Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!
Raspunsuri - Pagina 19
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Neata' de cafea DeceLorex nu am termnat cu bagajele ![]() ![]() Sorina 30 de borcane harnicutza rau![]() ![]() Alicredo , spor la treaba, mai e putin pana pe 27![]() BF sanatate lui Dani, sper ca e mai bine ![]() ![]() Larisel desi nu e de ras, ci de plans, am zambit la mesajul tau cu francii ![]() ![]() pui mic |
Suna-ma, nu promit nimic ca fac bagaje, dar mai stii?.plecam in noaptea asta. Iesi cu A. sau fara?
lorex spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatza! Lorex distractie placuta la mare! Ce mai face carmita? Sorina tare harnicuta ai fost ieri, sa va fie de bine iesirea! ![]() Alicredo te asteptam la un suc! Larisel zic si eu , nu mai merge o refinantare? Sper ca si-a revenit Naty.![]() Dece cum fac si eu o dulceata de afine? Noi cu suplimentul de lapte suntem la fel, adica fara. ) sa vad ce zice. Pupici!_ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Merci!
Carmita e bine, e in tara, mai multe detalii nu stiu nici eu..

lalitica2000 spune:
ziua buna si de la noi...si eu ii dau lui David legume crude. Eu rosiile i le-am dat in forma in care le mancam si noi, taiate bucatele mici si i-a placut si nici nu am observat sa-i fi facut rau. A mai mancat ardei si un pic de castravete, dar dupa ala nu se da in vant.
eu sunt super super obosita, dupa ce a tot marait David pana pe la 1 noaptea, pe urma am visat eu urat de tot si anume ca l-am pierdut pe David intr-un complex comercial foarte foarte mare cu multe etaje si incaperi. Toata noaptea l-am cautat, ma trezeam speriata vedeam ca sunt acasa si David e cu noi, ma linisteam si adormeam si continuam visul....horror a fost...sunt fresh-presh, vorba sorinei
am uitat sa va zic un lucru esential de bagat acolo in cartea recordurilor a pufilor...cel mai lenes pufulete la mers....David...
...de vreo 2 saptamani si-a dat drumul la mers, in sfarsit suntem si noi in rand cu lumea...s-a gandit el ca 1 an si 5 luni i-a fost suficient si acum trebuie sa-si arate maiestria in mers....evident ca inca mai merge ca betivii, nesigur si tot timpul am impresia ca acum cade si se loveste...a tras o prima julitura la buza de jos cand era cu taicasu si dupa doua zile s-a lovit la arcada cand era cu mine (noroc ca nu si-a spart-o). Am citit de Dani a lui BF prin ce a trebuit sa treaca...offf, sper sa avem cat mai putine sau cel mai bine deloc arcade sparte, cap spart sau ce-or mai putea patii copiii nostri...
in week-end am fost la cineva la tara si era asa frumos acolo, era atata teren de explorat...evident ca pentru noi nu a fost chiar asa de relaxant ca daca acum David a descoperit mersul, numai asta vroia sa faca si noi cu schimbul dupa el.
mergem si noi la mare de vineri pana marti. Vom fi in 2 Mai asa ca daca mai e cineva pe acolo poate ne vedem la un suc sau pe plaja.
Dece, imi pare rau ca nu ti-a priit asa de bine mica escapada. Las ca vine vacanta si reucperezi acolo. Cand plecati, parca la bulgari, nu?
Sorina mama...30 de borcane?!...Da stiu ca esti harnicuta rau si pe langa asta ai mai si dereticat prin casa. Bravo tie. Eu nu am pus nimic pe iarna de cand am ramas gravida. Dulceturi nu faceam eu oricum, ca nu ma pricep, dar mai puneam, vinete, ardei copri, faceam bulion, zacusca, fasole verde etc....nu puneam cantitati mari dar tare mare era satisfactia iarna cand mancam din ele.
MP, desi cu intarziere de o zi iti zic si eu LAAAAA MUUUUULTI ANIIIIIII! Multa fericire, sanatate si un trai linistit alaturi de cei dragi tie. Pana cand stati in tara?
mire, iti tin pumnii sa reusesti sa-i dai Marei lapte praf...Sunt convinsa ca pana la urma o pacalesti tu intr-o forma sau alta![]()
no hai ca trimit mesajul asta ca iar ma cheama datoria si sa fiu sigura ca nu-l pierd
simplicity spune:

