Partea Intunecata a unora!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moonsin spune:

Pun punctul pe I!
Mi-a venit sa fac gestul , dar am ramas in fata camerei, a usii camerei si imi venea sa o fac, ca un monstru obscen, hidos si had!
ptr mine e un semnal gravvvv de alarma!
de aceea am scris aici!
Repet mi-a venit sa o fac si stiti ceva?! Cred ca le-a mai venit multora dar deh ...ori altii va mai inlocuiesc pe la bucatarie sau orice alt mic ajutor ori sunt eu stramba si imposibila! Poate nu voi fi o mama asa cum trebuie ...dar macar am zis ce am avut in minte sa fac ...
Ma rog mereu sa fie bine!
Eu recunosc poate ca am ceva probleme din cauza stresului infect care ma mananca ca o cangrena...poate scap si ma indrept sa nu mai simt asa ceva , de care si eu ma sperii...e chiar o latura intunecata a mea si cred sincer a multora-unora!
Va multumesc tuturora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Moonsin as dori sa te ajut,macar moral!

Lasa-mi PM cu un nr. de telefon de-al tau, un ID de messenger, cont de FB...undeva unde sa putem vb online!

nu mai pune la suflet tot ce s-a scris aici!

Sunt convinsa ca nu ti-ai lovi niciodata copilul!

Inteleg ce se intampla cu tine,caci si eu am trecut prin asta:slabit 30 kg intr-o luna, dureri, stari de lesin...colaps psihic...a durat mult, a fost ca-n Iad..dar am luptat cu mine sa-mi revin!Si lupt zilnic sa ma mentin pe linia de plutire!

Curaj!

*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput