Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am trimis aseara lista cu medicamente. Mai trebuie finisata putin, dar cum plec pentru o vreme, am zis ca merge si asa.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Nyny esti draguta iti dai seama ca suntem oameni si avem si noi o anumita limita, ca de am fi perfecti ce bine ar fi sau nu?!

Tomaca

Eu sunt rupta de oboseala, nu ma pot odihni sub nici o forma, ma trezesc noaptea, dimineata ma trezesc cu dureri de picioare si cap, acum stau in pat si casa e vraiste, efectiv nu ma pot ridica ca simt cum se invarte camera cu mine; mama spune ca e din cauza stresului, ca asa pateste si tata....vai ce ma asteapta pe viitor

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza mamici dragi!
Bea de coffe! Am reusit si eu sa-mi beau laptele machia in liniste, Mara dormea.

Larisel imi place ce povestesti din Dolto, o sa caut si eu cartea pe mail. Nu stiu daca scanurile trimise de tomaca sunt tot de acolo dar o sa le studiez. Pana acum mi-am gasit tot felul de scuze, ca n-am timp, ca nu ma lasa Mara, dar daca voi gasiti timpul necesar, cu siguranta o sa-l gasesc si eu.

Simply vorbesti mereu foarte frumos, eu admir mult mamicile de genul tau, cele foarte calme. De lovit, n-am lovit-o nici eu si nici nu am de gand sa o fac, cred ca daca Doamne fereste s-ar intampla as suferi foarte mult. Am oricum remuscari destul de mari dupa ce o cert. Sedativ pc-ul l-am luat pt perioada pms-ului, iar daca vad eu ca ajuta o sa-l iau mai des. Sunt o fire mai agitata eu asa....
Nu stiu daca are legatura, dar este in parc o mamica f calma, vorbeste f calm cu copilul, n-am auzit-o niciodata sa ridice tonul, iar pe copila n-am vazut-o niciodata sa faca crize. Poate e doar coincidenta.

Bag un cra-cra si revin mai tarziu:
Mara imi spune ca urmeaza sa faca kk, atat doar ca nu vrea sa faca la olita. Partea fuuny este modul in care imi spune. Ea cand miroase florile (inclusiv frunzele din copaci) face ceva de genul:"mmmmm....aaaaaaaaaaa". Cand ii vine sa faca kk, isi apleaca capul intre picioare si scoate acelasi sunet. Degeaba ii tot explic eu ca ala e sunetul pe care il scoti atunci cand miroase frumos.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Mirela ce frumos face Mara ; cartea am trimis eu o data un link de transfer, erau mai multe carti...daca vrei iti pot trimite pe mess sau pe mail ...ce e aia pms? ca eu nu stiu ce inseamna

Faza cu mamica nu cred ca e o coincidenta,am mai vazut astfel de cazuri...cartea lui Dolto e una din cele care mi-au schimbat un pic viziunea, e faina si mi-a placut mult si atitudinea Xelei

p.s. sa imi spui daca vrei sa iti trimit cartea

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza mamici dragi!
Bea de coffe! Am reusit si eu sa-mi beau laptele machia in liniste, Mara dormea.

Larisel imi place ce povestesti din Dolto, o sa caut si eu cartea pe mail. Nu stiu daca scanurile trimise de tomaca sunt tot de acolo dar o sa le studiez. Pana acum mi-am gasit tot felul de scuze, ca n-am timp, ca nu ma lasa Mara, dar daca voi gasiti timpul necesar, cu siguranta o sa-l gasesc si eu.

Simply vorbesti mereu foarte frumos, eu admir mult mamicile de genul tau, cele foarte calme. De lovit, n-am lovit-o nici eu si nici nu am de gand sa o fac, cred ca daca Doamne fereste s-ar intampla as suferi foarte mult. Am oricum remuscari destul de mari dupa ce o cert. Sedativ pc-ul l-am luat pt perioada pms-ului, iar daca vad eu ca ajuta o sa-l iau mai des. Sunt o fire mai agitata eu asa....
Nu stiu daca are legatura, dar este in parc o mamica f calma, vorbeste f calm cu copilul, n-am auzit-o niciodata sa ridice tonul, iar pe copila n-am vazut-o niciodata sa faca crize. Poate e doar coincidenta.

Bag un cra-cra si revin mai tarziu:
Mara imi spune ca urmeaza sa faca kk, atat doar ca nu vrea sa faca la olita. Partea fuuny este modul in care imi spune. Ea cand miroase florile (inclusiv frunzele din copaci) face ceva de genul:"mmmmm....aaaaaaaaaaa". Cand ii vine sa faca kk, isi apleaca capul intre picioare si scoate acelasi sunet. Degeaba ii tot explic eu ca ala e sunetul pe care il scoti atunci cand miroase frumos.

_

Am trimis si eu niste scans dupa Dolto dar erau colorate mai mult pt parinti & copii (de ce spun copii NU si de ce sunt agresivi).
Ce am mai trimis eu sunt pagini de la o alta autoare. Imi plac amandoua. Mi-am mai comandat acum o carte de Dolto.

Cat despre coincidenta de care ziceai, poate este, dar de cele mai multe ori nu este o coincidenta.
Noi la scoala (cand mergeam in parctica), stiam cum sunt clasele sau grupele, dupa cum o vedeam de invatatoare. N-a fost data sa gasesc o clasa linistita cu o invatatoare ce tipa sau vorbea tare sau se agita etc. Exaxt asa erau si copiii. Si invers.
Metoda ce se aplica pentru captarea atentiei copiilor atunci cand incepi sa predai, este vorbirea calma si cu o tonalitate redusa. Daca te vad ca vorbesti dar nu te aud, pana la urma se opresc si devin interesati. Daca te apuci sa vorbesti mai tare decat ei, iese cu scantei.

Si da, Mara are dreptate. Si una si alta miros. Cine a zis ca nu miros amadoua bine?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Help!
Am gasit scanurile de la tomaca pe mail, nu gasesc cartea de Dolto....a ramas pe mailul vechi?

Edit ca am scris fara sa ma uit.
Tomaca pt lamuriri cu scanurile, Simply te rog mult daca poti trimite-mi si mie carte/link ceva.
PMS-ul este sindromul premenstrual, cred ca nu toate femeile sufera de el, la mine e relativ light...sunt doar mai agresiva, unora le da batai mari de cap.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Help!
Am gasit scanurile de la tomaca pe mail, nu gasesc cartea de Dolto....a ramas pe mailul vechi?

_

Le-am mai trimis odata

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Mirela am trimis pe mailul comun....

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Au paturi etajate la ei in camera, dar e mult prea devreme sa o culc pe Mara sus.

De ce?
Si pe mine ma batea gandul sa le iau la gemanutze paturi etajate ca sa cashtig spatziu in camera, cu o oareacare teama intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

offf rusinica mie...se pare ca sunt singura care ii dau peste maini copilului si ii dau la pampers
Ma bag la coltz...

de Yannis

Mergi la inceput