Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!
Raspunsuri - Pagina 7
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Larisel, nu am fost o fire calma, incerc sa devin, lucrez f mult cu psihicul meu, incerc sa adopt ce imi place si ce nu imi place sa schimb, am citit carti care mi-au placut si am adoptat ce mi-a placut.chestiile astea pe mine m-au ajutat; ma enervez si eu tare, dar incerc fff mult sa ma controlez eu;am scapari in sensul ca mai tip, dar nu o lovesc; dar a fost greu inceputul insa acum parca a devenit ceva normal sa vb calm, sa ma autocontrolez;eu cred f mult ca parintii trebuie sa fie un exemplu, nu pot sa am asteptari de la ea daca eu nu pot face ceea ce ii cer;incerc sa fiu mereu optimista, vesela, sa ma bucur de ceea ce am , ca nu vreau sa treaca pe langa mine.Am fost f multa vreme pesimista si parca mereu plina de griji si nu mai puteam, eram prea incarcata psihic; de aceea acum incerc sa fiu mai calma, sa merg prin viata slow nu fast forward, incerc sa nu dramatizez, chiar daca mi-a rupt ciorapi, mi-a spart papusa de portelan sunt lucruri efemere, i explic ca nu e voie, data viitoare le iau din calea ei si merg mai departe; vreau ca fetita mea sa devina prietena mea, si asta pt ca simte ea nu ca ii impun eu Cred ca diplomatia si calmitatea ajuta mai mult decat nervi si stres.. .trec anii si nu o sa mai putem da timpul inapoi si chiar nu vreau la batranete sa regret ca nu am stiut sa imi petrec timpul cu copilul meu...si sa admir un film in loc sa imi fac propriul meu film de basme(si aici nu ma refer financiar pt ca noi nu suntem bogati ci ma refer sufleteste).Vreau sa fie in casa mea, relaytia mea cu sotul/ copilul linsite sufleteasca Evident ca eu/ noi incercam , acum numai Dumnezeu stie cum va fi Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |

Itzi doresc sa reusheshti!
Teoretic si eu shtiu ca asta-i calea, dar practica este mult mai grea.
simplicity spune:
Alexutzzza , Larisel , fetele eu nu am vrut sa supar pe nimeni, sau sa fac observatii pt ca nu sunt in masura; eu mi-am expus punctul de vedere, sper din suflet ca nu am ofensat pe nimeni, nu asta mi-a fost intentia
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Ma bag la coltz... de Yannis |
Nu neaparat. Dar s-ar putea ca peste 1 an si ceva sa-l vezi ca da peste maini jucariilor si atunci sa-ti dai seama de unde tiparul.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity Mirela am trimis pe mailul comun.... ![]() Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
larisel spune:
dece Care e motivul varsaturilor oare? Trimit nishte 

sa se faca bine jijelu' mic si sa plece si parintzii lui linishtitzi in vikend.
mire Ce originala metoda de comunicare are Mara ![]()

...
simpli Tu ai zis ca te-a inspirat atitudinea xelei. A ta ne inspira pe noi. Asha ca zi-le mai departe... eu una citesc cu nesatz toate postarile de pe acest forum si cel mai mult imi plac cele optimiste si pozitive (ca ale tale). 
alexutzzza spune:
Fetele, sa nu ma intelegeti gresit, nu ma deranjeaza deloc ca va expuneti ideile, dimpotriva, va admir!
de
Yannis
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
De ce? Si pe mine ma batea gandul sa le iau la gemanutze paturi etajate ca sa cashtig spatziu in camera, cu o oareacare teama intr-adevar. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Mai vine peste noapte la noi in camera, sau vrea sa bea apa si mi-e frica sa nu calce in gol din buimaceala
.Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui nyny
Mai vine peste noapte la noi in camera, sau vrea sa bea apa si mi-e frica sa nu calce in gol din buimaceala .Mamica fericita de Mara si de David |
baiatul unei prietene pe la 2 ani escalada patutul si venea la ei in sacul de dormit fiind!!! iti inchipui cum vine asta?

ca eu nu.... Sac de dormit...sac...nu separat pe picioare 

de
Yannis
alexutzzza spune:
Sorina ai idee de ce nu mai merg la descarcat baby einsteinurile? Ca ma chinui sa le descarc de cand le-ai incarcat, merg f incet (500 de mega in 3 ore), uneori imi zicea ca e accesul restrictionat, mai aveam 2 pe care le lasasem ptr azi si azi cik nu mai gaseste serverul. o sa incerc mai tarziu...
de
Yannis
larisel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Sorina ai idee de ce nu mai merg la descarcat baby einsteinurile? Ca ma chinui sa le descarc de cand le-ai incarcat, merg f incet (500 de mega in 3 ore), uneori imi zicea ca e accesul restrictionat, mai aveam 2 pe care le lasasem ptr azi si azi cik nu mai gaseste serverul. o sa incerc mai tarziu... de Yannis |
Eu am descarcat cate 5 deodata... greu dar a mers pana la urma. Ieri dimineatza.