Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***
Raspunsuri - Pagina 24
inapreda spune:
Simona, faina petrecere ati avut, vreme si voie buna! 
Mi-a placut, in mod special, poza de grup in care zimbesti asa frumos!!! 
Bianca si lui Ian i-a furat "cineva" leganul pe care i-l cumparase mama si, tot asa i-am urat " sa nu se ridice din pat miine dimineata"!
Nu sint mindra de asta dar...nici nu-mi retrag cuvintele; daca nu era de la mama nu cred ca ma ofticam chiar asa rau. Io nu inteleg hotii, jur: cum te poti bucura de un obiect pe care il "iei" de la altu', pruducindu-i un neajuns? In fine...
N-am mai fost la gradi pentru ca a plouat taman cind eram gata. Dar imi tot spunea ca vrea la copii si am fost la sor' mea sa se joace cu Mark.
Anaan, te asteptam cu vesti bune 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Pisigri, Montignac recomanda cafeaua decafeinata pentru ca / cofeina genereaza secretia de insulina si, deci produce hipoglicemie ori, dieta lui are la baza consumul de alimente cu indice glicemic cit mai redus.
Monnvas spune ca poti folosi lapte degresat.
Si eu eram dependenta de cofeina dar mi-am dorit foarte mult sa slabesc, motiv pentru care m-am obisnuit foarte repede. Am baut cafea "normala" doar daca eram in oras si localul in care ma aflam nu avea "decafeinata" in meniu. Si acum consum preponderent fara cofeina dar, uneori, mai ales daca stiu ca-n locul respectiv cafeaua e exceptionala, savurez si una "normala"
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Aris, io nu stiu ce sa-ti spun ca as vorbi in necunostinta de cauza. Avem insa niste prieteni care au 2 baieti cu diferenta de 1 an intre ei. Ambii mi-au spus ca "greutatea, nervii si dificultatile sint duble dar si satisfactia si fericirile la fel"
, spunind ca daca ar fi sa o ia de la capat la fel ar face.
Din cite stiu eu, sotul se implica FOARTE mult; copilasii au camere separate si, seara, fiecare adoarme cu cite un parinte. Unul este cu 2 luni mai meic decit Ian si celalalt mai mare cu 1 an. Merg amindoi la gradinita.
Cred ca intrebarile pe care ti le pui sint firesti, la fel cum cred -cunoscindu-te!
- ca vei gasi un raspuns cel putin multumitor la fiecare dintre ele. 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Floric spune:
Buna tufetele
Noi in we am experimentat calatoria cu trenul. Am fost pana la Slanic Moldova. Toate bune si frumoase insa calatoria inapoi a fost chin. Nu a mai fost incantat de peisaj ci mai degraba de explorarea interiorului. Dar a fost joaca celorlalti calatori care s-au jucat cu el si asa a trecut repede timpul.
Am citit din 3 in 5 si am retinut urmatoarele subiecte (la care dau si raspuns)
Rares a lovit si inca mai loveste mai degraba de "distractie". De cateva ori a lovit si de "ciuda" pt ca a fost imbrancit in parc. Sigur a fost exemplu preluat. In fine, dar totodata a inteles ca nu e de bine gestul de a lovi...ca e de distractie sau razbunare...nu e bine. Si se conformeaza. Daca i-as permite sa loveasca cred ar lua gestul ca pe o stare de fapt si i-ar intra in normalitate ori nu asta imi doresc.
cat despre formarea notiunilor, deprinderilor si altor asemenea de educatie, bun simt, etc....cred si eu ca acum incep pasii spre indrumarea, canalizare spre ce e normal si firesc. Da, eu ii spun ca dupa ce primeste ceva trebuie multumit, ca i se raspunde "cu placere", sa spuna saru mana, si altele de genul...De spus efectiv...mai si spune alteori se uita strengareste si spune "ai zis" adica daca am spus eu "multumesc" ce sens are sa mai spuna si el...Asta ma disteaza. Ce-i drept nu stau pe capul lui dar de ce mai multe ori sunt atenta la aceste detalii cand suntem in grup strain (sa studiey reactia cu strainii).
