Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!
Raspunsuri - Pagina 18
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Eu stau mai dupa cortina nitel... ca na iti trebuie un pic de liniste si detasare cand pui in aplicare rugaciunile... azi am fost si la prima sedinta de acupunctura si am realizat vag ce-i drept cum e sa fii cat de cat relaxata si mi-am dat seama ca uitasem aceasta senzatie cu desavarsire... larisel incearca acupunctura... dupa prima sedinta nu am mai avut niciun "vaj" (la mine nu sunt atacuri de panica e doar o agitatie de o intensitate moderata care ma face sa ma duc la baie sa ma spal intens cu apa rece pe fata gat piept maini) -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
si eu ma duc des la baie in astfel de momente...dar nu ca sa ma spal pe fata
doar acupunctura? cat costa? cate sedinte ai nevoie?
ana_g spune:
'neata!!
e cald, dar nu cum a fost acum o luna, parca...se poate respira
sorina, trebuia sa stati mai mult la tzara, asa fain arata in poze, si piscina, si pestisorul cu ochi albastri in ea!
DC, relax....nici eu nu l-am dus pe stefan la impartasit de la botez, dar vreau sa fac treaba asta duminica musai!!!!!
danasor, mi-e frica, sincer, de un drum de 7 ore cu masina cu asta micu...abia a avut rabdare 2 ore jumate pana la mare. dar tare as vrea, BT e intr-adevar ca o statiune atunci cand vii dintr-un oras mare.
larisel, poate nu i-a picat ceva bine, sau poate a baut cu prea multa pofta si repede laptele, oricum, bine ca a fost doar atat. leandri avem si noi si stiu ca-s toxici, nu a atentat la ei, se multumeste sa jumuleasca muscatele, dar oricum sunt cu ochii ca pe butelie pe el.
stefan s-a facut mall-ist, nu vrea sa manance mai nimic, doar lapte si fructe (cu biscuiti si branzica, asa, ca bebeii), refuza chiar si ceea ce numeam eu mancarea lui preferata, dovlecei/ardei umpluti. pur si simplu intoarce capul si imi da si mana la o parte......asta de cateva zile. azi face soacra-mea o musaca, asa, mai soft, fara sa prajeasca cartofii, fara vinete, poate poate se indeamna. deja mi se pare ca a inceput sa slabeasca
sa aveti o zi frumoasa si usoara!
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
lorex, drum bun la mare si Bobitza f incantata de plaja si apa!
da, ai dreptate cu mersul la bunici....la strabunica de fapt, bunica mea, doar una mai am, ar fi mare lucru sa-si vada stranepotul....probabil ca ne vom urni, o sa dau copilului ceai de tei si o sa ajungem cu bine![]()
..glumes cu ceaiul, bineinteles!
_
danasor spune:
Neata'
de cafea Dece
Lorex nu am termnat cu bagajele
, voi cand plecati? azi trag o fuga prin oras, poate aveti si voi ceva de cumparat sa ne vedem la un suc

Sorina 30 de borcane
harnicutza rau

Alicredo
, spor la treaba, mai e putin pana pe 27
BF sanatate lui Dani, sper ca e mai bine 

Larisel desi nu e de ras, ci de plans, am zambit la mesajul tau cu francii
, e bine macar ca ai simtul umorului , asta dovedeste ca nu e nimic stricat
...imi pare rau de micutza Naty, bine ca si-a revenit spre seara 

miremia spune:
Neatza!
Lorex distractie placuta la mare! Ce mai face carmita?
Sorina tare harnicuta ai fost ieri, sa va fie de bine iesirea!
Alicredo te asteptam la un suc! ![]()
Larisel zic si eu
, nu mai merge o refinantare? Sper ca si-a revenit Naty.
Dece cum fac si eu o dulceata de afine?![]()
Noi cu suplimentul de lapte suntem la fel, adica fara.
O sa-i iau bibe de silicon (sau latex?
) sa vad ce zice. Pupici!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
Eu ieri nu am mai facut nimic
, din contra am lasat toate treburile deoparte si ne-am distrat, asa de lun![]()
, a venit sotul pe la 3 acasa, i-a chemat si pe nashii nostri de cununie care au 2 copii, au mai venit o pereche de prieteni care ne-au adus si invitatia la nunta, si am petrecut la o piscina, un gatarel, o bere, un vin, o visinata...pana dupa 10
A. a fost super fericita, e disperata dupa gratar- cand vede tipa ta:rne, ta:rne... si-i mai plac si rosiile a inceput sa zica :oshii, a mancat ieri destul de mult... voi dati rosii negatite? nu stiu daca sunt bune pentru stomacelul lor,
Azi ma duc in oras sa cumpar una alta, asa ca nici azi cu treaba prin casa, va face draga de mama ce va putea![]()
ana_g spune:
eu i-am dat rosie cruda, putina, era pacat de buna ce era si carnoasa, nu prea mult insa, nu a avut nimic. chiar ma intrebam cand putem sa incepem cu legume crude.....probabil pe incercate, ma indoiesc ca la meu va fi mare fan![]()
_
miremia spune:
Dana daaa, eu ii dau de ceva vreme, doar ca o curat de coaja si seminte. Aseara a mancat cot la cot cu tati rosii cu branza.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g lorex, drum bun la mare si Bobitza f incantata de plaja si apa! da, ai dreptate cu mersul la bunici....la strabunica de fapt, bunica mea, doar una mai am, ar fi mare lucru sa-si vada stranepotul....probabil ca ne vom urni, o sa dau copilului ceai de tei si o sa ajungem cu bine _ mama lui Stefan, pui scump |
de ce sa glumesti, n-are nimic daca-i dai ceai de tei.
eu stiu pe cineva care numai asta dadea copilului in loc de apa.
iti doresc sa ajungi anul asta la ea!
poate stefan nu papa de la caldura, sau poate ii mai iese ceva prin gura.
uita-te sa nu aiba afte bucale.
nu-l forta, copiii au perioade..o sa-si revina el!