I'm not in the mood sooooooooooooooo mai bine lipsesc, am vazut ca m-a intrebat Lorex de apa si as vrea sa raspund ca sa nu uit....nu sunt nici eu cine stie ce documentata, dar am inteles ca ar fi chiar recomandat, ca ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile loco-motorii, chiar acum a inceput sa vina si o mamica cu un bebelus de 3 saptamani, numai il tine in apa, il plimba;se fac cursuri de inot(obisnuire cu apa) de la 6 luni in sus....acum eu personal nu cred ca are ce sa ii faca rau, noi mergem , e o activitate in plus....pt noi e vb de obisnuire cu apa, dar de la o anumita varsta(cred ca de la 5 anisori....tre sa ma documentez exact) o sa o dau la lectii de inot(pt a stii ea sa inoate nu ca si sport) pt ca am vazut cu ochii mei cum ii invata pe copii si in ce stil pot inota.
Am si eu o intrebare voi cum va petreceti o zi obisnuita cu copii vostrii?
Imi pare rau ca nu pot raspunde nominal, am vazut poze cu Iris,
ce frumos v-ati petrecut ziua, e o minunatie de copil....mi-a placut binecuvantarea
(am avut ziua mai buna
)
Va pup
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
lorex spune:
Simply, problema era cloruldin apa, dar poate la voi acolo este o apa speciala pt copii inpiscine..la noi ii daucuclor astia la greu!
o zi obisnuita: ne trezim, lenevim putin, ne pupam si ne imbratisam, se joaca cu parul meu, mai trage din suzeta, intre timp vine tati cu laptele cu cereale, papam...apoi jos din pat.
ori la joaca prina casa, ori se tine de fundul meu prin bucatarie si-mi canta cantecele cand e bine dispusa
apoi masa de la 11,apoi iesim sau nu afara o ora aproximativ.
back, pregatim pranzul, papam apoi somnul de pranz 2-3 ore dupa care vine si tati si iesim cu totii afara, prin parc, prin piete cu porumbei etc. si de obicei ne intalnim cu prieteni care ies si ei cu copii.
nyny spune:

Mai e cafea? Parca as bea si eu o galeata
. Sarumana Dece
. Pai ce faceti fratilor... nici nu despachetati bine ca trebuie sa faceti iar bagaje pt concediu? Nu-i corect
...
Alicredo WB. Hai ca mai e putin si vine vacanta. 
Sorina sa aveti pofta la dulceata. Tare harnicuta esti. O mai fi cineva ca mine care nu a pregatit nimic pt iarna![]()
? Noroc cu mama.
Lorex drum bun si distractie placuta la mare
.
Ana
si Dav a trecut printr-o perioada de vreo 2 sapt cand nu prea mai vroia sa manance. Am pus pe seama caninilor. Acum si-a revenit dar cu dintii suntem in acelasi stadiu.... n-a iesit niciunul intre timp
. O fi si de la caldura.
Danasor bravo pt distractia de ieri. Mai mai... se cunoaste ca a venit mama acasa
![]()
.
Lalitica urat vis
sau mai bine zis .. bine ca a fost doar un vis. Felicitari pt mersul lui David singurel (cei din urma vor fi cei dintai) si la cat mai putine cazaturi,julituri,lovituri
.
Simply
a venit deja mama soacra? Sau te pregatesti sufleteste pt marea intalnire
?

