Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***
Raspunsuri - Pagina 23
aris26 spune:
ma bag si eu in spirala pt annan![]()
pisigri - si pe mine ma induioseaza jocurile "de-a..." iar cand il vad cum pune suflet intr-o jucarie sau animal de casa e ceva delicios.
ce frumos e in lumea lor!
cat despre "vitamina" nu-i bai pentru ca la cum il vad cred ca vitamina o sa fie si peste 20 de ani![]()
ieri imi spunea ingrijitoarea de la gradi ca nu ii sta fundul o clipita toata ziua, seara cand ajungem este un adevarat circ ambulant, omul orchestra sau cum vreti sa o puneti. deci, titulatura si-o merita cu varf si indesat![]()
bianca - hahah asa deci, unitatea de masura pentru caca este bucata?!
+
aris26 spune:
ah fetelor, daca aveti chef de balaceala intr-o zi poate ne vedem aici langa mine s-a deschis o piscina super faina cu sectiune pentru cei mici. costa 30lei/om in cursul saptamanii si 50 in week-end, include sezlongul+umbrela cu vestiar inchis pentru lucruri si un cocktail alcoolic sau ne din partea casei
+
edit:copiii intra moca
Bianca2503 spune:
si ca sa fie treaba treaba, aseara i s-a furat bicicleta lui Robert.
Cine o fi furat-o sa cada cu ea si sa isi rupa gatu!
simonapro spune:
Buna, fetele!
Si eu am stat mult pe ganduri inainte sa-i dau antibioticul lui Lucian, tot de alergie imi era frica, dar a fost bine, eu m-am speriat ca nu-i scadea febra cu nimic si imi era frica sa nu ajungem la spital.
A fost frumos la ziua lui Sebi, dar din pacate a trecut foarte repede,incat nici nu am apucat sa fac prea multe poze, aveti aici cateva: https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/August82011?authkey=Gv1sRgCP_xhba2xI7BjgE#5638522959816421954
Eu imi amintesc, ca faceam baie cu mama si eram destul de mare, tare ne placea sa stam sa povestim de toate in cada.
Vroiam sa va intreb daca si copiii vostri se smiorcaie, ca pe mine m-a innebunit Luc in ultimile zile, la fiecare vorba, trebuie sa se mai bazaie putin, ii tot explic, dar degeaba, sper sa-i treaca repede si faza asta 
Annan:tinem pumnii 
Insanatosire grabnica Iuliei si lui David 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
aris26 spune:
bianca - ce dragutz! s-ar putea ca respectivul nici sa nu se urce pe ea, iti dai seama ca o vinde in secunda 1. oricum ii uram si noi numai de bine
simona - da, normal ca bazaie. pentru toate prostiile. cand mai e si obosit sau surescitat e mai grav. altfel o rezolvam cu faze gen: daca bazaii nu inteleg ce vrei, spune-mi calm despre ce este vorba si vad daca te pot ajuta
+
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 bianca - ce dragutz! s-ar putea ca respectivul nici sa nu se urce pe ea, iti dai seama ca o vinde in secunda 1. oricum ii uram si noi numai de bine simona - da, normal ca bazaie. pentru toate prostiile. cand mai e si obosit sau surescitat e mai grav. altfel o rezolvam cu faze gen: daca bazaii nu inteleg ce vrei, spune-mi calm despre ce este vorba si vad daca te pot ajuta +![]() |
si eu la fel ii zic: daca miorlai si marai eu nu inteleg ce vrei. te rog frumos sa imi spui ce vrei si facem. Asa ca tace, se opreste din matzaiala si imi zice ce vrea si facem...
Monnvas spune:
ARIS n-am apucat sa sun pe nimeni si la ce red bull e asta micu' acum nici nu cred ca reusesc sa organizez ceva pana diseara.
promit sa ma organizez cand ma intorc de la soccri
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
aris26 spune:
monnvas - pai atunci in alta zi. vedem cum ne organizam. maine si poimaine cica ploua, daca nu reusim azi atunci poate vineri
hmm atunci poate imi conving sotul sa mergem la o balaceala dupa gradi, ca am o dispozitie tare tampita, trebuie sa ies cumva din ea.
ma tot stresez cum o sa facem din decembrie, al meu nu adoarme singur inca, trebuie sa stau langa el in pat si de multe ori sa ma prefac ca dorm, e adevarat ca de cele mai multe ori adoarme in 3 melodii ac/dc sau intr-o scufita rosie si o melodie angus young, dar totusi cum o sa ma organizez? daca o sa planga ala mic fix cand incerc sa il adorm pe cel mare? nu stiu...nu stiu zau. si iar sunt prima din gasca cu al doilea copil pe drum. mai am o tipa care a nascut bb2 acum 6 dar l-a plasat la tara de mult, nu se considera ca are doi copii. imi trebuie musai ceva sfaturi ca sa ma organizez
+