Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!
Raspunsuri - Pagina 17
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Subscriu pe ultima suta de metri! lma! ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
si eu subscriu pe ultimii 50 de m!
La multi ani si toti fericiti alaturi de oamenii dragi tie! Si sa fii iubita!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Offf, doamne...tare-i rau cand sunt bolnaviori.... sa se faca repede bine!Protector hepatic...eu stiu de Liv52, de la himalaya... Edit ca nu ma lasa sa pun link-ul. Sorina, mami de Diana si Iris |
subscriu si eu cu Liv52 i-am dat asa ceva lui Kay dupa tura de infectie urinara multe antitermice si antibiotice cand si la analize i-a iesit ficatul usor modificat. Multa sanatate!
Da si noi cu aerosolii ne-am scos de data asta. Cum adica nu-i poti da homeopate? Nu se dizolva in apa si se da cum i-ai da apa??? (ca n-au nu stiu ce gust)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Eu stau mai dupa cortina nitel... ca na iti trebuie un pic de liniste si detasare cand pui in aplicare rugaciunile... azi am fost si la prima sedinta de acupunctura si am realizat vag ce-i drept cum e sa fii cat de cat relaxata si mi-am dat seama ca uitasem aceasta senzatie cu desavarsire...
larisel incearca acupunctura... dupa prima sedinta nu am mai avut niciun "vaj" (la mine nu sunt atacuri de panica e doar o agitatie de o intensitate moderata care ma face sa ma duc la baie sa ma spal intens cu apa rece pe fata gat piept maini)
larisel spune:
Si noi am facut ieri o vizita inopinata la tzara... un gratarel cu cele 2 bunicutze. Gemanutzele se simt ca peshtele in apa acolo, dar eu capiez sa le tot feresc de pericolele nenumarate. Pe cat de dragutza a fost ieshirea de ieri, pe atat de groaznica a fost ziua de azi. .. fara tati (aka fara ajutor). Naty a vomitat de dimineatza tot laptele in 2 reprize, apoi jumatate de covrig, apoi apa... fara nici un alt simptom vizibil.Cum ele mananca deodata si Naty nici nu avea chef nici nu avea voie, nici Alena nu prea s-a omorat
(ele se iau una dupa alta la masa) si cu chiu cu vai a mancat cate ceva. Binentzeles ca si cu somnul de pranz am avut probleme (Naty adormea, ailalta o trezea), dar au dormit intr-un final vreo 2 ore. Dupa somn i-am bagat Nataliei solutzie de rehidratare pana seara (pe langa varsaturi, nici nu a facut pipi/kk), a luat si cateva linguri de supa, pe la 6 a rontzait 2 covrigi, iar cina a mancat-o normal
(chiar mai bine decat Alena). Deshi mi-era frica sa-i dau, ea mi-a cerut si... bine a facut (mancarica de roshii, ardei, dovlecei cu pui - toate cubuletze). Si de laptele de la culcare ma temeam dar se pare ca sta in stomacel de 1 ora. La un moment dat i-am pus si un supozitor cu glicerina, ca mi se parea mie ca o doare burtica si a reushit sa si iasa afara. Pana maine sper sa fie recuperata complet... Nu shtiu exact ce a fost (vreo balarie de la tzara), dar sincer ma temeam de leandrii (otravitori) din curtea lu' maica-mea. Si cum de 2 zile tot le adorm prin coclauri (aka oriunde numai la ele in pat nu), Alena a tras nishte arcuieli si urlete la culcare de m-au terminat de tot dupa ziua bestiala de azi. Sa nu zic ca intre spalat pe jos, pus copii care in cada care in pat, schimbat 3 randuri de haine & co a trebuit sa gatesc (ca sa nu manance nici macar Alena
la pranz), sa bag/scot/intind rufe, distrez un atomix (Alena - ca Naty saracutza a stat mai mult tolanita in scaunul ei sau pe canapea azi, mai ushor cu joaca) etc
larisel spune:
Nu mai shtiu cine imi sugerase ideea distractziei cu cainele... (dana parca
). O gemanuzta se sperie de caini, catzei (Naty) deshi ii plac de departe, iar ailalta se vara in gura lupui, cum se spune. Eram odata pe afara cu ele si Alena o zbugheshte spre un caine tolanit care dormea. Si ea ii vine din spate si pune mana pe el... am inlemnit cand am vazut cum se indreapta cu viteza spre cainele ala. Noroc ca s-a speriat si a fugit... Alena era in sarcina lu' tati care palavragea cu un vecin si ramasese prea departe ca sa intervina in timp util
. Sa nu zic ca si la plaja unde mergem noi, e o casa cu un rotweiler. Alena n-are treaba, se duce si vrea sa bage mana printre gratii... abia am prins-o ultima data aproape de gardul ala
... Asha, catzelush de companie nu avem de unde gasi... si dupa ce a patzit Yannis nici nu cred ca ash vrea.
larisel spune:
rux O sa ma tratez si eu cand si-o reveni francul elevetzian la 2.2 roni cat era cand am luat eu credit ipotecar... Pana atunci supravietzuim... dn pacate cu nervi & isterii.
Ma bucur ca itzi prieshte tehnica.
Unele homeopate au gust (dulce
), cum e oscillo de exemplu.
Eu dizolv in 2-3 lnguritze de apa, nu mai mult, ca sa fiu sigura ca beau tot.
alicredo spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
si eu subscriu pe ultimii 50 de m! La multi ani si toti fericiti alaturi de oamenii dragi tie! Si sa fii iubita! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
subscriu si eu dupa linia de finish!