Trimit si revin...
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza fetili...la cafelutza, va rog CU INTARZIERE SI FARA COLORATURI CA NU-MI DA VOIE CHROMUL PE CARE-L FOL.... LA MUUUUUULTI ANI MP...SA FII SANATOASA SI SA DEA DD CA TOT CE V-ATI PROPUS SA SE REALIZEZE INTOCMAI...SA FII FERICITA SI IUBITA DE BAIETZII TAI....PUPAM CEI 4 NEMTZOI in sfarsit prima noapte in 3...doamneeeeeeeeee de dor mi-era...nu vreau sa fiu rea insa ...imi dau seama ca pt noi asta e cea mai buna formula indiferent de context ...in 3... daca noapte cealalta a fost de cosmar cu 2 ore plimari prin casa..etc...aseara...a fost ok....ca de obicei...cred cajiji nu se simte bine cu prea multa lume in casa...in fine...gata, intram in normal...cu bune si rele dar... ieri am umblat de mi-au sarit capacele sa rez treburi...si desi obo macar le-am rez...si gata imi vad de casa...si sa incep sa ma gandesc la bagajul de vacantza BF ...mi-e groaza ce-amcitit de dani...offfff...bine ca e spre bine...( da sorina...sa va fie de bine plimbareala...woow ce de gem...stim la cine sa venim cand ni se termina larisel , scuza-ma insa eu nu ma pot gandi normal la tine...cu 2..efectiv tot timpul ma intreb cum rezisti... am vz ieri in treacat pe mara...se face frumoasa foc..si cu zambeul ala sictirit ce e mai prost e ca jiji a fost schimbat, eu cu capsa pusa merreu....si am fost f tensionata...obo..etc....si mama a aj acasa ...si a inceput sa-i pov lu tata...ce viatza grea am eu si solicitanta...si cum nu doarme copilul ca e miros de fum...sau ca nu a fost dus la impartasit sau ca.... ![]() .....ceea ce e aberant...( eu nici nu stiu daca el a fc diaree duminik sau a avut tot timpul cat am fost plecata...dupa toate chestiile care i s-au parut normale mamei) alicredo........ne e dor de tineeeeeeeeeee am uitat...dar gata, sunt mai linistita...si mi-am zis si naduful.nu e musai sacititi ca oricum sunt balarii... sa aveti o zi super Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
mamica tensionata, sa se detensioneze, sa nu mai fie jiji obo si ....sa inchizi naibii geamurile, sa pui o masca pe figura copilului,...poate n-o mai trece firicel de fum, sa poata dormi.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita subscriu si eu cu Liv52 i-am dat asa ceva lui Kay dupa tura de infectie urinara multe antitermice si antibiotice cand si la analize i-a iesit ficatul usor modificat. Multa sanatate! Da si noi cu aerosolii ne-am scos de data asta. Cum adica nu-i poti da homeopate? Nu se dizolva in apa si se da cum i-ai da apa??? (ca n-au nu stiu ce gust) -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Da, aerosolii fac minuni.
Mai, Dani e f f f incapatanat. Daca nu vrea sa deschida gura, nu vrea si gata.
Mie doc mi-a zis sa ii dau homeopatele in 15 minute dupa dizolvare. Ca apoi isi pierd proprietatile. Si daca se poate intre mese. Nu cu lapte. Desi, in criza, i-am dat si cu lapte, numai sa le inghita.
Nu vrea sa bea apa, nu vrea lingurita, nu vrea nimic. Imi da peste mana si nu il pot convinge ca e apa ce ii dau eu.
Trebuie sa il las in pace, cu paharul pus pe marginea mesei, si cand are el chef de baut, se duce, ia paharul, bea cate o gura, aplauda, iar bea, iar aplauda.....si tot asa....dar asta se intampla nu in intervalul de 15min.
De aici toata povestea.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui danasor a mancat ieri destul de mult... voi dati rosii negatite? nu stiu daca sunt bune pentru stomacelul lor, pui mic |
Cum adica daca ii dau rosii? Pai mananca rosii de muuult timp. E ...leguma. E f buna. E din curte (uneori). Fata vecinilor merge in gradina, isi ia rosie singura si se mozoleste toata....nu se lasa pana nu o mananca.
Nu am auzit pana acum sa nu fie buna rosia. Vanata, ciupearca, da...sunt grele, dar rosia?
Poate nu stiu eu..... mai ziceti pareri fetelor....
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui ana_g eu i-am dat rosie cruda, putina, era pacat de buna ce era si carnoasa, nu prea mult insa, nu a avut nimic. chiar ma intrebam cand putem sa incepem cu legume crude.....probabil pe incercate, ma indoiesc ca la meu va fi mare fan _ mama lui Stefan, pui scump |
Ma bagati la idei. Ce au legumele crude?
Al meu mananca ardei si castravete si rosie, din salata. Ia frunze de ceapa din gradina si le morfoleste nitel. Apoi miroase a ceapa!!!
Nu mananca cantitati mari, dar ia din farfuria noastra.

de cafea Dece
harnicutza rau
, nu mai merge o refinantare? Sper ca si-a revenit Naty.
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...