Aspirante optimiste > 20 ani (705)
Raspunsuri - Pagina 6
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela82
Buna, fetelor! Ma mai tineti minte? Sunt fosta aspiranta la care s-a referit Mihaelafalt in mesajul din quote. Intamplarea a facut sa citesc astazi forumul vostru dupa multe luni (pentru ca nu mai am timp de nimic, nici macar de odisee ) si am vazut ca una dintre voi ar avea nevoie de ceva imbarbatari Asadar, eu aveam un CM de 30-32 zile, iar in luna respectiva am ovulat in zilele 16-17 (cu teste de ovulatie pozitive). Analiza de progesteron mi-am facut-o in ziua 21 a CM (cam la 4-5 zile de la ovulatie), iar valoarea a fost 25,99ng/ml (interval de referinta faza luteala 1,5 - 20,00). Asadar, valoarea a fost mai mare cu 5,99 decat valoarea maxima din perioada de dupa ovulatie. Testul beta hcg l-am facut in z 30 a CM, cam la 13-14 zile de la ovulatie, iar valoarea a fost 20,15 mlU/ml. Cand am fost cu rez de la progesteron la medic mi-a spus ca nu are cum sa imi iasa valoarea asa de mare, cu siguranta a fost o eroare la laborator sau.... ca sunt insarcinata si mi-a recomandat sa refac analiza. Eu nu am refacut analiza, ci am facut analiza beta hcg, care a iesit pozitiva. Asadar, eu zic ca la tine sunt sanse mari sa fie bebe. Mai asteapta cateva zile, stiu ca arzi de nerabdare sa afli daca e bebe ascuns acolo in burtica, dar si prea devreme daca faci testul te demoralizezi degeaba. Succes! Sa fie cu liniute roz rezultatul! ![]() Restul fetelor pe care le cunosc: Lore, Mihafalticeni, Monique, Sarah, va de molipsire! Sa va vad cat mai repede la odisee.Ca sa vb putin si despre bebicul meu, suntem bine, miscaciosi si suntem baietel. Sambata viitoare intram in 6 luni si, multumesc lui D-zeu, pana acum totul a fost in regula. Va ![]() ![]() ![]() pe toate si sa auzim numai de bine!!Cu ajutorul lui DD sunt 22+ cu ela's baby |
Ela te pupam!!!!

ma bucur ca esti bine
cum e sa fie acolo?

Monique77 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd
La YLARI nmol/L dar la tine Monique in buletin e ng/ml Poate de asta difera, ca si eu am atras atentia la asta Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 |
pai si care-i diferenta?
sau cum se face transpunerea in unitatea asta de masura? cat inseamna la Ylari sau care-s intervalele de referinta? sau eu unde- s?
v-am zapacit?
sper ca macar am progesteronul bun pentru perioada asta de faza luteala
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Ela82
Buna, fetelor! Ma mai tineti minte? Sunt fosta aspiranta la care s-a referit Mihaelafalt in mesajul din quote. Intamplarea a facut sa citesc astazi forumul vostru dupa multe luni (pentru ca nu mai am timp de nimic, nici macar de odisee ) si am vazut ca una dintre voi ar avea nevoie de ceva imbarbatari Asadar, eu aveam un CM de 30-32 zile, iar in luna respectiva am ovulat in zilele 16-17 (cu teste de ovulatie pozitive). Analiza de progesteron mi-am facut-o in ziua 21 a CM (cam la 4-5 zile de la ovulatie), iar valoarea a fost 25,99ng/ml (interval de referinta faza luteala 1,5 - 20,00). Asadar, valoarea a fost mai mare cu 5,99 decat valoarea maxima din perioada de dupa ovulatie. Testul beta hcg l-am facut in z 30 a CM, cam la 13-14 zile de la ovulatie, iar valoarea a fost 20,15 mlU/ml. Cand am fost cu rez de la progesteron la medic mi-a spus ca nu are cum sa imi iasa valoarea asa de mare, cu siguranta a fost o eroare la laborator sau.... ca sunt insarcinata si mi-a recomandat sa refac analiza. Eu nu am refacut analiza, ci am facut analiza beta hcg, care a iesit pozitiva. Asadar, eu zic ca la tine sunt sanse mari sa fie bebe. Mai asteapta cateva zile, stiu ca arzi de nerabdare sa afli daca e bebe ascuns acolo in burtica, dar si prea devreme daca faci testul te demoralizezi degeaba. Succes! Sa fie cu liniute roz rezultatul! ![]() Restul fetelor pe care le cunosc: Lore, Mihafalticeni, Monique, Sarah, va de molipsire! Sa va vad cat mai repede la odisee.Ca sa vb putin si despre bebicul meu, suntem bine, miscaciosi si suntem baietel. Sambata viitoare intram in 6 luni si, multumesc lui D-zeu, pana acum totul a fost in regula. Va ![]() ![]() ![]() pe toate si sa auzim numai de bine!!Cu ajutorul lui DD sunt 22+ cu ela's baby |
Ela

