**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fete dragi! alaltaieri nu a mers forumul, m-am speriat, bine ca si-a revenit
Multumesc de reprimire si mie mi-a fost un dor enorm de voi
Cris, Anna multumesc de parola...am admirat pui dulci si mami frumoase. Anna ce a mai crescut Vladut e un dulce foc iar tu esti tare tare frumoasa radiezi efectiv, la fel si Razvi....Darius nu mai zic adorabil ca intotdeauna, am vazut-o si pe Cris in club? n-ai treaba fata si eu vreuuu...as fi vrut sa vad si pozele cu Picky dar poate le mai pune odata cand are timp.
Eu tot cu durerile mele de masele. De ieri mi s-a facut puroi la o alta masea de minte de nici apa nu o mai puteam inghiti. Azi am fost la dentist mi-a desoperit nasa 2 canale caci pe al trreilea nu am mai rezistat si mi-a facut drenajul puroiului, sper sa iasa tot in 2 zile sa nu mai trebuiasca sa iau antibiotice ca am mai luat o tura acum 3 saptamani pt o alta masea...offf nu stiu cand o sa scap cu maselele astea, parca m-au apucat toate...gata m-am plans destul, dar stiu ca cu voi pot
Moama da cat ati mai scris...nuibai ca va las iar o autostrada sa va ajunga cateva zile din partea mea
Anna ma intrebai de surioara mea, abia astept sa vina acasa, inca tot in Brazilia e, pe 22 septembrie vine, n-am mai vazut-o de un an si mi-a lipsit si-m,i va lipsi din nou cand va pleca la Dublin in noiembrie. A fost acceptata acolo sa faca doctoratul cu bursa, ce mai am o sora cu care ma mandresc la toata lumea. Mi-am luat concediu si am sa fiu 2 saptamani doar cu ea, abia astept.....Andreiutu pare ok, in sensul ca rade, gandureste, mananca doar ca inca are lichid la creier se simte cand pui mana pe casorul lui ca in partea unde e fontanela e umflat din cauza lichidului, nu stiu ce vor zice cand merg in septembrie la control, mie mi-e groaza sa nu-i bage ceva tuburi sa elimine lichidul acela, Dumnezeu sa-l ajute sa se faca bine....voi v-ati insanatosit, ma refer la Vladut?
Simina dulci, pregateste-te de inca o autostrada ...Andutu ce mai face, povesteste-mi de el...bravo Andutu cum stie el masinile, cred ca e un scump, sunt uimitori copii nostri...super cadou de ziua lui abia astept sa ne-o aratati si noua. De pe acuma va urez distractie placuta
Anna, Cris cum sunteti? ce ati avut de nu v-ati simtit bine? sper ca e totul ok acum
Cris cu cresa sper din suflet sa gasesc loc, fiindca ar fi mult mai ok pt el. Eu din pacate m-am obisnuit deja ziua fara el cum am inceput serviciul, dar seara cand ne vedem e iubire mare si nu ne despartim unul de altul , asa dulce e intalnirea cand mergem dupa el, cum ne striga cand ne vede "mama" "tata" . Chiar ca departe a mers sotul, ii tin pumnii sa-i fie bine...iar de Miru ce pot sa zic sa continue tot asa[:d]
Anna ce scump e Vladut cum a vrut el sa o puna pe bunica sa la volanul autobuzului
Emo sper ca ti-ai revenit da? cum stai cu aranjatul?
Anna ma bucur ca bebelina e bine, asa statea si Rares cu capul mai mereu in placenta, important e ca e sanatoasa. Acuma am vazut ca intrebai de fibrom. Pot sa-ti spun ca am o prietena insarcinata in luna a 7-ea cu fibrom maricel si nu i-au facut cerclaj nimic e ok, poate duce sarcina la bun sfarsit si i-au zis dr ca mai poate duce inca o sarcina cu fibromul respectiv fara probleme. Dupa a doua nastere s-ar pune problema la ea sa nu creasca foarte mult intre timp. Parca i-a dat ceva medicamente daca vrei o intreb
Getik imi pare rau ca trebuie sa stea asa mult plecat sotul tau si ca cei de la firma nu se tin de cuvant, sper sa fie doar o perioada si sa nu mai fie asa mult pe drumuri sau macar sa-i dea bannutii cuveniti...dar de ce nu vb cu nepotu tau? dulci si la Arici
Sori Rares se mai trezeste pe la 5-6 sa bea laptic, deci se poate considera tot noapte nu? ca apoi adoarme inapoi...eu nu stiu de ce am inteles ca aveti 20 de ani de casnicie n-am inteles eu bine, oricum multi ani inainte si sper sin suflet sa-i fie bine sotului in Germania
Mady dulce...tare mi-ar placea sa mai vb sper sa ne prindem, poate in weekend, sau sa-mi lasi nr tau de tel pe PM dulci si la baieti...voi cand nasiti? noi am fost nasi de botez anul asta, iar cu fini ne intelegem asa si asa, asta dupa multe sacrificii facute pt ei...in fine...
Vai si noi avem nunta saptamana viitoare, deja mi se ridica paru-n cap cand aud de nunti
Lali ufff mami, stiu ca e usor sa vb, dar cu siguranta va fi bine, ai sa vezi sambata, tin pumnii stransi, bebelina vrea sa va cunoasteti. Eu am nascut la 38 de saptamani si a fost totul ok. Haide Lali , hai ca le-am scos si eu
Simina eu as pune la aperitiv niste salata de vinete, chiftelute, branzica, masline, salamior sau sunca, cascaval. noi cam astea le-am avut la ziua lui Rares plus niste salata de cartofi reci cu maioneza si ceapa si snitele.....si legume bineinteles: rosii, castravete, ardei
Getik ce harnica ai fost mami...si mai micuta vorbareata
Gata va las ca mi-a mai trecut si mie parca durerea de masea. Mrg la somnic.

