Aspirante optimiste > 20 ani (704)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Ylari explica-mi si mie te rog cum este ovulatia si CM-ul cu un singur ovar. O luna ai ciclu si o luna nu? Pentru ca stiu ca chiar daca nu exista ovulatie tot vine CM-ul si atunci tu ai ovulatie o luna da si una nu?

Eu am un feeling ca am ceva probleme cu ovarul drept si cu trompa dreapta si atunci imi pun mari sperante in cea stanga. Luna asta ar fi randul ovarului stang sa isi faca treaba

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Eeeee pe dreq! Am ciclu in fiecare luna si ovulez la greu, am cate trei foliculi uneori pe bune...
Eu am ovarul stang scos de tot (chirurgical) si am facut frumusete de fetita cu el si am mai ramas o data. Doar in 2009 am incercat la greu vreo 7 luni si n-am ramas dar nu din cauza mea ca eu ovulam, era sotzu in pioneze atunci. Asta cu o luna unul o luna altul e o prostie, parerea mea. Pai ce daca ai doar un rinichi, o zi te pipi si alta nu? Organul ramas preia functia in totalitate, parerea mea.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor eu azi am senzatia ca salivez excesiv (???)

Moni ce faci scumpa?
Si Lore, si Tzuky, de ce nu mai scrieti?

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
pe al meu am reusit sa il postez bine? ia sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Monica nu e bun link-ul. Intra la Sharing si apoi Get Code.
Ylari m-am mai desteptat si eu un pic

viitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor eu azi am senzatia ca salivez excesiv (???)

Moni ce faci scumpa?
Si Lore, si Tzuky, de ce nu mai scrieti?

POZE
Mami de Eva scumpa

'neata fetele
uite m-am trezit si va citeam pe aici...
voi? vad ca sunteti active

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Monica nu e bun link-ul. Intra la Sharing si apoi Get Code.
Ylari m-am mai desteptat si eu un pic

viitoare

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/">My Ovulation Chart</a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ylari, scumpa, acum m-am trezit rusinica mie

ieri am mers vreo 350 km cu masina si pt mine e foarte obositor
am fobie de masina

pot sa va zis ca toata ziua ieri am avut niste greturi si dureri de cap groaznice

nici azi nu mi-a venit
sigur sunt in intarziere
ce tare ar fi acum cand sunt programata la hsg sa raman gravida

maine mai bag un test daca nu imi vine azi

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata si de la mine fetele

Lore si tu pleci la odisee luna asta!!!!

YLARI salivatie excesiva o fi semn de sarcina deja?
Dar interesant ca ai prestat dupa ovulatie(cand ai ramas cu Eva) ca eu stiu ca mai bine inainte de ovulatie. Poate atunci cu Eva ai ovulat mai devreme? Ovulul e viabil 12-24ore. Plus ca ai nascut fetita... fetitele se concep mai mult cu dinainte de ovulatie, dar in ziua si dupa ovulatie-ies baieteii.

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Cat despre mine, eu inca sangerez , azi e a 7a zi.
TB e scazut la 36,6. Ma astept ca in zilele urmatoare sa mai scada inca un pic ca anunta ovulatia. Se vedea ieri un pic mucusul ala dinaintea ovulatiei, asa colorat in rosu cum era
Ma gandesc ca nu am voie sa prestez luna asta daca inca sangerez chiar daca se apropie si ovulatia...

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Mie mi-e teama totusi sa nu fie cum zice FF si sa fi ratat, ca daca am ovulat oe 1 august, eu am avut contact pe 31 am si apoi tocmai pe 3 Dar speranta moare ultima, Sa fie cu oki!

Daca dupa FF zice ca ai ovulat pe 1august, si ai pe 31iulie, sigur va iesi cu ochisori! Dar posibil sa iasa si cu din 3 august, ca tot e bine.

Din alt forum am luat cand e bine sa prestezi. Va las si voua aici, ca am notat in carnetel
Eu va scriu exact cum e scris la mine, si voi faceti calculele fiecare dupa zilele voastre.
"Daca ovulatie are loc, sa zicem a16a zi prestam ziua 12,14,16,... si 18.
Daca ovulatia are loc in a 17a zi, atunci prestam ziua 13, 15, 17... si 19."
Dupa cum vedeti, o zi da, o zi nu.
La tine YLARI, daca ai ovulat pe 1 august, si tu ai avut contact pe 31 inainte de ovulatie si cred ca atunci s-a conceput.

Eu am prestat DOAR in ziua 9 si 10, si stiu ca am ovulat in ziua 12, cel tarziu ziua 13. Uite ca a fost cu ochisori.
Oooff sa ma auziti azi dimineata ce scuza am mai gasit eu la cauza avortului care l-am avut. Cica ca daca am ovulat cel tarziu in ziua 13, gigeii deja au "imbatranit" pana a iesit ovulul meu.
Si mi-am adus aminte ca am citit odata pe net ca daca totusi s-a reusit conceperea cu ovulul sau gigeii "imbatraniti"(am uitat cuvantul exact din site ala), sunt slabe sanse sa se implanteze si se va produce avort spontan pt ca ovulul nu este fecundat bine.
Ovulul e viabil 12-24 ore.
Spermatozoizii sunt viabili 72ore - 5 zile.

Presimt ca acusi iar ma bate MeAlex sa nu caut nod in papura cu scuzele astea si pana nu aflu rezultatele de la investigatii, sa nu exagerez iar gasirea vinovatului

Mergi la inceput