Partea Intunecata a unora!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Emanouela,zic pas la modul tau de interpretare a postarilor.Nu o lua asa de personal,din offtopic-ul tau am raspuns totusi ontopic,pentru ca discutia se invarte deja in jurul cozii.Cine isi bate copiii sau se gandeste sa ii bata ar fi bine sa renunte la ideea asta si basta.Nu e mult de discutat la tema,ce atata intins macaroana?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

e de-a rasul-plansul:

vine un user emite o idee sau mai multe si deja e psihotic/dus la ospiciu/isi omoara copilul/il da cu capul de pereti si alte scenarii din astea!De unde le scoateti,fetelor,din sacul lui Mos Craciun?Voua v-ar placea sa vi se puna sitatii/afirmatii in carca asa...ca ati rasuflat pe aici?
E jenant!

*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Da' oare ce a vrut sa spuna? Ca uneori e nervoasa si ii vine sa faca nu stiu ce? Noh, daca doar i-ar trece prin cap nu stiu de ce ar veni sa scrie asa dramatic pe forum.
Si eu am inteles ca si-a lovit bebelusul si ca regreta ca a facut asta. Si nu inteleg si pace cum poate cineva sa vina sa ii spuna "Lasa, fata babei, ce daca l-ai lovit, se mai intimpla, noi mamele singure mai patim de-astea si avem o scuza".
Scopul nu e sa o faci sa se simta mai bine cu ceea ce a facut, ci sa o determini sa NU MAI FACA ASA CEVA NICIODATA. Ma doare in cot de "impacarea ei cu sine insasi" sau de alte clisee de-astea, pentru oameni care au ajuns la limita exista solutii. Pentru mine important este ca un bebelus FARA APARARE, care NU POATE SA SPUNA PRIN CE TRECE sa fie tratat bine si sa nu mai fie lovit. Sau, in caz ca doar ii trece prin cap sa il loveasca, sa nu isi puna in practica gindul.

Cit despre pus lucruri in circa pentru ca 'ai rasuflat"...e o treaba pe care ti-o asumi cind te exprimi ambiguu pe o tema atit de delicata.

Emanouela, eu nu am inteles ce intrebari a pus...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

asa si ce legatura are cu ceea ce am generalizat eu????? deci ca sa inteleg....eu am generalizat ceva, tu ai particularizat si acu acea particularizare a ta o generalizezi iar raportand-o la alti useri, nu la mine....scuze dar nu mai inteleg absolut nimic

important e ca toata lumea e impotriva violentei fizice....acu, aceste interpretari si analize pe text ma depasesc, unele

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

FALS.
Nu toata lumea e impotriva violentei fizice.
Gabivilcean o recomanda chiar, numai grija mare! sa nu fie de-aia care "doare in carnitza frageda".
Iar cllaudia si nu numai gaseste scuzabila violenta fizica in caz de oboseala si exasperare a mamei.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Hai, mai, PISIGRI, mai, ca tu sigur ai inteles ce-am vrut sa zic, da`-ti place sa te citesti.

Dragile mele, intrebare: cearta voastra sau ma rog, disputa, contrazicerea, ajuta vreo mama sa nu-si pocneasca bebelusul? Ma indoiesc... Voi stiti care e realitatea? V-ati uitat vreodata atent in jur? Ati actionat in vreun fel, ca de gargara am podul plin...

Repet si chiar ca tac, ca sunt deja in plus: sa bati un copil e grav, trist, impardonabil.

Sa ajuti o mama sa n-o mai faca strigindu-i: du-te, fato, la ospiciu e inutil, eufemistic vorbind.

Sa tragi un copil nazdravan de codite sau sa-i dai o palmuta la fundulet o data intr-un anume moment din viata, nu-mi pare un capat de lume. Si sunt sigura ca majoritatea o veti face la un moment dat, indiferent cit de tare tipati acum ca nu. Pentru ca, intimplator, dar nu e cazul sa intru in detalii, copiii mi-au spus asta, multe generatii de copii mi-au povestit despre cum maninca ei bataie, de la bataie crunta, adevarata, pina la mici mustrari.

Si inchei, eu n-am batut niciodata niciun copil (despicatoarele de fir in patru vor zice: aha, n-a batut copii, dar poate vreun batrinel neajutorat?!) si ajut cit pot mamele sa n-o faca. Fara sa le jignesc sau sa le culpabilizez si mai mult, accentuind situatia unde nu e cazul (si viceversa). Acum, sincer, recitind primul mesaj, postarile mele nu-si au rostul si in fond sunt complet off-topic.