nu stiam exact cine era in cauza, de asta nu am dat nume dar ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, multe gravidute nu au mai intrat si nu mai stim nimic de ele.Te pup dulce si iti doresc sarcina usoara incontinuare, felicitari pentru baietel.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Moni poate e semn bine si la tine si nu ai facut hsg degeaba, vezi poate s-a prins ceva.
Camcris tu ce faci? Nu mai stiu nimic de tine sau poate am omis eu cand am citit, ai rezolvat ceva cu sovata?Nu ne dai si tu o veste buna?
Celelalte fete unde sunteti?
Camcris te rog cand intri si aitimp sa modifici in lista de acatist ca eu am vazut ca sunt trecuta de 2 ori o data cu sotul si odata singura.Te rog sa ma lasi impreuna cu sotul trecuta acolo.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Ela82 spune:
Heheheee, ce scumpici sunteti 

Ca sa rapund la intrebare, e minunat sa fii insarcinata, dar cateodata si greu... Dar o sa aflati si voi in curand lucrurile astea ![]()
Cu ajutorul lui DD sunt
22+ cu
ela's baby
MeAlex spune:
Ylari, sunt de acord cu Deny, nu cred ca aveai cum sa ramai daca ai prestat la cateva zile dupa ovulatie. Din cate am observat pe pielea mea (dar si a altora) este extrem de important sa prestezi cu mai mult inainte de ovulatie, in ziua ovulatiei si cel mult a 2-a zi dupa ovulatie (din 2 in 2 zile). De asemenea, nu tb sa fie abstinenta pana la prima prestare pentru ca scade calitatea spermatozoizilor (de aia la spermograma se zice sa fie recoltata dupa 3 - 5 zile de abstinenta). Inca ceva foarte important, scriu asta chiar daca stiti, e important sa nu se faca spalaturi inainte si dupa contact...pentru ca se distruge mediul propice spermatozoizilor si ei mor.
Stiu ca MTHFR homozigot da homocisteina mare, stiu ca daca ai 2 mutatii hetero, practic se cumuleaza si e ca si cum aia avea una homozigota, deci mai dura, dar nu stiu daca ai 2 mutatii MTHFR hetero, iti afecteaza homocisteina. sper ca am fost destul de explicita, ca-s cam varza.
La ce hematolog mergi la Regina Maria?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lorena_86 spune:
ella

ce repede trece timpul
moni, asa cum a zis si deny la tine valoarea analizei e exprimata in alte unitati de masura si asta conteaza enorm
fiecare lab isi are anumite proceduri, anumite protocoale si automat alte range-uri
voi intotdeauna sa va luati dupa valorile de referinta, adica alea trecute in dreputul valorii voastre
eu acum ma uitam la stiri la pro tv si au zis astia de mame care-si abandoneaza copii in maternitati, fetelor asa m-a apucat plansul de se uita socrela la mine si sotul nu mai stia ce sa-mi faca
iar m-a apucat melancolia

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
mealex, eu o am homozigota.....

si am citit pe site la synevo ca si mutatiile in stare heterozigota dau hiperhomocisteinemie
eu am avut homocisteina aproape 15, deci foarte mare si dr U mi-a zis ca e nasol rau ca organismul era foarte afectat dar dupa o juma de an de vitamine mi-a scazut la 12 si ceva si mi-a zis ca e ok si pot ramne gravi oricand dar ca sa continui cu vitaminele si cum am testul pozitiv sa fac clexane
eu iau asa:
-aspenter
-cetebe
-magne b 6
-femibion 1
-acid folic
-omega 3
-vitamina e
din toate cate o pastiluta pe zi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Lorena, e bine ca ai reactionat la vitamine, da-o incolo de mutatie homo. La mine e hetero, si homocisteina e 9. Si mie mi-e f greu sa vad campania lor cu copiii abandonati, sa vad mame cu copii pe strada, in parc, gravide...mi-e drag de toti, dar mi-e greu totusi sa ii vad.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Cristinuta_M spune:
Lorena, MeAlex, pe site-ul synevo mai scrie ca
"Au fost descrise insa cazuri de pierderi recurente de sarcina asociate cu mutatia C677T in care nivelurile de homocisteina s-au incadrat in limitele normalului, ceea ce sugereaza existenta unui mecanism independent"...
Eu inteleg de aici ca indiferent ce nivel de homocisteina ai, daca ai mutatia MTHFR trebuie sa faci injectii cu heparina.
30 de ani, sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, posibila trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi