Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, s-a facut! Cafea am, lapte am, da' n-am zahar deloc ; ructoza sau zaharina; sau, poate, miere?

Si da, haideti sa spiralam pentru Anaan.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Buna-i cu zaharina ! si poate ceva pateuri/foietaje langa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, nu vorbi de funie in casa spinzuratului!

Desi, azi iar ma bate gindul sa maninc pizza cind doarme Ian
Nu-s normala, stiu!

Ma duc sa pregatesc hainele pentru gradi da' asa ma enerveaza ca inca nu-mi dau seama cum e vremea

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

La noi bate tare vantul si s-au anuntat furtuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
fetelor daca ne organizam azi dupa-amiaza sa imi spuneti sa il iau un pic mai devreme de la gradi, sa nu prin tot traficul de 6.

Dyanna, Cami - of, sper sa treaca repede

denisa bine ati revenit. asteptam mai multe poze. cateva tot am vazut pe fb.

auzisem de o terasa cu loc de joaca pt copii.incerc sa aflu exact ce si cum si va anunt, poate bem si noi o cafea cat se joaca ei, monti sau nu

na, ca eu l-am lasat plangand azi la gradi si asta doar pt ca am lungit prea mult despartirea la intrare. asistenta care il ia in primire de obicei se grabea ca nu stiu ce patise un copil si a venit o alta tipa sa il ia in primire, bineinteles ca al meu nu a fost de acord sa plece cu ea si uite asa, pana a venit educatoarea lui deja nu mai avea incredere sau chef sa plece de langa mine.

ieri seara cred ca am ras absolut incontinuu, la fiecare 30 de secunde mai scotea catte o perla, zau ca ma apuc sa il inregistrez, dar nu stiu cand il apuca sofismele. ne-a tinut numai in faze de genul: cobora singur pe scara si trancanea: Doamne fereste sa calc pe langa treapta, Doamne fereste, Doamne fereste...plaf ma fac. sau: el: am facut o casuta si i-am pus si un chiob deasupra, eu: foarte frumos, el: din partea ta!
ca sa nu mai zic de interminabilele discutii cu pisicile: pisi, pe tine cum te cheama? vrei sa vi si tu in macara cu mine? vrei pisi?vrei? aaa nu ai bilet? te duci sa cauti bilet? cauti bilet pisi? pentru macara?
si ca tot vorbeam de faze hazli cu parinti. v-am spus ce imi aduc eu aminte, printre primele amintiri legate de tata? el la bucatarie, langa geam la tigara si cafea, probabil de abia trezit din somn. eu dupa fundul lui, nu imi aduc aminte ce doream de la el, dar stiu clar ca dupa 5 minute maxim striga: ADELOOOO vin-o si ia-o dupa capul meu!
oare vorbeam si eu mult????nu stiu zau ce sa zic

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Pisigri, tot uit sa-ti zic, ca te-am dezinformat cu 2 mai, cica pana la urma nu s-a mai facut nici un club de yachting, dar nici Nudybarul nu s-a mai deskis... Tot din auzite... ca noi nu am ajuns pana acum si nici nu cred ca mai ajungem vara asta...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Multumesc de info.
Oricum nu cred ca mergem incolo, nu imi place apa la 2 mai, nudibar era singurul motiv, cu atmosfera aia boema si ochii cirpiti de somn la cafeaua de dimineata...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Inapreda, multumesc de cafea, cu laptele am venit de acasa . Si io-s ca denisa la faza asta, trebe cafea cu cofeina si laptic.... Da monti zice musai decofeinizata? Are si o explicatie?

Spiralez si eu pt Anaan, o sa fie bine, sint sigura; stiu ca e fff greu cind e vorba de propriul copil, dar o sa treaca cu bine si peste asta, chiar daca ii recomanda operatia.
A, si vroiam sa iti spun (daca mai apuci sa citesti...) ca operatia de polipi e simpla, si facind abstractie de banii pe care ii cheltui cu aceasta "ocazie", nu trebuie sa iti dai peste cap tot concediul, ca din cite stiu eu numai vreo saptamina trebuie sa fiti cuminti...

Tot stau si ma gindesc de citeva zile ce sa scriu eu frumos despre ai mei, si cred ca cele mai frumoase amintiri le am tot de la Potoci, iar despre asta am scris pe blog.
Imi amintesc insa de bunicul asta care a avut AVC-ul, cum in trimestrul cit am locuit la ei, se trezea dimineata si imi aducea micul dejun in camera in care dormeam: ochi cu brinza sarata si cartofi prajiti si castraveti proaspat murati (muraturi de-alea "de vara" cum le zic eu...). Si cum taia un harbuz felii felii, indiferent citi eram la masa, doar ca sa gaseasca felia cea mai fara simburi pt mine...si fotbalul jucat avind ca poarta usa de la bucatarie...si muuuulte dragalasenii de-astea mici.

Mergi la inceput

Editez: ochii cu brinza erau ochiuri cu brinza :))))
M-am lasat luata de valul greselilor intentionate din vocabularul familiei....

Mergi la inceput

Si pt ca citisem de Vitamina (Aris, sorry, dar pt mine cred ca si cind i-om planifica nunta, tot Vitamina o sa fie :)))))), vroiam sa spun ca si mie mi se pare absolut delicios cind aud cite un monolog de-asta, pe 3 sferturi desprins din ceea ce le tot spunem noi de-a lungul timpului.
Si daca pina relativ recent aveam niste dubii cuprivire la semnificatia "jocului simbolistic" etc samd, acu m-am lamurit. Giiiiiizas cit mai trancaneste cu papusile, cu motanul, pina si cu cratitele :)) si nuuu mai termina de pus intrebari si de raspuns. Acu se cearta cu o masinuta care nu vrea sa se uite la televizor :))) si o trimite la culcare, ca pedeapsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Si pt ca citisem de Vitamina (Aris, sorry, dar pt mine cred ca si cind i-om planifica nunta, tot Vitamina o sa fie :)))))), vroiam sa spun ca si mie mi se pare absolut delicios cind aud cite un monolog de-asta, pe 3 sferturi desprins din ceea ce le tot spunem noi de-a lungul timpului.
Si daca pina relativ recent aveam niste dubii cuprivire la semnificatia "jocului simbolistic" etc samd, acu m-am lamurit. Giiiiiizas cit mai trancaneste cu papusile, cu motanul, pina si cu cratitele :)) si nuuu mai termina de pus intrebari si de raspuns. Acu se cearta cu o masinuta care nu vrea sa se uite la televizor :))) si o trimite la culcare, ca pedeapsa...

Si Vladimir o luase la intrebari pe Tzucky (pisica mea care a ramas la mama). Cica:"Cutziiii, ce faci? Nu te culci?"

dimineata statea pe wc si il intreb:"gata? ai facut caca?"
raspunsul: "a facut vadidin caca in wcu' asta! patu (4) bucati! a facut caca mut (mult)"=)))

chiar facuse caca.

PS: cafeaua fara cofeina dimineata nu exista. In timpul zilei mai merge, ca o beau de placere, insa dimineata are un scop.

Mergi la inceput

Super tare Vitamina (ca tot asa imi vine si mie sa-i zic), abia astept sa-l vad in actiune !!

Si pe Pisilinca abia astept sa o vad/aud live

Bianca, voi mergeti la mare in wkd ala pana la urma ? nu dati o fuga si voi sa va cunoastem ?

Si Ada mai vorbeste cu papusile si mai nou cu animalutele de la lego plus ca de cand a vazut afisele cu circul turuie toata ziua : doamelor si domilor !! vine cicul ! toteste dumbo !

Mergi la inceput