P.S. Vi-am lasat pozici aici:
https://picasaweb.google.com/114449139094405672030/ZiuaMea2AnisoriLaMultiAniDragosteaLuiMama pozici de la ziua lui Rares caci am ramas datoare cred
https://picasaweb.google.com/114449139094405672030/PetrecereStefi cateva pozici de la ziua lui Stefi
https://picasaweb.google.com/114449139094405672030/Vara2011 si catev facute vara asta...chiar nu i-am facut poze cu atatea pe cap, dar il bombardez eu cu poze cat de curand doar sa scap de dantura
Noapte buna, va pup pe toate!

http://lb2f.lilypie.com/WnZdp3.png" target="_blank"> Rareselul meu scump 23.mai.2009

http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=lavinia.p&searchtype=2" target="_blank"> Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza gagici! Seara incheiati cu mine, dimineata incepeti cu mine[:d]
Va la calda!
O zi buna sa aveti, va pup!

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Lavi, am vazut pozicile, e super Rares, iar in pozele din vara sa vede cat a crescut si cat de smecher e e superb. Nu mi-e rusine nici cu nora si cuscra ta , iar tu arati la fel de bine ca intotdeauna . Imi pare rau ca inca ai atatea probleme cu maselele, sper sa rezolvi mai repede. Si sora mea zicea ca vine in octombrie in Ro cateva zile, si apoi in dec la nasterea nepoticii Abia astept sa o vad ca nu am mai vazut-o de la Paste. Offf, e tare greu ca ea sta acolo, nu e plecata doar un an doi cu o bursa..mi-ar placea sa o am si fizic mai aproape. Ai de ce sa te lauzi cu surioara ta, felicitari, sa i se implineasca tot ce-si propune Doctora mea a zis sa nu-mi fac griji cu fibromul ca e f mic si nu trebuie sa iau nimic acum pt asta, o sa vedem cum evolueaza dupa sarcina, ms mult
Getik, felicitari lui Ary pt vorbareala, ea e mezina noastra vorbareata si tu esti tare tare harnica
Mady, ce de bunatati spui tu acolo , nu ma starni ca acum vin in vizita
Cris, imi pare tare rau de masina, offf, cred ca esti suparata, eu as simti ca mor fara sa am cu ce sa ma deplasez acum cand am atata drum de batut in fiecare zi pana la serviciu. Sper sa o faca o data

Revin ca nu ma mai lasa Vladut

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!!
Nu am urat nimic sarbatoritilor ,ce tuta sunt!!!