Va pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

gresit....eu nu interpretez.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Voi stiti care e realitatea? V-ati uitat vreodata atent in jur? Ati actionat in vreun fel, ca de gargara am podul plin...

Sa tragi un copil nazdravan de codite sau sa-i dai o palmuta la fundulet o data intr-un anume moment din viata, nu-mi pare un capat de lume. Si sunt sigura ca majoritatea o veti face la un moment dat, indiferent cit de tare tipati acum ca nu. Pentru ca, intimplator, dar nu e cazul sa intru in detalii, copiii mi-au spus asta, multe generatii de copii mi-au povestit despre cum maninca ei bataie, de la bataie crunta, adevarata, pina la mici mustrari.

Si inchei, eu n-am batut niciodata niciun copil (despicatoarele de fir in patru vor zice: aha, n-a batut copii, dar poate vreun batrinel neajutorat?!) si ajut cit pot mamele sa n-o faca. Fara sa le jignesc sau sa le culpabilizez si mai mult, accentuind situatia unde nu e cazul (si viceversa). Acum, sincer, recitind primul mesaj, postarile mele nu-si au rostul si in fond sunt complet off-topic.

Va pup,
G

Daca se intampla asta nu inseamna ca e in regula, ca nu e "un capat de lume". De asta mancam noi la kkt pe la toate subiectele unde se discuta asta, ca poate intra in capul macar unei mame care gandeste ca "ce mare lucru sa-i dai una!?" ca nu e ok si isi schimba gandul si nu mai da in bietul copilas fara aparare. Aici pe forum s-a organizat o campanie anti-violenta asupra copiilor, cu fluturasi impartiti prin parc. Fiecare din noi astea "batute in cap" care nu putem accepta ca o palma la fund e buna avem un cerc de cunostinte carora le impartasim ideile, convingem bunici, bone, educatoare, ca nu e bine, ca nu e ok, ca nu e scuzabil sa dai intr-un copil.
Ca sa nu mai fie copii batuti trebuie sa se schimbe mentalitati, sa fie adultii facuti constienti ca nu e in regula, ca e total gresita educatia prin palme si pedepse.

Sunt atatea femei lovite de sotii lor. E ok? Si lor le-ai zice ca nu e nimic, o palma de corectie din cand in cand din partea barbatului nu e "un capat de tzara", ca doar nu a bagat-o in spital?!

Si nu fi tu asa sigura de ce fac altii cu copii lor.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Hai, mai, PISIGRI, mai, ca tu sigur ai inteles ce-am vrut sa zic, da`-ti place sa te citesti.

Dragile mele, intrebare: cearta voastra sau ma rog, disputa, contrazicerea, ajuta vreo mama sa nu-si pocneasca bebelusul? Ma indoiesc... Voi stiti care e realitatea? V-ati uitat vreodata atent in jur? Ati actionat in vreun fel, ca de gargara am podul plin...

Repet si chiar ca tac, ca sunt deja in plus: sa bati un copil e grav, trist, impardonabil.

Sa ajuti o mama sa n-o mai faca strigindu-i: du-te, fato, la ospiciu e inutil, eufemistic vorbind.

Va pup,
G

asa si? cand ti au povestit copilasii aia despre bataile crunte tu ce ai facut mai concret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonsin spune:

Deci m-am hotareu de unaat sa raspund...intr-un final!Este fff greu de una singura sau de unul singur, asa este!
Dar stii ce ma mira cel mai tare?!!! Ca toate , aproape, ati luat bolovani de jos si ati aruncat!

Mergi la inceput

sarumana, mi-e greu si acum caci "nu am avut voie" sa am parte de vreo odihna de orice fel pana acuma...nesomn, 21 de kg date jos intr-o luna dupa nastere, ramasa fara lapte, dureri grozave postoperatorii la cezariana, spalat copilu in genunchi caci daca ma indreptam de spinare lesinam de durere si tarsait caditza cu apa pana la baie unde faceam o rugaciune sa o vars...caci ma durea rau de tot!Iara de depresia postnatala nu am putut sa o exprim si ma chinui sa nu fiu o cretina reprimata!

Mergi la inceput

esti singura care ai vazut si iti multumesc ptr luciditate!

Mergi la inceput