Partea Intunecata a unora!
Raspunsuri - Pagina 7
JuliaSM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanouela offtopic: o constatare a mea e ca in majoritatea topicurilor deschise, in care cineva are o problema, pe care nu toti o inteleg dar isi dau cu 'parerea' functioneaza chestia aia..... '- ma doare capul - schimba-l' |
Nu,femeii i s-a spus sa schimbe modul in care ii functioneaza capul care o doare,si anume sa elimine dintre optiuni varianta lovirii bebelusului,din varii motive,inclusiv posibilitatea uciderii acestuia.Ei bine,daca cu capul cu care ai probleme nu reusesti sa procesezi informatia asta simpla,inseamna ca pesemne capul o fi defect intr-adevar si necisita reparatii la un ospiciu.Ca de-ar fi asa de usor de schimbat capete ...sau bebelusi,din plangaciosi in copii gata crescuti si educati,soarele ar straluci mai vesel pentru unii.
emanouela spune:
de ce particularizezi ceva ce au am generalizat ca si offtopic?
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
JuliaSM spune:
Cum particularizez,nu voi spuneati ca moonsin vorbea despre o situatie generala,nu despre ea?Daca te deranjeaza,considera mesajul meu tot offtopic. ![]()
emanouela spune:
care voi??? suntem o coalitie sau cum????? nu mi se pare c-as fi vb eu in numele cuiva sau as fi reprezentat pe cineva. am vb strict in numele meu si ce cred eu. poate nu ai inteles/citit mesajele mele....ca sa nu te apuci acum de citit....eu am scris ca ea traieste asta, ca eu am inteles ca ei ii vin astfel de idei....nu ma deranjeaza nici un mesaj, sincer....eu sunt ft calma si nederanjabila....mai ales virtual... cel mult poate nu le inteleg una alta dar asta nu inseamna ca ma deranjeaza, fiecare are dreptul la propria parere si opinie, daca nu ar fi diferite ne-am plictisi
nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
e de-a rasul-plansul:
vine un user emite o idee sau mai multe si deja e psihotic/dus la ospiciu/isi omoara copilul/il da cu capul de pereti si alte scenarii din astea!De unde le scoateti,fetelor,din sacul lui Mos Craciun?Voua v-ar placea sa vi se puna sitatii/afirmatii in carca asa...ca ati rasuflat pe aici?
E jenant!![]()
*Blackmoon Lady
14+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui JuliaSM Cum particularizez,nu voi spuneati ca moonsin vorbea despre o situatie generala,nu despre ea?Daca te deranjeaza,considera mesajul meu tot offtopic. |
eu spuneam, nu"voi" si o spuneam ca o interpretare la spusele ei din primul mesaj,necitindu-l pe al doilea care e scris la modul personal

*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Ce-am avut de spus referitor la postarea userului moonsin,am spus-sub forma de recomandare "in caz daca".
Mai departe imi vad de treaba...dupa cate vad nici moonsin nu mai posteaza nimic.Ori s-a lamurit ori...![]()
*Blackmoon Lady
JuliaSM spune:
Ei,nu numai tu spuneai,s-a exprimat de mai multe ori ideea ca se vorbea la general,nu despre situatia ei particulara.Are rost sa despicam firul in patru?Eu nu sufar de scenarita si am destule bune de facut cu timpul meu,ca sa nu o dau pe telenovelistica pe net,mi-am spus punctul de vedere la subiect si parca mi-a iesit destul de clar...
JuliaSM spune:
| citat din mesajul lui cllaudia Nu am vazut sa fi scris ca isi bate bebelusul si cauta scuze de la voi pt asta. |
Iote,vezi,nu numai tu ai spus?! Si as mai cauta si mai departe,pentru eGZemplificare,dar mergem la masa.
emanouela spune:

asa si ce legatura are cu ceea ce am generalizat eu????? deci ca sa inteleg....eu am generalizat ceva, tu ai particularizat si acu acea particularizare a ta o generalizezi iar raportand-o la alti useri, nu la mine....scuze dar nu mai inteleg absolut nimic![]()
important e ca toata lumea e impotriva violentei fizice....acu, aceste interpretari si analize pe text ma depasesc, unele
nazdravana Darius Mihail