Daca se mai primesc urari,urez si eu La multi ani multi si frumosi Alyntei si lui Razvan !

Eu am citit tot din urma dar de retinut ciu-ciu ,parca dorm non-stop...
Multumesc mult si celor care mi-au urat la multi ani mai tarziu,primesc felicitari pana pe 12 august 2012 pentru varsta de 25 de ani,asa ca mai e timp .

Merci mult pentru cuvintele linistitoare,ieri nu prea am mai intrat pe net,ca sa nu caut prostii ,sa citesc si sa ma panichez si mai tare,asa ca am luat-o la picior prin oras,am luat si ultimul lucru pentru bagajul de spital: pampersii pentru fetita. Aa,mai am de pus ceva de rontait pentru mine,ca sa nu mai mor de foame pana vine primul vizitator sa il trimit la alimentara. Mi-am luat pana si sticlute cu apa , ca data trecuta ma uscasem de sete in timpul travaliului. Numai la noi dupa ce ca te deshidratezi rapid de la dureri si contractii,te lasa sa te si usuci.
Vai,cand vad motatele in mesaje mi se taie picioarele.

Lavinia PAul nu stiu cat realizeaza el ca vine surioara ,dar daca il intreb " ii dai un pupic la surioara?" ,imi ridica tricoul si pupa burtica! Am emotii si nu prea,adica am emotii sa vina sanatoasa,abea astept sa o vad,sa o miros,sa o pup si sa o dragalesc,dar pentru nasterea in sine nu prea. Vad maine ce si cum, poate totusi incercam natural ,poate nu o fi placenta atat de calcefiata cum se vedea la ecograful lui.
La mine e din neam asta cu "uitatul la dansa si ramas grea" , din partea mamei cam toate femeile au facut usor copii,cu o singura exceptie dintre 20 de verisoare cate suntem deja casatorite .

Anna poze de la ziua mea nu prea sunt,ca nu m-am sarbatorit cine stie ce , am iesit prin oras cu sora mea si cu fata concubinei tatalui meu( oaaa,ce denumire lunga) ,cu sotul si Paul, ne-am plumbat ,am papat ceva,apoi ceva dulce,am facut un tort diplomat "a la Andreea" si a iesit suuuper , l-am devorat la propriu. POze nu prea am facut,si alea facute sunt pe telefonul la care nu ii gasesc cablul de date ...

Andreea distractie placuta maine la nunta.

Mady tu tot maine nasesti? Sau sambata cealalta?

Cris ce ai avut mamicule de nu ai fost in apele tale?

Sorilea te pup mamicule, a mai trecut nitel durerea ca e plecat sotul? SAu s-a instalat deja dorul in locul durerii?

Si Paul e tare incantat de mersul cu autobuzul. Trebuie sa ma asez cu el in statie exact cand vine cel cu care plecam noi,ca el vrea sa se urce in primul care opreste si se lasa cu adevarate crize pana vine cel care trebuie. Ii place sa stea in mijlocul autobuzului , cu picioarele pe bara si capul pe geam ,si im iarata fiecare masina mare care e "tii" sau motocicleta " vuuuuuum" . Bineinteles ca la fiecare calatorie este cel putin un om care imi spune sa il iau de acolo ca o sa raceasca,o sa faca otita,rosu in gat si cine stie ce alti crocobauri si se uita ca la o mama denaturata cand le raspund ca le multumesc pentru grija dar nu pateste nimic, mai degraba ma vor durea pe mine urechile decat pe el.

Anna bebelusa sa creasca bine si frumos in burtica pana la termen , si tu sa te simti perfect.

Sorilea si PAul sta sa il spal si eu, dar ii place si sa se joace el singur. Si totusi,in joaca,incepe sa ii frece cum trebuie ,ne imita miscarile noastre cand ne spalam.

Clodyac de ce vrei sa ii faci analize baiatului cand il aduci de la tara? Pentru ca bea mult lapte?

Paul doarme toata noaptea,lapte nu prea mai bea deloc ,dar mananca branzica, lapte batut , iaurt,smantana...
Am si eu o intrebare Ce stiti de laptele de capra? Inca nu m-am documentat prea mult,dar eu stiam ca e cel mai bun lapte. Soacra si-a cumparat caprita ,au aceeasi culaore lapar, da ceva laptic, si ii da si lui Paul. Eu i-am mai dat si cu alta ocazie laptic de capra si nu a avut reactii ciudate. Verisoara lui Vali a reactionat tare ciudat cand i-am spus ca bea si PAul,s-a holbat la mine de parca otraveam copilul si a spus ca pana la 5 ani nu se da la copii. Voi stiti ceva?

Alynta mi-ar placea tare mult sa ma vizitati,daca va fi cazul,la spital . Asa suparata eram la Paul ca nu prea ma vizita lumea de nu iti poti imagina! Toata lumea credea ca vreau sa ma odihnesc,s eu tanjeam dupa oameni. PS ,sa nu imi aduceti flori, nu stiu de ce, dar nu ma omor dupa buchete.

Getuta de multe ori. Pot sa spun ca Ariana spune mult mai multe decat ne zice Geta. Aseara a spus Geta o prostie barbateasca ,si Ariana a repetat imediat. na ca am dat din casa.

Noi de biberon am scapat de pe la 10 luni,si de la un an si vre-o luna si de suzeta, asa ,de la sine. Biberonul l-a inlocuit cu cana cu cioc de silicon,apoi cu cea cu pai,ca le avea pe langa el,tot timpul cu apa sau ceai,si nu a simtit lipsa cand am ascuns biberonul. Cand a dat din nou de el, s-a jucat cu el si atat. Suzeta... am avut 4 de la nastere,si am zis ca atunci cand se pierde ultima ,gata,nu ii mai dam. Pe prima am uitat-o la tara la sora-mea si a ros-o un soarece ,pe a doua a desfacut-o el, pe a treia am uitat-o la Buzau, si pe ultima a uitat-o la nasa lui PAul in noiembrie, nu ne-am intors dupa ea,a cautat-o cateva nopti si gata. Am recuperat-o de Craciun,si am pus-o in cutia cu amintiri.

Cris geanta nu i-o pun in spate,daca e nevoie o aduce el mai tarziu, sambata vedem ce si cum. Oricum va anunt ca am net pe mobil mai,mi-am resoftat telefonul. Ca sa il si decodez ma costa 40 de euro ca imi trebuie un cod special de la vodafone,si ai naibi nu mi-l facei,ca imi trebuie factura ca l-am luat de la ei,si eu l-am luat din obor acum cred ca doi ani. Dar o sa o fac si pe asta,ca am abonamentul la cosmote la care nu ii folosesc netul,ca nu am pe ce...ca la nebuni.

Mi-as face si eu pedichiura singura dar am o retinere. Ma impiedica ceva sa ajung la desh'te ... inca nu imi dau seama ce...

La pozici ma uit mai tarziu LAvi. imi plac autostrazile tale.

Simina la aperitiv nu ma duce capul acum, da si tu un ochi pe goagal. sa iasa bine.

Va pupic,astept si cafea de la Cris..

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sorina, ca baiat mare ai si ve repede a invatat sa faca la wc bravo!!!! Al meu e un incapatanat, nu stiu ce metoda sa mai aplic Ce dulce e cu vorbaria, stiu ca l-am vazut si in filmulet si-mi imaginez cu zice "mami, plang"
Mady, abia astept sa ne povestesti cum a iesit nunta Mihaita e baiat mare, bravo lui, nu ca al meu bebe care face pe el Pup eu pe Mihaita
Sorina, Mady, puneti de o intalnire fara mine?
Cris, avem casco numai ca nu-mi permit sabag masina in service pt zgaraieturi, la mine e ca aerul de utila pt ca eu muncesc in capatul celalalt al Bucurestiului fata de cum stau si nu m-as putea duce fara ea la munca
Lali, pup dulce, esti pregatita acum si totul o sa fie bine, ai sa vezi Eu ma gandesc la tine! Eu stiu ca laptele de capra e cel mai sanatos, dar nu stiu daca se da la copii si in ce conditii...

