Aspirante optimiste > 20 ani (705)
Raspunsuri - Pagina 15
DenyAnd spune:
irmaria, sigur ca ieri ai ovulat! ca TB deja a inceput sa creasca, plus ca pe grafic tau scrie ca ieri ai avut "eggwhite" si aia e mucusul cel mai fertil! Eu ii zic "mucusul ovulatie"
.
Bine ca ai prestat
Sper ca ai stat si cu picioarele in sus dupa contact![]()
Sa ma fi vazut pe mine cum am stat cu picioarele in sus![]()
se recomanda 30minute sa stati culcata orizontal sau 10 minute cu picioarele in sus, dar eu...![]()
![]()
am stat 6 ore cu picioarele in sus 
![]()
![]()
![]()
Da, se vede cat de disperata eram atuncea
nu stiam sigur cand imi venea ovulatia(banuiam in ziua 11-12, dar ziua 9 eram cam departe de 11-12
) si am vrut sa-i tin pe gigei acolo in mine pana imi iese ovulul ![]()
(TB nu ma putea ajuta atuncea ca aveam graficul stricat din cauza noptilor neadormite)
Concediu placut sa aveti! Si tu sa ne dai vestea buna cu
! 
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
J.D. spune:
Ylari tinem pumnii stransi tare! Si tin si pt mine ca nici eu nu mai am rabdare. Eu cred ca am ovulat pe 4 de ziua mea. Sper ca s/a prins. Hai bebicu!
Si la dus si la intors am vazut berze si eu si sotul. Si el le numara. Vroia sa vada una in cuib, dar toate erau pe camp dupa mancare. ![]()
Finn Constantine 15.10.2009
dana0000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irmaria Neata fetelor! ![]() Azi e ultima zi de munca, deseara plecam in concediu pana pe 16 aug. Nu e mult dar aveam nevoie de cateva zile libere. Durerile mele de aseara au incetat. De dimineata nu ma mai durea nimic. Si secretia a disparut parca prin minune. M-ati amuzat copios aseara cand am citit mesajele voastre de incurajare, asa ca am urmat sfaturile voastre si am prestat. Temperatura azi e 36.8 dupa cum vedeti pe grafic. Deabia peste 3 zile o sa aflu daca chiar a fost ovulatie sau nu... Eu va pup pe toate si vreau cand ma intorc sa citesc numai vesti bune! Ylari si eu am asa un feeling ca luna asta e luna ta ![]() ![]() Inca odata pupici la toate si sa ne auzim cu bine peste o saptamana! ![]() viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
Irmaria ce misto ca pleci in concediu chiar la ovulatie,super tare
Eu saptamana viitoare cand plec o sa fie exact in perioada nefertila,acum cand ar trebui sa prestam facem rapoarte

Urat stil de viata mai avem,trebuie sa facem o schimbare

YLARI eu zic sa mai bagi un beta pe joi,sa ne faci o bucurie.
Eu am cam devenita obsedata de DC,intru dimineata la prima ora sa vad cine s-a mai testat,cine mai are sanse sa devina mamica si asa ma bucur cand vad ca fiecare are cate un semn de sarcina.
Ma uit la progesteronul vostru e fff bun, eu aveam 20 cand limita era maxim 86..arata ovulatie dar daca ar fi fost sa sustina o sarcina era cam deficitar.Poate d-aia nu raman,eu nu am luat niciodata progesteron si mi-e frica sa nu ma dereglez...cu asta ma pot lauda cu menstruatia care vine la timp.Voi ce credeti?

J.D. spune:
Deny, eu din cate stiu nu are legatura tinutul picioarelor in sus cu sarcina. am auzit asta de la multi doctori. eu nu as avea rabdare sa stau 6 ore asa. ![]()
Finn Constantine 15.10.2009
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui J.D. Deny, eu din cate stiu nu are legatura tinutul picioarelor in sus cu sarcina. am auzit asta de la multi doctori. eu nu as avea rabdare sa stau 6 ore asa. Finn Constantine 15.10.2009 |
Da, stiu si eu de asta
Atunci eu nu aveam ce face, si faceam misto de mine
De fapt metoda asta tati mi-o bagat-o in cap

ufff m-au napadit amintirile de ultima prestare ca a fost atat de romantic

edit: cele cu 6 ore eu singurica am bagat-o
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
YLARI spune:
| citat din mesajul lui J.D. Deny, eu din cate stiu nu are legatura tinutul picioarelor in sus cu sarcina. am auzit asta de la multi doctori. eu nu as avea rabdare sa stau 6 ore asa. Finn Constantine 15.10.2009 |
La mine in 2009 sigur n-a avut nicio legatura
Deny ce haios e sotul tau!
Dana ma crezi ca imi e groaza sa imi mai fac o data beta? Mi-e frica, ptr imi doresc enorm bebe! Si mi-e groaza sa nu fiu dezamagita de vreo valoare mica.
Va multumesc din suflet tuturor ptr incurajari, sper sa nu va dezamagesc

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
YLARI hai curaj!
Mai bine mai faci inca un HCG ca sa nu mai stai in stres.

eu ma duc sa fac un pui de nani
ca mii somn de mor
miky82 spune:
| citat din mesajul lui irmaria Neata fetelor! ![]() Azi e ultima zi de munca, deseara plecam in concediu pana pe 16 aug. Nu e mult dar aveam nevoie de cateva zile libere. Durerile mele de aseara au incetat. De dimineata nu ma mai durea nimic. Si secretia a disparut parca prin minune. M-ati amuzat copios aseara cand am citit mesajele voastre de incurajare, asa ca am urmat sfaturile voastre si am prestat. Temperatura azi e 36.8 dupa cum vedeti pe grafic. Deabia peste 3 zile o sa aflu daca chiar a fost ovulatie sau nu... Eu va pup pe toate si vreau cand ma intorc sa citesc numai vesti bune! Ylari si eu am asa un feeling ca luna asta e luna ta ![]() ![]() Inca odata pupici la toate si sa ne auzim cu bine peste o saptamana! ![]() viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
Concediu placut! Sa va distrati si sa va simtiti minunat

In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
miky82 spune:
Irmaria uite am gasit ceva:
"In cazul in care conceptia a avut loc, pana la nidare mucusul (in cele mai multe cazuri), are calitati nefertile si este secretat in cantitati reduse, ca la o faza luteala obisnuita. Dupa nidare, sub influenta hormonului progesteron, care incepe sa fie secretat in cantitati mai mari pentru a sustine endometrul sa nu se descompuna si sub influenta hormonului de sarcina bata Hcg, incepe sa fie secretate cantitati din ce in ce mai mari de mucus cervical tip “lotiune”. De aceea unul din simptomele de sarcina este mucus mai abundent decat de obicei in aceasta perioada.
Inca un fel de secretie care poate sa apara in timpul unui ciclu menstrual este mucusul cu sange, ceea ce in engleza se numeste “spotting”. Aceasta poate aparea in cazul tuturor felurilor de mucus, dar cel mai intalnit este in jurul ovulatiei, cand in mucusul transparent se pot vedea firisoare de sange, in jurul menstruatiei (cateva ore-zile inainte sau dupa menstruatie) sau in ziua in care are loc nidarea sarcinii.
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
gabyv spune:
Buna 
Ce vorbarete sunteti 
Ylari, nu vreau sa te descurajez, dar eu am avut o luna cu beta 2 si nimic
, bine eu eram si in z50 cand am facut-o
.
Conform situl francez pe care stau, progesteronul tau este la 3-5 sapt de SA.
, asa ca pe asta ar trebui sa te bazezi.
va pup