spune:
neata fetelor am nevie de o cana mare de
sa ma trezesc ca sunt zombi,
am niste nervi pe socramiuieri am cules rosiile sa fac bulionu si azinoapte dupa ce sa culcat copilu hai la treaba si descoperire ciuciu masinuta de rosii ca atare tre sa astept pana azi la pranz cand doarme ary sa le fac ca daca este in preajma face harachiri.
mada lucreaza de aproape o luna aici doar ca este ff greu ca nu respecta diagrama si conduce peste limite, si cateodata ziua baga distributie practiker si noaptea cursa de constanta si este ff greu din cauza oboseli.
cris da stiu ca tre sa vad partea plina a paharului, dar uneori este ff greu sper sa treaca repede perioada asta
, boschetele este de la actiunea 3 sate ca am si eu![]()
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Buna dimineata!
Aseara am fost la ginecolog,vestile nu sunt tocmai bune din pacate. Placenta mea este foarte imbatranita,gradul 3-4 , fetita in urma cu dezvoltarea cu aproape doua saptamani. Arata eco 35.4 saptamani, si dupa um si prima ecografie sunt 37.3 zile ,totusi la dpn este diferenta doar de 6 zile,adica dupa um ar fi 5 septembrie,dupa ultima eco 11 septembrie
,atat scria pe ecranul ala. Ce il ingrijoreaza pe dr este placenta,care este calcefiata in mare parte,a imbatranit brusc in ultimele 4 saptamani si nu se mai hraneste bebelina corespunzator,si ii e teama sa nu intre in suferinta fetala,asa ca sambata merg la spital,ca este de garda ,sa ma vada la ucograful de acolo,cae mai performat,si este si un medic ecografist in care are incredere,acolo.
Scuze ca nu spun fiecareia cate ceva,dar daca stau la laptop ma apuc de cautat pe net cine stie ce tampenii despre placenta imbatranita,si si asa mi se ridicase tensiunea in cabinet ieri,si m-a certat,a spus ca grijile astea sa le las in seama lui
,eu sa ma odihnesc si sa vin sambata.
Va pupic dulce pe toate.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani
eumada spune:
Lali,relaxeaza-te...ai depasit 37 de saptamani deci copilul e ok se poate naste oricand de acum fara probleme...bine ca ai facut 37 de saptamani......de acum....totul va fi ok.....daca palcenta are gradul 3-4 probabil fata va veni mai repede decat o asteptai dar nu-i nimic.
E foarte ok doar stii si tu.
Madalina si Eva-Maria
Simina1980 spune:
Lali-stai linistita!Se intampla destul de des sa fie placenta imbatranita si totul e ok.Oricum tu esti f aproape de termen deci chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
alynta27 spune:
Salutare!
Lali fii bucuroasa ca ai ajuns cu bine la finish! Daca Cris va vrea (si e cazul) te vizitam la maternitate! Ce zici Cris?!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madyrizi spune:
lali, tinem pumnii sa mai stea bebelina macar cateva zile acolo, dar daca nu mai vrea... sa ne spui sa facem galerie
. bebelina este ok, nu-ti face griji. poate ca e timpul sa va cunoasteti face to face. noi o asteptam sa facem cunoastinta. 

Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
emanouela spune:

eu le-am scos ca sa-si mai bronzeze cracii![]()
![]()
hai lali si nu fi down tocmai acum. ai sa vezi ca totul va fi bine, tre sa crezi asta

iti suntem alaturi fetita draga
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
lali mami si eu luni vroiam sa vin la tine cu ary dar cred ca o sa vin doar cu cez
sa te vedem
. stai linistita ca o sa fie bine nu iti face griji
noi suntem alaturi de tine si daca este nevoie incepem cu galeria

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Serialbastre spune:
[blMady, cheltuim destul cu nunta, dar nu f mult. Mirii nu au avut nici un fel de pretentii, pe langa dar platim lumanarile si preotul. Fina nu vrea sa-i platim buchetul si altele. Nici invitati nu avem din partea noastra, doar cumnatii, dar pe ei i-am invitat mai mult sa ne ajute cu fata.
Fata va sta cu noi, vedem pe unde o culcam la un moment dat, vor mai fi copilasi pe acolo.
Simina, nici Cezara nu bea lapte, are zile cand nici nu-l gusta. In schimb mananca iaurt, branza, smantana, unt. Dar biberonul nu l-as mai da, l-am scos la un an si 3 luni de frica cariilor de biberon. ![]()
Lali[/b], stai linistita, odihneste-te! Bine ca esti deja peste 37 de saptamani, bebe poate veni oricand.
Fug la cosmetica, mi-am facut ditamai salonul in baie: epilat, pensat, pedichiura, manichiura .... ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Simina1980 spune:
Andreea-si eu am scos biberonul precum si suzeta tot de frica cariilor de biberon insa pe la vreo 1 an si 7-8 luni.Oau ce tare esti!te faci singura?Eu nu sunt in stare nici sa ma dau cu lac de unghii singura.Si eu trebuie sa ajung in seara asta la pensat-as mai vrea eu si la manichiura dar nu cred ca am timp.
Getik-deci vii la Constanta?![]()
Dati-mi si mie idei,pls,de ce sa cumpar ptr aperitiv ptr sambata?
Am hotarat sa pun aperitiv si friptura la gratar(nu stiu daca voi face si cartofi prajiti sau doar salata).Maine seara ma duc la cumparaturi iar in seara asta ma duc sa comand tortul.Si tot maine mergem sa luam masinuta-deja i-am zis lui Andutu de masinuta si e fff incantat-toata ziua spune ca el va avea o masina cu volan si chei si telecomanda.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)