Aspirante optimiste > 20 ani (704)
Raspunsuri - Pagina 8
DenyAnd spune:
Ufff ca nu mai apuc sa pun capul pe perna, dar maine ma voi trezi mai tarziu![]()
YLARI draga mea, din pacate eu nu am experienta cu testele de ovulatie, dar uite din experienta mea: eu doar am monitorizat ovulatia (TB+simptome+mucus) vreo 5luni de zile, din care o data confirmata la eco si mi-a fost suficient si aceasta dovada. Si asa am invatat sigur cand imi va veni ovulatie si data viitoare.
La mine mereu crestea dupa ovulatie.
Un pont al meu: pt confirmare ca luna trecuta am ovulat chiar in ziua presupusa de mine, asteptam sa-mi vina rusii, si de fiecare data rusii veneau exact in 14zile de la ziua ovulatiei(presupusa de mine, si mereu am ghicit corect pt ca asa si este, faza luteala este de 12-14zile)
Luna asta iulie, stiam deja ca am ovulat doar dupa mucus si simptome ca graficul TB era data peste cap ca aveam 2 nopti neadormite, si uite ca am si ramas gravida
.
Luna asta august chiar am sa fac proba si cu testele de ovulatie impreuna cu celelalte simptome. Ca sa pot raspunde si la intrebarea cu testele de ovulatie![]()
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DenyAnd Ufff ca nu mai apuc sa pun capul pe perna, dar maine ma voi trezi mai tarziu YLARI draga mea, din pacate eu nu am experienta cu testele de ovulatie, dar uite din experienta mea: eu doar am monitorizat ovulatia (TB+simptome+mucus) vreo 5luni de zile, din care o data confirmata la eco si mi-a fost suficient si aceasta dovada. Si asa am invatat sigur cand imi va veni ovulatie si data viitoare. La mine mereu crestea dupa ovulatie. Un pont al meu: pt confirmare ca luna trecuta am ovulat chiar in ziua presupusa de mine, asteptam sa-mi vina rusii, si de fiecare data rusii veneau exact in 14zile de la ziua ovulatiei(presupusa de mine, si mereu am ghicit corect pt ca asa si este, faza luteala este de 12-14zile) Luna asta iulie, stiam deja ca am ovulat doar dupa mucus si simptome ca graficul TB era data peste cap ca aveam 2 nopti neadormite, si uite ca am si ramas gravida Luna asta august chiar am sa fac proba si cu testele de ovulatie impreuna cu celelalte simptome. Ca sa pot raspunde si la intrebarea cu testele de ovulatie Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand |

merci,Va pup, Noapte buna!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
YLARI, sa mai stii ca cand ai apetit inseamna ca esti in ovulatie, tot asa am si eu ca radeam de mine de fiecare data cu "sunt in calduri"
, adica am ovulatie.
Verbul "a fi in calduri" e folosit la animale, adica sunt in perioada fertila si atunci se aplica insamnintarea artificiala pt a prinde "gravida" femela
(am lucrat un pic cu insamantarea la animale)
.
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Cu placere, noroc ca am pus-o si ca semn de carte pe PC meu. ![]() ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27462 Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand |
Foarte interesant!
Dar uite eu am avut ieri TB sub acel coverline, iar azi este peste. Aiureala si TB.............
Anyway, am rezistat eroic si nu am facut testul azi. M-am gandit eu ca z 25 e mult prea devreme si chiar nu aveam chef de vreo dezamagire, asa ca fac maine hcg si o sa fac si progesteronul, ca eu am un sg ovar din cauza unei endometrioze

Booon.
Va urez o dimineata si o zi frumoasa si va pup pe toate!
POZE
Mami de Eva scumpa
YLARI spune:
| citat din mesajul lui valicutza buna dimineata fetelor ![]() iti tin pumnii Ylari maine la hcg. ![]() |
Merci

POZE
Mami de Eva scumpa
irmaria spune:
Neata fetelor!
Ylari eu luna trecuta am ovulat in ziua 19 si mi-a fost confirmata si la monitorizarea eco si de le FF cu TB. Daca era dupa capu meu as fi zis ca am ovulat in Z14. Dupa ce am aflat de ovulatie Z19 m-am panicat crezand ca sufar de faza luteala scruta pt ca ciclul meu avea intre 24-28 zile asa ca la 7 zile dupa ovulatie am facut progesteronul care a iesit super ok si ciclul mi-a venit la 13 zile dupa ovulatie. In total am avut un ciclu de 32 de zile.
Sa dea Domnu sa vi cu vesti bune saptamana viitoare! 

viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
YLARI spune:
| citat din mesajul lui irmaria Neata fetelor! Ylari eu luna trecuta am ovulat in ziua 19 si mi-a fost confirmata si la monitorizarea eco si de le FF cu TB. Daca era dupa capu meu as fi zis ca am ovulat in Z14. Dupa ce am aflat de ovulatie Z19 m-am panicat crezand ca sufar de faza luteala scruta pt ca ciclul meu avea intre 24-28 zile asa ca la 7 zile dupa ovulatie am facut progesteronul care a iesit super ok si ciclul mi-a venit la 13 zile dupa ovulatie. In total am avut un ciclu de 32 de zile. Sa dea Domnu sa vi cu vesti bune saptamana viitoare! ![]() ![]() viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
Asa sa dea bunul Dumnezeu! Si nu numai eu! Sper sa ne luam de manute cat mai multe si sa invadam si Odiseile!
Ref la Ovulatie, eu imi cunosc foarte bine corpul, monitorizarea TB de luna asta nu a facut decat sa ma bage in ceata. De exemplu cand am ramas insarcinata a doua oara am avut menstruatia pe 9 aprilie z1 si fara TB, fara teste de ovulatie, am facut socoteala (caci am CM foarte regulat) si am stiut ca in ziua 15 ovulez. Am avut contact in z16 si z17 apoi sotul a plecat in delegatie si in z28 am avut test pozitiv. Acum maine aflam ce si cum. Mie mi-e teama totusi sa nu fie cum zice FF si sa fi ratat, ca daca am ovulat oe 1 august, eu am avut contact pe 31 am si apoi tocmai pe 3
Dar speranta moare ultima, Sa fie cu oki!YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
irmaria spune:
Ylari explica-mi si mie te rog cum este ovulatia si CM-ul cu un singur ovar. O luna ai ciclu si o luna nu? Pentru ca stiu ca chiar daca nu exista ovulatie tot vine CM-ul si atunci tu ai ovulatie o luna da si una nu?
Eu am un feeling ca am ceva probleme cu ovarul drept si cu trompa dreapta si atunci imi pun mari sperante in cea stanga. Luna asta ar fi randul ovarului stang sa isi faca treaba 
viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Bettercy Cred ca am descoperit: http://www.fertilityfriend.com/home/36843c |
fa-ti-l in Celsius ca asa e ciudat...