Azi-noapte am visat ca am nascut prematur, un bebe f gras si lung care mai era si baietel si ma gandeam cate erori dau aparatele astea de eco (cred ca dupa ce am vorbit cu Lali am ramas cu gandul). In plus nu aveam cu ce sa-l imbrac ca nu ma asteptam sa nasc si nu-i pregatisem lucrusoare

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Bag si eu repede o cafea si ma mai pregatesc de inca una ptr azi am o zi f aglomerata cu pregitirile ptr maine.Multumesc de ideile ptr aperitiv-eu as vrea sa cumpar cea mai mare parte ptr ca nici timp nu am sa pregatesc si nici nu ma pricep.Sper sa iasa bbine pana la urma.
Am ajuns aseara si am comandat tortul(vai cat i-am cautat ) si il facem sub forma de masina decapotabila de culoare galben(sa semene cu masinuta cadou pe care o luam azi)-sa nu ma intrebati cat ma costa tortul ca nici nu mai vreau sa-mi amintesc.

Ca tot vorbiti de autobuz mi-am dat seama ca eu nu l-am dus niciodata pe Andu cu vreun autobuz,tramvai sau asa ceva si cred ca ar fi cazul-sa vedem cum ma organizez sa-l plimb si eu macar o data sa stie si el ce si cum.

Lavi-ce-mi plac autostrazile tale!!!!!Super pozele cu Raresel-e un frumos si stii si tu asta!Sper sa scapi fara anitibiotic de data asta-aaaaa si vezi ca,cel putin din ce stiu eu,dupa o cura de antibiotic ramai insarcinata f usor!Asa ca.....Si noi saptamana viitoare avem nunta dar sincer de-abia astept-n-am mai fost la o nunta din octombrie cand oricum nu am dansat.
Anna-ce vis!!!!!!Ai dreptate cu cartofii prajiti-chiar nu vreau sa stea nimeni in bucatarie-vreau sa stam cu totii sa ne simtim bine-cred ca pana la urma o sa fac salata si gata.
Mady-distractie placuta maine,sa va simtiti bine!
Getik- la vorbareata!Ma sperii cat de harnica esti-offfffff si eu ziceam ca pun macar niste vinete la congelator dar cand ajung seara acasa chiar nu mai am chef de nimic-sa vedem cum fac sa ma mobilizez ca ceva ceva tot trebuie sa pun si eu ptr iarna!
Cris-offf ce rau imi pare ca va amana cu masina-niste neseriosi-in general asa se intampla cand reparatia e decontata de cei de la asigurari-dureaza pana isi primesc banii si deci si interesul lor e mai mic.Mie trebuie sa-mi schimbe un amortizor si de vreo 5 luni tot astept sa ma cheme(ca cica ma suna cand il primesc ).
Lali-e bine ca ai bagajul pregatit ptr bebelina dar eu nu cred ca vine mai devreme de sf saptamanii viitoare!Tin pumnii sa fie totul bine maine la eco si sa nu fie placenta calcefiata!Si eu auzisem ca e ffffff bun laptele de capra dar nu stiu daca si la copii asa mici-binee ca daca stai sa te gandesti ca noua ne-au dat ai nostri parinti lapte de vaca de la varste multttttttttttt mai mici........Offffff acum nimic nu mai e bun,nici nu mai stii ce sa-i dai copilului!
Ema-ai terminat de aranjat?Tu cum mai esti?

Va las,ma apuc de liste de cumparaturi!Offf ca ieri cautand pe net idei iar mi-am comandat un parfum-nu,nu sunt normala,sunt chiar obsedata sa am multe,multe parfumuri!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Aaaaaaa,am revenit Lavi si Anna va inteleg perfect dorul de surioarele voastre-sora mea e plecata ptr cateva zile si deja ii cam duc dorul d-apai voi!
Lavi-felicitari ptr sora ta!E super tare!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaa..
haideti la ,perfuzabila cu nesceai fructat,trabuce[jamiaca] si vougue

