Aspirante optimiste > 20 ani (705)
Raspunsuri - Pagina 14
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilimara Buna dimineata fetelor! ![]() Eu sunt in z14;test de ovulatie pozitiv am avut in z10 deci undeva in z11 cred ca am ovulat.Am o intrebare la voi care stiti de utrogestan cum trebuie luat.Eu cand am ramas cu fata am luat din z16 pana in ziua 25 dar atunci ovulam cam in ziua 13,14.Acum ce ziceti pot lua din ziua 14?Si daca da, pot lua doua de 100mg seara ca doar asa am gasit sau trebuie una dimineata si una seara? Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
Da, poti lua din ziua 14 ( ca se ia imediat dupa ovulatie utrogestanul, sau a doua zi dupa ovulatie)
Eu as zice sa iei doza de utrogestan ca atunci cand ai ramas cu fata.
Eu luam 2 seara si una dimineata (de 100mg utrogestanul)
Si apoi am marit la 6/zi cand am vazut sangerarea, dar a fost prea tarziu, ca oricum s-a dus
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Ylari, pe 10 iulie a inceput spotting, pe 13 a inceput sangerarea normala. E interesant ca nu am intrerupt Utrogestan si tot mi-a venit... |
Ufffff ca la mine

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui YLARI Eu totusi ma gandesc ca nu a fost totusi <0,1 beta mea (cum a avut colega) a fost totusi 1,3 Si am gasit pe un site tabelul asta cu concentratiile HCG-ului in fct de dpo 7 days 0 - 5 14 days 3 - 426 21 days 18 - 7,340 28 days 1,080 - 56,500 35-42 days 7,650 - 229,000 43-64 days 25,700 - 288,000 57-78 days 13,300 - 253,000 17-24 weeks 4,060 - 65,400 25+ weeks 3,640 - 117,000 |
Draga mea, dar dupa tabelul asta tu chiar te incadrezi in limite normale!
Tu ai facut in a 7DPO si acolo asa si scrie 0-5 la 7zile, nu?
Hai nu-ti pierde speranta!
Si daca ai ovulat de doua ori luna asta

P.S. fetelor da' ce mai active suntem noi azi, ca eu inca nu tin pasul sa le citesc pe toate
lilimara spune:
Mersi de raspuns
.Atunci am luat de 200mg o singura data seara. Speram sa fie luna norocoasa
.
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
miky82 spune:
MeAlex imi pare rau ca nu este luna asta dar cum ai zis si tu incepe o noua luna, imi pare bine ca esti optimista si ca nu ai cazut in butoi
Fetelor haideti ca mai am o nelamurire..... sa presupunem doar.... ca raman luna asta insarcinata dar eu peste 2 saptamani fix plec in concediu la mare.... ce ma nelinisteste este faptul daca cumva se prinde mai pot face baie in mare, la piscina sa stau la soare... mie mi-ar veni pe data de 28 sau 29 august deci as fi in toiul distractiei atunci.... of sper ca ma-ti inteles ce am vrut sa spun ... in concluzie daca sunt la mare si nidarea se face atunci este posibil sa nu se prinda? este doar o presupunere, dar vreau sa imi iau orice mijloc de precautie, o sa am la mine testul de sarcina si utrogestan ar mai trebui sa imi iau ceva?
va 
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
YLARI spune:
Lilimara de ce nu iti testezi progesteronul ca sa vezi daca e cazul sa iei utrogestan? iese in aceeasi zi rezultatul.
nici nu costa mult.
Deny nu cred scumpa ca am ovulat de 2 ori. Cu un singur ovar amarat???
Miky, eu tocmai am venit de la mare
si am stat si la soare si am intrat si in mare si in piscina
O sa vedem zilele astea daca a fost sa se prinda
Ia-ti si no-spa la tine zic eu.
Pup fug la masa.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
lilimara spune:
Ylari nu am laborator de analize aici in zona,ar trebui sa fac la spital dar imi trebuie trimitere de la medicul de familie ,si ala e in concediu.Si noi plecam azi in vacanta.Ma gandeam sa il iau sa nu mai pierd inca o luna...Oricum am sa iau doza cat de cat mica doar 200mg pe zi.Din septembrie cand se intorc toti la munca si incep sa functioneze toate normal pe aici am sa aprofundez un pic ca prea m-am saturat de asteptat.
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
miky82 spune:
| citat din mesajul lui YLARI Lilimara de ce nu iti testezi progesteronul ca sa vezi daca e cazul sa iei utrogestan? iese in aceeasi zi rezultatul. nici nu costa mult.Deny nu cred scumpa ca am ovulat de 2 ori. Cu un singur ovar amarat??? Miky, eu tocmai am venit de la mare Pup fug la masa. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Ylari multumesc, uitasem de no-spa, o sa imi cumpar sa il am la bagaje
In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
irmaria spune:
Neata fetelor! 
Azi e ultima zi de munca, deseara plecam in concediu pana pe 16 aug. Nu e mult dar aveam nevoie de cateva zile libere.
Durerile mele de aseara au incetat. De dimineata nu ma mai durea nimic. Si secretia a disparut parca prin minune.
M-ati amuzat copios aseara cand am citit mesajele voastre de incurajare, asa ca am urmat sfaturile voastre si am prestat. Temperatura azi e 36.8 dupa cum vedeti pe grafic. Deabia peste 3 zile o sa aflu daca chiar a fost ovulatie sau nu...
Eu va pup pe toate si vreau cand ma intorc sa citesc numai vesti bune! Ylari si eu am asa un feeling ca luna asta e luna ta 

Inca odata pupici la toate si sa ne auzim cu bine peste o saptamana!
viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
DenyAnd spune:
Pofta mare YLARI ![]()
Si ce daca ai un ovar, se poate sa ovulezi si numai cu el de doua ori.
Eu fusesem la strand, la apa si la bronzat-amandoua odata, in zilele cu contact, si atat, si asa am facut insolatie dupa doar 2 ore state la soare din prima zi si nu am mai putut iesi la apa si soare dupa aia. ![]()
Si apoi m-am dus la farmacie sa-mi iau utrogestan ca daca e bebe sa iau totusi preventiv. Tin minte farmacista m-a atentiona alarmata "ca nu aveti voie sa faceti plaja (sa nu stati la soare) daca sunteti insarcinata!". Eram rosie toata(insolatie) si aia s-a ingrijorat for me
.
He he, eu la strand am vazut o gravidutza in costum de baie si ea cu burticuta marisoara, dar avea acoperita cu un prosop doar burtica ca sa fie bebele protejat de razele ulraviolete al soarelui. ![]()
Asa ca fetelor... nush ce sa zic cu marea si cu plaja ![]()
Doar stiu ca ele te ajuta sa te relaxezi si sa mai uiti de probleme, de stres, plus schimbarea climei- ajuta la conceperea unui bebe![]()
Asa ca... tin pumnii sa fie cu ochisori miky82, cand vii de la mare![]()