Aspirante optimiste > 20 ani (705)
Raspunsuri - Pagina 16
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() Ce vorbarete sunteti ![]() Ylari, nu vreau sa te descurajez, dar eu am avut o luna cu beta 2 si nimic , bine eu eram si in z50 cand am facut-o Conform situl francez pe care stau, progesteronul tau este la 3-5 sapt de SA. , asa ca pe asta ar trebui sa te bazezi.va pup ![]() |
Stai linistita ca la fiecare 5 minute ba ma incurajez ba ma descurajez singura. Si oricum mi-ai dat una rece una calda.
Mai devreme mi-am scos calendarul pe care imi notez CM si sunt notate toate pe 2011, am numarat zilele si intotdeauna am avut 27-28 maxim zile / ciclu. Azi sunt ziua 27. Si nimic
Daca maine tot nimic, fug joi sa imi mai fac un beta. Am eu si firt response-ul dar nu-l stric aiurea, mai bine fac beta direct joi.YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Edit: pe ce site francez stai? ca si eu sunt vorbitoare de fr
sa vada si okiu meu
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui YLARI Stai linistita ca la fiecare 5 minute ba ma incurajez ba ma descurajez singura. Si oricum mi-ai dat una rece una calda. Mai devreme mi-am scos calendarul pe care imi notez CM si sunt notate toate pe 2011, am numarat zilele si intotdeauna am avut 27-28 maxim zile / ciclu. Azi sunt ziua 27. Si nimic Daca maine tot nimic, fug joi sa imi mai fac un beta. Am eu si firt response-ul dar nu-l stric aiurea, mai bine fac beta direct joi. |
Eu deja te felicit pt bebe
si iti doresc sarcina LA TERMEN!!

P.S. simptomele tale ce le-am luat eu in albastru de mai sus: tot e semn de sarcina

Abia astept rezultatul de la HCG
Tin pumnii sa creaaaaaasca dublu si tare frumooooooos!!!

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
xdidi spune:
ylari eu sunt in z29...astept sa trec de z30 si apoi fac beta, adik tot pe joi![]()
mai am o intrebare voi unde faceti beta de obicei? eu am facut la synevo, dar am si victor babes langa mine ...si voi mergeti dimineata pe stomacul gol? la synevo asta e regula am citit acolo la pregatire pacient...si la hormonalele de z3 tot asa mi-au zis sa vin , insa la VB mi-au zis ca n-are treaba....ce-i drept facandu-le "a june " mi-au iesit in limite normale pt prima data in viata mea.
merci si va puuup
Bettercy spune:
MeAlex, poate nu e totul pierdut, prea arata frumos graficul tau! Esti sigura ca e menstruatie?
Ylari, tinem pumnii.
Graficul meu este inca indecis si in toate directiile. Nu am sperante mari si nu mai comentez nimic pana duminica, cand ar trebui sa am 10 zile de la ziua in care cred ca am ovulat, dupa cum a aratat testul de ovulatie si dupa mucus...
Daca dupa 10 zile nu am simptome de sarcina si testul iese negativ, la mine clar nu e sarcina...
http://www.fertilityfriend.com/home/36843c
YLARI spune:
| citat din mesajul lui xdidi ylari eu sunt in z29...astept sa trec de z30 si apoi fac beta, adik tot pe joi mai am o intrebare voi unde faceti beta de obicei? eu am facut la synevo, dar am si victor babes langa mine ...si voi mergeti dimineata pe stomacul gol? la synevo asta e regula am citit acolo la pregatire pacient...si la hormonalele de z3 tot asa mi-au zis sa vin , insa la VB mi-au zis ca n-are treaba....ce-i drept facandu-le "a june " mi-au iesit in limite normale pt prima data in viata mea. merci si va puuup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
La synevo pe nemancate
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
lorena_86 spune:
ylari, scumpa, beta hgc se poate face linistita si dupa ce ai mancat
nu are nici o legatura, nu influienteaza cu nimic
si o poti face in orice moment al zilei
eu cand eram in bucuresti am facut la medlife si imi dadea rezultatul in 2-3 ore
am facut si la victor babes dar e mult mai scumpa
tin pumnii sa iasa mare
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
xdidi spune:
lorena si eu credeam la fel despre toti hormonii in general, pana m-am trezit intr-o dimineata la synevo ca ma intreaba daca am mancat sau baut cafea...eu normal ca bausem cafeau de dimineata si mi-a zis ca daca era doar mancare mai era cum mai era ,dar la cafeaua influenteaza tare...si tipa de la receptie a sunat la laborator de fata cu mine...acum ce sa zic suflu si-n iaurt...
referitor la VB asa este costa destul de mult beta e 55 ron, am intat si eu la ei...oricum mai am ceva de asteptat ca cm-ul meu nu prea da semne sa vina, poate maine![]()
va puuuup

dianalaura spune:
Ylari da Doamne sa fie cu ochisori!
Ela, te asteptam si pe la odisee!
diana
21+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor, eu am vreo 10 beta facute cat am stat in spital si dupa si toate facute la sinevyo, la una am intrebat doctorita daca pot sa mananc ca imi era foame si a zis ca nu are importanta ca beta poate fi facuta oricand in timpul zilei, si la ultima beta cand m-am dus de acasa joia trecuta am facut-o la 15,20 dupa amiaza si mancasem sigur dar nu are importanta, la ei costa 38 de ron si fac HCG total(HCG+beta) asa scrie pe factura lor si rezultatul in 2-3 ore daca insisti daca nu in ziua respectiva la 1-2 dupa masa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
xdidi spune:
merci fetelor, voi face daca va fi nevoie, pana acum n-a venit si nici scurgeri de alte culori n-am avut , in schimb am facut pipi cred ca de 7-8 ori azi....nu mai pot...ma duc imediat acasa si poate ma mai linistesc
va puuuup