Sunt cheauna de cap.la 3 dimineata a inceput ventilatorul de la calculici sa o ia razna si ziceati ca am aeroportul la picioare,la 4 simteam ca fac pe mine de la cata apa am baut,la 6 m-a chemat fii-mea ca nu-si mai gasea locul in patut la ea si am luat-o langa noi,dar pana si-a gasit locul a mai trecut o juma de ora.Apoi cum a adormit Miruna,s-a trezit Motzo cu chef de joaca la degetele mele de la picioare.La 8 a sunt telefonu..ce mai frate,oribila noapte

lavi multam de cafeluta
madi nu ai mila fata?mi-ai zapacit cuscra cu atatea combinatii de mancare
getik da' te-ai pus pe treaba nu gluma..si eu azi in obiectiv suc de rosii de facut,dar mai intai sa fac mancare ca sa am ce sa le dau sa manance la pranz
lavi off, saracul Andrei multa sanatate si sa scape odata ca de micut a avut parte numai de spitale.Foarte fain a fost la ziua lu' rares,multi copii si voie buna.Cuscra-ta tot gagica cool a ramas si noruta e o frumusete de fetitza.
ana daaa,eu indiferet cum as da-o,e necesara masina ca trebuie sa fac naveta la oras si chiar si magazinele de unde iau si o paine sunt la cel putin 1 km de casa.E frumos ca nu stau in mijlocul aglomeratiei,dar si fara masina ca sa ma pot deplasa e oribil
lali m-ai omorat cu asta "uitatul la dansa si ramas grea" .Fat,poti sa-i dai si lapte de bivolita daca vrei,si pe vara-ta las-o sa se uite si a stele intr-o zi cu soare...sa mor de inteleg de unde le scot unele..hai pe babe astea le inteleg ca asa au crescut si asa or sa moara,dar cand vad cate una tanara ca ii debiteaza mintea ce a a uzit la bunica-sa de 80 ani sau si mai rau..se inversuneaza sa tina cu sfiintenie ce i-a spus bunica..apai imi vine sa ma imbat cu apa rece.Fata, imi place ca nu suferi de boscheti si vrei altceva..deci vin cu ceva de halelea,nu?.Acum te retine fii-ta sa iti faci pedichiura ,ca si eu ma dadeam de ceasul mortii sa-mi trag o pediciura belea cu unghii rosii ca sa fiu sexy cand nasc.
ana fata,peste noapte din passaaaa a devenit castravete,Ai ramas cu gandul ce ce vorbiram noi aicea si de aia ai visat asa

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici
mai....mi-am revenit cat de cat doar ca sufar de o stare vesnica de somnnnnnnnn.
am aranjat cat de cat.....pan la urmatoarea rearanjare....tre sa vad sa cumpar comoda aia, acu ca e batut in cuie ca raman aci....si sa le pun ca lumea....da mai tarziuuuuu, acu am alte 'treburi'....adica in traducere, n-am chef plus ca o sa fie si nitica cheltuiala sapt viitoare, ca de, e ziua piticului.
cuscrela....ureaza-i Giorgianei din partea mea petrecere frumoasa, sa fie intr-un ceas bun si sa fie fericiti si printesele sanatoase.
lali.....haoleuuuuu, chiar ieri ma gandeam ca mi-e asa de dor de mirosul de bebeeeeeeeee motzatele isi bronzeaza cracii, asa ca ignora-le
lavi primit pm, mai acusica ma uit si la foto
hai va pup pe toateeeee ....scuze ca am omis dar si eu ca si lali, nu retin mare lucru plus ca dorm in front

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimi

Lali ii fac analize pentru ca inainte de a-l duce la bunici i-am facut analiza de giardia si a iesit pozitiv a urmat tratament cu zentel a scazut cantitatea de lapte baut noaptea ca ziua nu ma deranjeaza in nici un fel si acum banuiesc ca am luat-o de la capat oricum cred ca am sa anulez biberonul ca si cu suzi am sa bag tetina in otet diluat cu apa ... alta solutie nu vad mi se pare absurd ca la varsta asta sa bea 4 biberoane pe noapte in conditiile in care mananca bine ziua ma gandesc sa nu fie si o nevoie de linistire ca nu sunt langa el pt ca daca sunt eu nu cere asa mult max 1-2 biberoane uffffffff

va doresc un week-end placut

ps cris imi pare rau de noaptea ciudata

Mergi la inceput