Aspirante optimiste > 20 ani (704)
Raspunsuri - Pagina 7
DenyAnd spune:
YLARI eu vad ca ai ovulat in ziua 14 (data 27august)
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
Bettercy spune:
Ylari, daca dai afara temperatura de pe 29, temperatura ta ar arata ca la carte. S cu temperatura de pe 29 august inclusa, graficul tau are sens si arata ovulatia intr-adevar pe 1 august.
DenyAnd spune:
Fetelor eu ma bag la somn. Nu mi-am dat seama ca e foarte tarziu. Am atins un record azi
, ca ultimele 4 saptamani la ora 22 cel tarziu eram in pat cu

deja![]()
![]()
![]()
![]()
Noate buna si somn usor, vise placute. Sa visati flori!!!

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bettercy Ylari, daca dai afara temperatura de pe 29, temperatura ta ar arata ca la carte. S cu temperatura de pe 29 august inclusa, graficul tau are sens si arata ovulatia intr-adevar pe 1 august. |
Ai dreptate, nu m-am gandit la asta. Dar ce sa fac, daca asa mi-a aratat termometrul... eu am trecut-o acolo. Oricum eu am fost contrariata de temp mare de la inceputul ciclului...
Bettercy dar daca am ovulat tocmai pe 1 august, asta ar insemna ca am si ciclul mai lung? Eu de obicei il am de 28 zile, nu e aiurea sa ovulezi in z19 din 28? Merci ptr rasp oricum 
Si cand ar trebui sa ma testez acum?Deny tu de ce zici ca in z 14, ptr ca dupaia creste brusc? Ce bine ar fi. Dar de ce a scazut dupaia ca sa creasca din nou?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Bettercy spune:
Pana te bagi in pat, nu-mi dai si mie te rog linkul la "TB dupa ovulatie"? Nu-l gasesc.
Bettercy spune:
Ylari, cand zice fertility friend ca ai ovulat?
Mie asa mi s-a parut ca ai ovulat in ziua 19 dupa temperatura. Nu stiu daca poti sa te orientezi dupa grafic sigur. Trebuia sa-ti fi luat temperatura la aceasi ora in fiecare zi.vDe obicei sunt 10-14 zile intre ovulatie si urmatoarea menstruatie. Daca e mai putin, cred ca se numeste ca ai "luteal phase defect"...in romana tradus mot-a-mot "defectiunea perioadei luteale".
DenyAnd spune:
Eu cred ca atunci cand a scazut a doua oara posibil sa fi avut loc conceperea... Dar sigur ai ovulat pe pe 27august(ziua 14) pt ca acolo scrie ca ai avut si mucus(ca albus de ou)!
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui Bettercy Pana te bagi in pat, nu-mi dai si mie te rog linkul la "TB dupa ovulatie"? Nu-l gasesc. |
Cu placere, noroc ca am pus-o si ca semn de carte pe PC meu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27462
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Bettercy Ylari, cand zice fertility friend ca ai ovulat? |
Pe 1 august, ziua 19. Dar, FF aproximeaza, ptr ca am liniutele punctate, si au aparut abia dupa ce am introdus cele 3 teste de ovulatie pozitive, pana atunci imi zicea Ovulation not detected. Nu poti vedea linkul?
Deny eu dupa socotelile mele si feelingul meu pe 27 iulie ma asteptam sa ovulez, si mucusul a fost ok, si apetitul
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Bettercy spune:
Daca ar fi numai dupa grafic, as spune ca posibil ca ovulatia sa fi fost pe 1 august. E ciudat si graficul tau, nu pot sa zic ca asa-i sigur.