Si apropo de curentul "sa lasam copiii sa se dezvolte singuri" ... Duminica ne plimbam prin statiune si in fata noasptra o mama cu un copil de vreo 6 ani, se tot ciondaneau. Cand ajung in dreptul nostru mama nervoasa ii spune "ei, stai aici " si pleaca lasand copilul un pas mai in spate. Stiti care a fost replica lui care m-a facut sa ma opresc din drum..."ma doare in pu.. de tine". Am ramas cu gura cascata. Maica-sa vizibil marcata s-a oprit si l-a asteptat apoi au continuat discutia si drumul.
Credeti-ma ca nu stiu daca chiar e bine sa toleram de toate la copchii...Sper sa nu am parte de asemenea replici in viata mea...si mai ales in public...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Credeti-ma ca nu stiu daca chiar e bine sa toleram de toate la copchii...Sper sa nu am parte de asemenea replici in viata mea...si mai ales in public... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
In public sau acasa chiar nu conteaza, e vorba de replica

Mama copilului probabil nu o auzea in premiera altfel se scandaliza ma gandesc eu....
Asta mi-a amintit de o discutie dintr-un magazin de zilele trecute unde copilul (care avea vreo 15-16 ani) o facea pe mama prosta si o grabea sa plece catre casa ca nu are chef sa stea dupa fundu' ei la probat de haine iar mama s-a conformat cumva rusinata
! aoleu ca-mi venea mie sa-i dau un dos de palma peste gura de numa', cum naiba sa vorbesti asa cu parintii tai ??!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare, tufete!
Merci de spiralare
, a functionat! Doctorul a zis ca nu este sigur ca are polipi, ne-a dat tema sa urmarim noi daca are anumite simptome in urmatoarele doua saptamani si abia apoi, daca acele simptome exista, luam in calcul operatia. Cand am intrat in cabinet, Andrei a inceput sa planga, speriat de mediul nefamiliar si destul de neprietenos - stiti voi cabinetele sumbre din spitalele de stat- apoi H. a trebuit sa-l tina imobilizat intr-un anume fel ca sa-l poata examina medicul, ceea ce l-a facut sa urle si mai tare, asa ca, pe langa recomandarile doftoricesti, m-am ales si cu un perdaf referitor la educatia copilului, care, sa o zic pe aia dreapta, nu mi-a picat chiar bine.
Ela78 spune:
Buna!
Ne-am intors de la mare unde a fost superb, vreme frumoasa si gasca faina. Pe plaja stateam cu familia Pisik, sambata seara am mers cu ei in Vama Veche unde ne-am intalnit si cu Olga&David&Cristi.
Pensiunea unde eram cazam era super, cu o curte plina de flori de toate felurile si leandri, si cu un loc de joaca, unde Ianis isi petrecea tot timpul cat nu eram la plaja![]()
Ne-am bronzat, distrat si relaxat ffff bine.
Pacat ca pentru ultima oara sezonul acesta
Speram sa ne reintalnim la intalneala din Moeciu
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Ana, da-le incolo de remarci asupra educatiei copilului, tu stii mai bine ce ai de facut
Importanta este observatia lui asupra polipilor. Tinem pumnii sa nu trebuiasca sa faceti operatia
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Anaan spune:
Bianca, pfuuu, ce ghinion cu bicicleta!Poate a imprumutat-o doar vreun ecologist inversunat in lupta cu noxele si o aduce inapoi!![]()
Simona, ce poze frumoase! Ma bucur ca v-ati distrat fain si ai mai uitat si tu de stresul de la serviciu.
Cami, cum mai e Iulia?
Dyana, ce face Mutzu?
Ela, sa va fie de bine concediul! Asteptam poze!
Ela78 spune:
LA MULTI ANI!
Adrisimo
Cami
[/red]
Adirys
Dodo-Pui
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)