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:

5 cap de recuperat...ma primiti si fara??
danasor multimum ca ai intrebat de noi! din greseala am vazut mesajul tau...sunt sigura ca au intrebat si alte fete...si daca nu...am
ptr toate
super obosita...6 zile pe saptamana la munca...venim in 27 in 

17 zile...ptr pomana
si altele 
sper sa am timp sa revin maine 
aveti grija de voi....si mai menajati-va!
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
neatza fetili...la cafelutza, va rog
CU INTARZIERE SI FARA COLORATURI CA NU-MI DA VOIE CHROMUL PE CARE-L FOL....
LA MUUUUUULTI ANI MP...SA FII SANATOASA SI SA DEA DD CA TOT CE V-ATI PROPUS SA SE REALIZEZE INTOCMAI...SA FII FERICITA SI IUBITA DE BAIETZII TAI....PUPAM CEI 4 NEMTZOI
in sfarsit prima noapte in 3...doamneeeeeeeeee de dor mi-era...nu vreau sa fiu rea insa ...imi dau seama ca pt noi asta e cea mai buna formula indiferent de context ...in 3...
daca noapte cealalta a fost de cosmar cu 2 ore plimari prin casa..etc...aseara...a fost ok....ca de obicei...cred cajiji nu se simte bine cu prea multa lume in casa...in fine...gata, intram in normal...cu bune si rele dar...
ieri am umblat de mi-au sarit capacele sa rez treburi...si desi obo macar le-am rez...si gata imi vad de casa...si sa incep sa ma gandesc la bagajul de vacantza
BF ...mi-e groaza ce-amcitit de dani...offfff...bine ca e spre bine...( da
..cu manci lungi duminik....si nu numai)...si da, mama...
sorina...sa va fie de bine plimbareala...woow ce de gem...stim la cine sa venim cand ni se termina
larisel , scuza-ma insa eu nu ma pot gandi normal la tine...cu 2..efectiv tot timpul ma intreb cum rezisti...
am vz ieri in treacat pe mara...se face frumoasa foc..si cu zambeul ala sictirit
plin de dintzi....mmm iti vine sa o papi
ce e mai prost e ca jiji a fost schimbat, eu cu capsa pusa merreu....si am fost f tensionata...obo..etc....si mama a aj acasa ...si a inceput sa-i pov lu tata...ce viatza grea am eu si solicitanta...si cum nu doarme copilul ca e miros de fum...sau ca nu a fost dus la impartasit sau ca....
.....ceea ce e aberant...
( eu nici nu stiu daca el a fc diaree duminik sau a avut tot timpul cat am fost plecata...dupa toate chestiile care i s-au parut normale mamei)
alicredo........ne e dor de tineeeeeeeeeee
am uitat...dar gata, sunt mai linistita...si mi-am zis si naduful.nu e musai sacititi ca oricum sunt balarii...
sa aveti o zi super
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
incepusem si eu ieri unmesaj dar...s-a trezit bobitza din somn si a facut ochii cat casa la laptop si l-am inchis automat ca s-o adorm la loc. am reusit! dar n-am reusit sa mai intru din nou sa termin ce incepusem, so..alt mesaj pierdut
BF,
oare sa fi fost de la canini?
cat despre ficat, el se reface singur!
Danasor,
ai terminat de desfacut bagajele?![]()
Alicredo,
te asteptam pe meleaguri natale!
Larisel,
si bobitza loveste in oglinda de pe holcu obiecte de mi-e frica sa n-o sparga intr-o zi...
Mire,
sorry de tzatzaiala..tre sa fie tare epuizant..ce-ai mai facut?
Simply,
M-aiomorat cu tiramisu, e prajitura mea preferata si n-am mai mancat de mult timp 
intrebare: spuneai ca mergi cu fata la piscina de la 5 luni.stiam ca nu e sanatos sa bagi bebelushi in piscina. tu ce stii despre asta? nu m-am documentat...doar am auzit..
Decenuela,
te invidiam initial pentru sejurul din delta dar acum imi pare rau de indigestie. se poate sa fi luat oare de la jiji ceva? lui de ce i-a fost rau pana la urma?
Ana,
cu tot drumul si cu toata obosela, cred ca merita sa mergi la bunic.
o sa traiesti sentimente unice si apoi, tre sa te gandesti ca nu se stie cat ii mai ai. mereu suntem prea ocupati pentru ei...din pacate..
macar poze sa aiba ochiosul pentru cand va fi mare, cu bunicii/strabunicii.
Cam atat am avut de spus1 ma duc sa continui cu bagajul pt ca...PLEC LA MAREEEEE!!!!
si acolo e si tomaca si carmita, sper sa nu ratez intalnirea cu ele!

LA MULTI ANI MAMIDEPUIUTI!!!